şşş millet muhtemelen kıyak çektim size bugün. Başka bir konu ile ilgili önemli yerli jeneratör firmalarından birinin gnel müdürü ile beraberdik. İş bitti muhabbet ediliyor.. Ben neden marin jeneratör yapmadıklarını sordum.. Meğer yapıyorlarmış. Üstelik GSM şirketleri tüm baz istasyonlarında marin jeneratör kullanıyorlarmış. O camiada öyle bir potansiyel pazar olup olmadığını sordu.
Ben de artık yelkenli teknelerin 40 feet olanlarına bile dudak büküldüğünü, teknelerin artık ezilmiş muz kabuğuna benzediğini , Kocaman mutfakları, bulaşık makineleri v.s. olduğunu hatta yetmedi tuvaletin bile elektrikli olduğunu ,
Tirhandil kullananlarda dahi (Tiryaki yi kastsederek ) en az üç buzdolabi ve bir derin dondurucu olduğunu anlattım.
Güneş panellerinin yetmediğini , neredeyse her yere güneş paneli takıldığını söyledim.
Bunların üzerine bir de bayrak yasasından sonra tekne sayısını da söyledim. BU arada kaliteli marin jeneratörlerin içinde Kubatu motor olurmuş. en sessiz çalışan motor bu imiş. Pahalı ve ünlü marin jeneratör firmasının ürününün tıpkısının aynısını yarı fiyatına satıyorlarmış.
İlk fuarda getirecekler ürünleri.. Bayilik mi alsam ne yapsam.. ?