Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kaptan neden bağırır?

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Kaptan neden bağırır?
OP: 08 Nisan 2018, 09:32:37
Aşağıdaki karikatürü görünce bu konunun tam buraya uygun bir tartışma mevzuu olduğunu düşündüm! :)

Bence karakter özelliklerini es geçersek daha çok yetersizlik, güven eksikliği, korku ve yönetim becerisinin olmamasından kaynaklanıyordur.

öZgür (tapatalk)
  • IP logged
><(((º>

O

Oktay Eryılmaz

Ynt: Kaptan neden bağırır?
#1: 08 Nisan 2018, 10:04:46
Aşağıdaki karikatürü görünce bu konunun tam buraya uygun bir tartışma mevzuu olduğunu düşündüm! :)

Bence karakter özelliklerini es geçersek daha çok yetersizlik, güven eksikliği, korku ve yönetim becerisinin olmamasından kaynaklanıyordur.

öZgür (tapatalk)

öZgür (tapatalk)

:) :)
  • IP logged

T
  • *
#2: 08 Nisan 2018, 13:41:29
Çünkü, yelken takım işidir  :P

• IP logged

• *
    • instagram
#3: 08 Nisan 2018, 16:23:40
Çünkü, yelken takım işidir 

Bu iyiymiş...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

O

Oktay Eryılmaz

#4: 08 Nisan 2018, 18:59:57
Biz ilk haftalar cuma sabahı eşimle denize çıkıp akşam karanlık olmadan marinaya dönüyorduk.ha keza cumartesi hurra yine aynı...
Demir atamıyoruz iskeleye bağlanamıyoruz cesaratemiz yok ...mecbur dönüyoruz ;D
Marinaya yaklaştığımızda tellsizden anons ediyoruz işte geliyoruz 5 dakika sonra gireceğiz vs.
Cumartesi pazar pantondaki  yerimize geldiğimizde bir kalabalık bir kalabalık sormayın.
Bizde hanımla ya ne yardımsever insanlar bu Denizciler acemi olduğumuzu biliyorlar yardıma geliyorlar diyoruz.
Meğer film seyretmeye geliyorlarmış bizim pantona her yanaşmamız ayrı film.En az yarım saat sürüyor,rüzgar varsa bitmek bilmiyor  :) :)
Sonradan marinadaki yelkensiz tekne kaptanları itiraf ettiler abi öğrendin bizim eğlence bitti artık senin filmlerde tad kalmadı diye.
Şimdi bir iskelede isek ve bir çift yanaşıyorsa mutlaka bir film çıkıyor bizede seyredecek
Bazı karı kocalar bu işi stres noktası haline getirmiş.
Bir tek yanaşmada ,ayrılmada kavga ediyoruz bütün hafta rahat ediyoruz diyorlar
Amma illa bir şey çıkıyor
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#5: 08 Nisan 2018, 19:32:15
Geçen sene en sonunda Nükhet bana ültimatom verdi bu konuda. Dediğine göre müşteriye de posta koymuş, küfretmişim manevra sırasında :) Tek başınayken hayat çok güzel, Nükhetle de sorunsuz ama teknede nüfus artınca içime şeytan giriyor resmen. :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Bilen bilir
#6: 08 Nisan 2018, 19:35:47

Meğer film seyretmeye geliyorlarmış bizim pantona her yanaşmamız ayrı film.En az yarım saat sürüyor,rüzgar varsa bitmek bilmiyor  :) :)
Sonradan marinadaki yelkensiz tekne kaptanları itiraf ettiler abi öğrendin bizim eğlence bitti artık senin filmlerde tad kalmadı diye.

Demek ki  motor yatcılar yalancı. ;D ;D ;D ;D
  • IP logged
DeDe

O

Oktay Eryılmaz

#7: 08 Nisan 2018, 19:41:17

Demek ki  motor yatcılar yalancı. ;D ;D ;D ;D

Yok UTKU Reisim  rben demem öyle şakada olsa
Burada söylenen sözler ,yazılanlar hayat boyu bizi takib eder.
Çok arkadaşım var yelkensizi olan ...
Problem olur aman ...
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#8: 08 Nisan 2018, 19:45:52
Bunun da espri olduğunu anlayamayan motor yatcı bırak arkadaşın olmasın Oktay kaptanım. :-\
Espri de yapmayacaksak dükkanı kapatalım. :(
  • IP logged
DeDe

O

Oktay Eryılmaz

#9: 08 Nisan 2018, 19:51:42
Bunun da espri olduğunu anlayamayan motor yatcı bırak arkadaşın olmasın Oktay kaptanım. :-\
Espri de yapmayacaksak dükkanı kapatalım. :(

Haklısınız Utku abicim,
Espri olmasa gülmek olmasa buralarda
 Çok yavan olur buraları  :)

