Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kutsal Zehirli Ayları Başladı.

• *
Ynt: Kutsal Zehirli Ayları Başladı.
#105: 12 Mart 2019, 20:18:55
Sağolasın Mücahit. Herkesten tecrübelerini sorup bilgi topluyorum. Sonra birine karar vereceğim bakalım.

Yardımdan ziyade muhabbete beklerim, Öcal abi :)  Yakınım derken nerdesin yani? Kayığı İstanbul'a mı getirdin?
Senin kayığa, bu Kupfer'den kaç kat için kat LT gitti?

Tekne biliyorsun Marmara adasında. Istanbul sayılır.
2 galon 2 kat için , Su hattım 35 m2 civarlarında.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#106: 13 Mart 2019, 10:05:43
İstanbul'da çalışmayan boyalar güneyde çalışabiliyor. Benim teknenin eski sahibi int.pro kullanmış, birinci yılın sonunda hiç bir şey yoktu altı temiz çıktı.Bu boya İstanbul'da neredeyse bir yıl bile götürmüyor. Fakat gördüğüm aşağıda tekneler daha temiz kalıyorlar. Kıyaslama yaparken bu bölge ve su kalitesi kriterini de ciddi anlamda değerlendirmek lazım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#107: 13 Mart 2019, 13:10:26
Ben tekneyi aldigimda Teosta uni pro tek sezonluk surmustum. Eylul sonu idi.Yesilkoyde daha sezon ortasinda kekamoz baslamisti.
Sezonu bitirene kadar kac sefer dalip temizledim hatirlamiyorum.

ASUS_X00DD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
#108: 13 Mart 2019, 13:28:24
Kesinlikle Marmara Denizi daha çok kirlenme yapıyor.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#109: 19 Mart 2019, 23:11:55
İstanbul'da çalışmayan boyalar güneyde çalışabiliyor. Benim teknenin eski sahibi int.pro kullanmış, birinci yılın sonunda hiç bir şey yoktu altı temiz çıktı.Bu boya İstanbul'da neredeyse bir yıl bile götürmüyor. Fakat gördüğüm aşağıda tekneler daha temiz kalıyorlar. Kıyaslama yaparken bu bölge ve su kalitesi kriterini de ciddi anlamda değerlendirmek lazım.

Hiç hareket etmemiş teknenin altında sadece yüzeye yakın yerlerde yosun vardı, kekamoz yoktu, aşağılar daha temizdi. demekki iyi bir boya sorunsuz üç sezon gidecek güneyde. Demarin ile ikinci sezon sonunda çıkan tekneler de gördüm onlarda temizdiler. Bizim İstanbul gerçekten kötü demekki.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git