Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: VOR MOB!

• *
VOR MOB!
OP: 26 Mart 2018, 22:19:33
Check this out!  https://www.volvooceanrace.com/en/news/11353_Man-overboard-on-Team-Sun-Hung-Kai-Scallywag.html

Selamet diliyorum. Ekipten biri güvenlik elbisesini giyerken 9 derece Celcius ısıdaki denize düşmüş. Filo geri dönüp yardım edemiyor.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
  • Selamlar
Ynt: VOR MOB!
#1: 27 Mart 2018, 08:07:07
Check this out!  https://www.volvooceanrace.com/en/news/11353_Man-overboard-on-Team-Sun-Hung-Kai-Scallywag.html

Selamet diliyorum. Ekipten biri güvenlik elbisesini giyerken 9 derece Celcius ısıdaki denize düşmüş. Filo geri dönüp yardım edemiyor.

Beş saat sonra komiteden yapılan güncellemede, aramanın devam ettiği belirtiliyor. Bu durumda bir süre sonra resmen kayıp olduğu ilan edilecek. Çok yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#2: 27 Mart 2018, 08:55:52

Beş saat sonra komiteden yapılan güncellemede, aramanın devam ettiği belirtiliyor. Bu durumda bir süre sonra resmen kayıp olduğu ilan edilecek. Çok yazık

Kaybın yaşandığı tekne, etaptan çekilerek direk Horn burnu’na çevirmiş rotasını son haber

• IP logged

C

Cem Eğrikavuk

#3: 27 Mart 2018, 09:26:11
Kaybın yaşandığı tekne, etaptan çekilerek direk Horn burnu’na çevirmiş rotasını

Yanılmıyorsam kurallara göre; düşürdüğünüz adamı veya cesedini bulamazsanız otomatik olarak diskalifiye oluyorsunuz.

Böyle bir kural koymalarının gerekçesini düşününce, nasıl hırslı adamlarla uğraştıklarını anlıyorsunuz.

Bu arada, gerçekten bir cesetle etap bitiren tekne olmuştu. Hatta batan başka bir teknenin ekibini de toplamışlardı. Acayip bi ortam. Okyanusta tekneniz batıyor. Rakibiniz sizi kurtarıyor. Ama teknede ölü biri var...
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#4: 27 Mart 2018, 09:34:39
Kaybın yaşandığı tekne, etaptan çekilerek direk Horn burnu’na çevirmiş rotasını

Yanılmıyorsam kurallara göre; düşürdüğünüz adamı veya cesedini bulamazsanız otomatik olarak diskalifiye oluyorsunuz.

Böyle bir kural koymalarının gerekçesini düşününce, nasıl hırslı adamlarla uğraştıklarını anlıyorsunuz.

Bu arada, gerçekten bir cesetle etap bitiren tekne olmuştu. Hatta batan başka bir teknenin ekibini de toplamışlardı. Acayip bi ortam. Okyanusta tekneniz batıyor. Rakibiniz sizi kurtarıyor. Ama teknede ölü biri var...

Haklısınız, o nedenle diskalifiye oldular. Bahsettiğiniz olay galiba 2008 yatışında oldu. Hollanda’nın ikinci teknesi ABD İngiltere geçişinde iken pruvadan gelen dalga süpürdü adamı denize. 10 dk içinde buldular ama ölmüştü. Onu denizden alıp diğer teknenin mürettebatını alarak tekneyi terk etmişlerdi

• IP logged

• *
  • Selamlar
#5: 27 Mart 2018, 13:04:34
Komite resmen, kaybı açıkladı ( her ne kadar varsayıyoruz ibaresi kullanılsada ).
Toprağı bol olsun

• IP logged

Yukarı git