Ben yazdıklarımız, taahüdlerimiz , sözlerimiz kazınıyor buralara
Olanca dikkati göstermek lazım Verdiğimiz ve söyledimiz sözlere
Onun için yarın öbürgün yelkensiz oluverirse kayığımız aramızdan birinin ona laf gitmesin diye söylemiştim.
Yoksa sizin ne kadar nüktedan ,espritüel olduğunuzu bilirim ve çokda gülerim.
Çok yaşayın Sağlıkla,

• IP logged
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2018, 19:55:47 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

• *
  • Bilen bilir
#10: 08 Nisan 2018, 20:14:41
Oktay kaptanım,
Sadun abinin teknesini Martı marinada ilk gördüğümde eşime ''bak bu tekne dünyayı gezdi'' diye gösterdiğim günü de Sadun abinin yaşlılıkta daha rahat olur diye aldığı katamaranını yine aynı marinada gördüğüm günü de dün gibi hatırlıyorum.
Haldun Sevel abinin eski yelkenlisi Maviş'ini Teos marinada her gördüğümde gözlerim yaşarır.  :'(
Sadun abinin Haldun abiye ''motoryat mı alsaydık acaba''benzeri sözlerinin üzerine Haldun abinin aldığı motoryatı onun denizciliğine halel mi getirdi? Hayır :)
Tanıdığım denizciler içinde en kibarı ve saygılısı bir insan.Hani bir deyiş vardır ya ''haza İstanbul beyefendisi''dir.Kendisine buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. :)
Keza forumumuzun sessiz üyelerinden Sedat Öztekin abimiz Teos marina komşum, Sedat abimiz benim 2 numaralı toruşu teknede görünce acele yelkenlisini satıp motoryat alarak dedelik hazırlığına başladı. ;D
Yani uzun lafın kısası yelkenli veya motoryat değil önemli olan adam gibi adam olmakta yatıyor.
Sağlıkla kalın denizsiz kalmayın. :)
  • IP logged
DeDe

R

Recep Ertürk

#11: 08 Nisan 2018, 20:30:21

Hislerim beni yanıltımyorsa Dede Kaptan motoryatçı olup 29 mil/saat hızla bizim kayıklara sürtünme eşiğinde geçmeye hazırlanıyor  ;D

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#12: 08 Nisan 2018, 21:04:23

Hislerim beni yanıltımyorsa Dede Kaptan motoryatçı olup 29 mil/saat hızla bizim kayıklara sürtünme eşiğinde geçmeye hazırlanıyor  ;D

Nedense ilk okuduğumda bende öyle düşündüm ;D
  • IP logged

• *
#13: 08 Nisan 2018, 21:32:50
Oktay kaptanım,
Sadun abinin teknesini Martı marinada ilk gördüğümde eşime ''bak bu tekne dünyayı gezdi'' diye gösterdiğim günü de Sadun abinin yaşlılıkta daha rahat olur diye aldığı katamaranını yine aynı marinada gördüğüm günü de dün gibi hatırlıyorum.
Haldun Sevel abinin eski yelkenlisi Maviş'ini Teos marinada her gördüğümde gözlerim yaşarır.  :'(
Sadun abinin Haldun abiye ''motoryat mı alsaydık acaba''benzeri sözlerinin üzerine Haldun abinin aldığı motoryatı onun denizciliğine halel mi getirdi? Hayır :)
Tanıdığım denizciler içinde en kibarı ve saygılısı bir insan.Hani bir deyiş vardır ya ''haza İstanbul beyefendisi''dir.Kendisine buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. :)
Keza forumumuzun sessiz üyelerinden Sedat Öztekin abimiz Teos marina komşum, Sedat abimiz benim 2 numaralı toruşu teknede görünce acele yelkenlisini satıp motoryat alarak dedelik hazırlığına başladı. ;D
Yani uzun lafın kısası yelkenli veya motoryat değil önemli olan adam gibi adam olmakta yatıyor.

Çok yaşayın Utku Reis,
tek bir paragrafta bana hem Sadun Abiyi, hem yıllarca ponton komşum sevgili  Haldun Sevel'i ; hem güzel anılarım olan Maviş kızı hatırlattıniz...Örene gider gitmez kayığı çözeyim, Karacasöğüte varıp Haldun abiyi bir ziyaret edeyim.

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#14: 08 Nisan 2018, 21:55:37
Oktay kaptanım,

Çok yaşayın Utku Reis,
tek bir paragrafta bana hem Sadun Abiyi, hem yıllarca ponton komşum sevgili  Haldun Sevel'i ; hem güzel anılarım olan Maviş kızı hatırlattıniz...Örene gider gitmez kayığı çözeyim, Karacasöğüte varıp Haldun abiyi bir ziyaret edeyim.

Evet Aali Reisin aynı konuda tarihe geçmiş cümlesi var.
Adam adam olsun ne ile seyir yaptığı mühim değil babında....

:) :)
  • IP logged

Yukarı git