Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: duble espresso ..bir tane daha..

• *
duble espresso ..bir tane daha..
OP: 02 Mart 2018, 23:42:52
Benden önce gelmiş randevuya.. Oysa ben de heyecandan on dakika erken gelmiştim.. Geçen muhabbetin tadı hala damağımda. Heyecanım ondan..

Kalktı .. sarıldık öpüştük.. Malum kahve dükkanında kendimize daha rahat sohbet edebileceğimiz bir masa bulduk.. Söz verdiği projeler yanında..

Önce getirdiği projeden , sonra başka yelkenlilerden , sıkıldığımızda ortak tanıdıklarımızın kulaklarını çınlattık.. Sonra tekrar projelere daldık.. Tekne yapımı ile ilgili en olmadık , en aptal soruları sordum.. saatlerce konuştuk.. Postalardan, eğrilerden.. Omurgadan beton salmadan , çeneli teknelerden.. sonra arada başka projeleri tartıştık.

Yeni bir dört saat daha .. Bu arada sürekli duble espresso içip duruyoruz.. Ben soruyorum o anlatıyor.. Türk yelkenciliğinden
daha daha bir sürü şeyden..

Kahveden kalkıyoruz.. Beraberce yürüyoruz.. daha doğrusu iki adım yürüyüp, durup muhabbete devam ediyoruz.. Bir yarım saat de orada geçiyor..

Tam ayrılacakken dönüyor.. Bir şeyler söyleyecek belli.. Karar vermekte zorlanıyor..

-Ersin Tayo Mar a gelmeyi çok isterim aslında..
-Senin yaptıklarını görmek, seninle yelken yapıp, Tayo Mar'ın seninle performansını merak ediyorum..
-e gel abi her zaman.. (kırgınım aslında kaç defa çağırdım gelmedi diye düşünüyorum.. )
-Yok .. yanlış anlama ama gelemem..
-Neden yahu?

Sanki aklımdan geçeni okumuş gibi şöyle diyor..

-Biliyorum çok çağırdın , bende her seferinde bir bahane buldum..
-Sahi gelmedin hiç..
-Gelemedim..
-Neden.?
-eski sevgili gibi düşün.. 

Daha konuşamadık.. el sıkışıp ayrıldık.. Ayrı yönlere doğru döndük.. Yürüdü ama ben yürümedim.. arkasından gözden kaybolana kadar baktım..

Hani eski Türk filmlerinde olur ya aynı güzel kadına aşık , biri daha yaşlı iki adam gibi..

Hey gidi Cem Gür.. Bir muhteşem denize sevdalı insan işte..

• IP logged

T
  • *
Ynt: duble espresso ..bir tane daha..
#1: 03 Mart 2018, 00:09:31
Zor,

Ama aynı zamanda çok şanslı, çünkü senin gibi birisinin elinde.
Bundan büyük avuntu olabilir mi ?
  • IP logged

B

Burak Doneray

#2: 03 Mart 2018, 00:35:23
Yeni tekne yapmaya başlıyorsun ya Ersin reis sonrasında  Tayomarı koç müzesine bırakacaksın gibi bir izlenim edindim ben .Sahi ne yapacaksın düşündünmü ?
  • IP logged

• *
#3: 03 Mart 2018, 02:20:49
Keşke ben de bir gün teknemi senin gibi birine teslim edebilsem...
Cem'in benim gözümdeki yeri çok ayrıdır, ama sen de onun kayığına son derece iyi baktın, değerini bildin ve bunu duyurmaktan hiç imtina etmedin.
Ikiniz de bu ülke ( hadi fazla büyütmeyelim...) Türk amatör denizciliği için yüz akı insanlarsınız.
  • IP logged

• *
#4: 03 Mart 2018, 02:21:19
Bu kadar saat konuştunuz , bir duble rakı ısmarlamadınmı ?
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#5: 03 Mart 2018, 14:37:52
Bu kadar saat konuştunuz , bir duble rakı ısmarlamadınmı ?

Sohbetin bizatihi kendisi zaten "rakı kafası" yaptığından, her açılan  biraz ondan, bir lokma şundan konu da leziz Rum/Ermeni mezesi olduğundan  özüne ihtiyaç kalmadı Öcal. :)
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#6: 03 Mart 2018, 15:32:32
:) Aynen öyle.. Hala ayılamadım..
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 03 Mart 2018, 22:56:42
Ne  güzel anlatmışsın, ordaymışım gibi gözümde canlanıverdi.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#8: 04 Mart 2018, 00:05:07

Daha konuşamadık.. el sıkışıp ayrıldık.. Ayrı yönlere doğru döndük.. Yürüdü ama ben yürümedim.. arkasından gözden kaybolana kadar baktım..

Hani eski Türk filmlerinde olur ya aynı güzel kadına aşık , biri daha yaşlı iki adam gibi..

Ersin Abi, buradaki en kuvvetli kalemlerden birisin. Cem Reis'le hiç tanışmadık. Yazdıklarından çok latif bir insan olduğunu düşünüyorum. Sen de aynı letafetle yazmışsın. Gerçekten ikiniz de yelken ve tekne camiasının güzel renklerisiniz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 00:11:38 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
  • Donatan Temsilcileri
#9: 05 Mart 2018, 11:26:09

[/quote]

Vayy be denir ya gerçekten de öyle .
  • IP logged

• *
#10: 05 Mart 2018, 12:20:37
:) Teşekkürler Mücahit.. 
  • IP logged

#11: 05 Mart 2018, 13:07:46
Deja vu. Cem abinin İstanbul’da bıkmadan saatlerce arma ve algoritma anlatması,ve çok hevesli görünce oğluma verdiği dingi planları aklıma geldi. Cem abi Aali abi iyiki varsınız.
  • IP logged

Yukarı git