Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Göcek ve Fethiye Sörvey Tavsiyesi

K

Kemal Gündüz

Göcek ve Fethiye Sörvey Tavsiyesi
OP: 19 Mart 2018, 13:01:32
Değerli Reisler
Bir arkadaşımın sarın alımında anlaştığı bir yelkenli için ( beneteau oc 58 ), Göcek cıvarında sörvey tavsiyesine ihtiyacımız var. Biraz acil bu çarşamba gününü organize etmek istiyor olabilirse. Tercihen akredite bildiğiniz bir sörvey varsa iletişim bilgilerini yollamanızı rica eder, peşinen teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

B

Burak Doneray

Ynt: Göcek ve Fethiye Sörvey Tavsiyesi
#1: 19 Mart 2018, 13:43:17
Fergus Prescott 0533 476 9660
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

#2: 19 Mart 2018, 13:48:18

Burak Reis sağolun
Bu ismi diğer forumdaki bir sörvey hikayesinde okumuştum sanki. Galiba Fethiye’de ikamet ediyor ve hakkında olumlu konuşuluyor.

Tekne 5 yaşında ve sahibi tanıdık çıktı, teknesinede güveniyor. Bu durumda tekneyi lifte alıp karina kontrolu ve deneme seyri ile ekipmanın mevcut kondisyonuna bakmak yeterli olacak gibi.

Lift için tek seçenek Göcek için Marinturk Village Port yanlış bilmiyor isem

Tekrar teşekkürler

• IP logged

B

Burak Doneray

#3: 19 Mart 2018, 13:54:05

Burak Reis sağolun
Bu ismi diğer forumdaki bir sörvey hikayesinde okumuştum sanki. Galiba Fethiye’de ikamet ediyor ve hakkında olumlu konuşuluyor.

Tekne 5 yaşında ve sahibi tanıdık çıktı, teknesinede güveniyor. Bu durumda tekneyi lifte alıp karina kontrolu ve deneme seyri ile ekipmanın mevcut kondisyonuna bakmak yeterli olacak gibi.

Tekrar teşekkürler

Fergus arkadaşımdır ve iyi bir surveydir Dmarin Onur bey ile yada Marintürk Hazal hanım ile lift için konuşabilirsiniz .

Hakan Tiryaki marintürkte şu an tekne yeniyse sahibi tanıdıksa surveye dünya kadar para vermeyin bu çekek yerleriyle konuşup teknenin kazası olup olmadığını öğrenin Tiryaki reiste yardımcı olur.
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

#4: 19 Mart 2018, 13:56:57

Burak Reis sağolun

Tekrar teşekkürler

Fergus arkadaşımdır ve iyi bir surveydir Dmarin Onur bey ile yada Marintürk Hazal hanım ile lift için konuşabilirsiniz .

Hakan Tiryaki marintürkte şu an tekne yeniyse sahibi tanıdıksa surveye dünya kadar para vermeyin bu çekek yerleriyle konuşup teknenin kazası olup olmadığını öğrenin Tiryaki reiste yardımcı olur.

Ortak tanıdıklar var. Bende sanki gerek olmaz diye düşünüyorum . Ama alıcı versin kararını. Marina’daki isimleri bildireceğim arkadaşıma. Tezmarin yetkilileri arkadaşım. Onlar teknenin iyi durumda olduğunu söylediler. Motor saati 670 gibi. Şu anda D-Marin Göcek’te

• IP logged

B

Burak Doneray

#5: 19 Mart 2018, 14:12:34
Dmarin marina müdürü Onur beyi arayın 532 4700124 teknenin geçmişini sorabilirsiniz tekne ismi verirseniz bende sorabilirim.

Bu sene marinanın E pontonuna yıldırım düştü bir tane 51 jeanneau 2018 model motor ve elektroniklerini kaybetti Sizin baktığınız teknede yıldırım zararı varmı iyi bakın derim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 19 Mart 2018, 14:18:05 Gönderen: Burak Doneray »

K

Kemal Gündüz

#6: 19 Mart 2018, 14:18:12
Dmarin marina müdürü Onur beyi arayın 532 4700124 teknenin geçmişini sorabilirsiniz tekne ismi verirseniz bende sorabilirim.

Sağolun. Yalnız tekne sahibi ile ortak tanıdıklar olduğu için, bir danışıp sormak belki daha uygun olur. Arkadaşıma iletirim kontak bilgilerini

• IP logged

K

Kemal Gündüz

#7: 19 Mart 2018, 19:36:37

Sağolun. Yalnız tekne sahibi ile ortak tanıdıklar olduğu için, bir danışıp sormak belki daha uygun olur. Arkadaşıma iletirim kontak bilgilerini

Burak Reis’im
Size özelden ulaşmaya çalıştım. Benim tel 0532 iki 100 kırk 6 12. Yardımınıza ihtiyaç olacak gibi.

• IP logged

K

Kemal Gündüz

#8: 19 Mart 2018, 19:37:16

Burak Reis’im
Size özelden ulaşmaya çalıştım. Benim tel 0532 iki 100 kırk 6 12. Yardımınıza ihtiyaç olacak gibi.

Adam gibi yazayım 2462812

• IP logged

Yukarı git