Bazı konular var bu konular her mecrada tartışma yaratıyor.....
Ama seviyeli ve saygılı olduktan sonra ne zararı var....
Biraz dokundurmalı ,iğneli, nükteli ,esprili hatta dalga geçer gibi olanlar keyifli bile oluyor. Bu ortam sadece bilenlerin bilmeyenlere ders verdikleri, her söylenenin mutlak doğru olduğu herkesin birbirine aşırı kibar davrandığı, hata yapılmaktan korkulduğu bir ortam olsa ne kadar sıkıcı olur. WİKİPEDİA gibi ....
Zaman zaman tartışmada çıkacak elbette, Çıkmasa sorun var zaten herkes doğal davranmıyor anlamı çıkar ancak tartışmaların dozunu ayarlamak herkesin kendi tasarufunda .....
Her zaman örneğini yaşıyorum Herkesin hız sınırına uyduğu Otobanda Hız sınırını aşan herkesi geçmek zorunda kalır burada herkes hızını iyi ayarlamak durumunda....
Bu topiği (topik nedir bu arada özendim yazıyorum) baştan sona tekrar okudum , rahatsız olacak bir tartışma görmedim açıkçası , Burak yazdıklarını iki defa okudum hiç bir sıkıntı göremedim belki ben anlayamadım.
Bu konu ile ilgili olduğunu düşündüğüm kendim ile ilgili not ekleyerek bitiriyorum :
Ben sahsımla dalga geçilmesini hiçbir mecrada (ne forumda ne gerçek hayatta) asla problem etmeyen cinstenim. (Ama herkesin böyle olmasınıda baklemiyorum.)
Zaten akşamdan sabaha kendime gülüyor kendimle dalga geçiyorum.
Mesela Ersinin,Bülentin,Can Hoca'nın benim ile ilgili yazdıklarına çok gülüyorum.
Birde yüzyüze iken Necip'in söylediklerine