Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Kreasyonu

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: Heyamola Kreasyonu
#60: 04 Mart 2018, 21:57:41
Ben de adresimi gönderdim teşekkürler Oğuzhan. Hesap bilgisi bekliyorum.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#61: 04 Mart 2018, 22:04:55
Ben de adresimi gönderdim teşekkürler Oğuzhan. Hesap bilgisi bekliyorum.

Aldım abi mesajları yarın geri dönüş yapacağım hesap bilgisi için.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

R

Recep Ertürk

#62: 06 Mart 2018, 11:22:37

Buradan gerek var mı?
İşlem tamamdır..

• IP logged

• *
#63: 06 Mart 2018, 23:42:39

Buradan gerek var mı?
İşlem tamamdır..

İşlem tamamdır ilk siparişimizi verdik. Hep birlikte iyi günlerde eskitmek dileği ile hepimize hayırlı olsun.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#64: 12 Mart 2018, 23:10:14
Sevgili reisler ürünler kargolanmış tahmini en geç 48 saat içinde hepsi ulaşmış olur, kargosu ulaşmayan olursa bilgi vermesini rica ederim.

Dikiş işlemeli örnek ürünler.

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#65: 12 Mart 2018, 23:16:06
Eline sağlık heyecanlandım şimdi.
  • IP logged

• *
#66: 12 Mart 2018, 23:26:07
Yanlış anlamayın ama bi şey söylemek istiyorum.

Bu forumda olmaktan, sizleri tanımaktan onur duyuyorum.

Fakat, üzerinde logo , arma olan şeyleri bireysel olarak giymekten hoşlanmıyorum.

En güzel , en pahalı bi şey bile alsam , üreticinin sembolinin dışarıda belirgin yazılmış olması da hoşuma gitmiyor.

Ekip olarak bi organizasyon yaptığımızda , tabii ki olur , hem de süper olur, ekip ruhu , kendimizi gösterme, öne çıkarma , tamam.

Bi forma yapalım, pantalon, t-shirt, yelek, ..., hepimiz alalım , birlikte bi şeyler düzenlediğimizde kullanalım, ne dersiniz ?
  • IP logged

• *
#67: 12 Mart 2018, 23:54:34

Fakat, üzerinde logo , arma olan şeyleri bireysel olarak giymekten hoşlanmıyorum.

En güzel , en pahalı bi şey bile alsam , üreticinin sembolinin dışarıda belirgin yazılmış olması da hoşuma gitmiyor.

Ekip olarak bi organizasyon yaptığımızda , tabii ki olur , hem de süper olur, ekip ruhu , kendimizi gösterme, öne çıkarma , tamam.

Bi forma yapalım, pantalon, t-shirt, yelek, ..., hepimiz alalım , birlikte bi şeyler düzenlediğimizde kullanalım, ne dersiniz ?

Ali reisim zaten bu çalışmayı bir birliktelik, ekip ruhu, dostluk, arkadaşlık örneği olsun diye yaptık en azından ben o düşünceyle başlattım. Sizin söylediğinizden farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim gözden kaçırdığım farklı bir şeymi anlaşılıyor yada düşünülüyor bu yaptığımızda?
  • IP logged

n

nuri_kongur

#68: 13 Mart 2018, 00:23:16

Ali reisim zaten bu çalışmayı bir birliktelik, ekip ruhu, dostluk, arkadaşlık örneği olsun diye yaptık en azından ben o düşünceyle başlattım. Sizin söylediğinizden farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim gözden kaçırdığım farklı bir şeymi anlaşılıyor yada düşünülüyor bu yaptığımızda?
Ben Ali reisin kastı , Oğuzhan reisin açıklamasındaki gibi anlamıştım.  Her ne kadar sadece etkinliklerde giymeyecek olsam da. Benim planım gündelik yaşantıda da kullanmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

R

Recep Ertürk

#69: 13 Mart 2018, 00:42:01

Kargo firmasından SMS mesajı da akşam üzeri gelmişti..
Yarın veya öbür gün teslim alırız herhalde..

• IP logged

• *
#70: 13 Mart 2018, 01:30:18
Oğuzhan reisim,

Cümleye yanlış anlamayın diye başlamıştım ama, tabi ki herkes kendine göre yorumluyor.

Ben bireysel olarak kullanmayı sevmem dedim, değişik tercihler olabilir, bana da saygı başka düşünenlere de.

Sizin emeğiniz önemli , onu eleştirmek haddime bile değil, güzel şeyler tasarlamışsınız.

Benim demem şuydu, bi forma oluşturalım kreasyondan, hepimiz alalım.

Ben birlekteyken , bi organizazyon varken giyeyim, isteyen hergün giysin.

Sevgiyle.

• IP logged

• *
#71: 13 Mart 2018, 01:32:24
Sevgili reisler bildiğiniz üzere forumumuzun flamasını seçtik ve yaptık. Flamamız var neden bize özel kıyafetlerimizde olmasın diye düşündüm ve bu işi yapan bir arkadaşıma bu çalışmaları yaptırdım. Sizden gelecek öneriler doğrultusunda logo üzerinde  değişiklikler yapılabilir. Logo nakış olarak yapılacaktır. Sizden gelecek yorumlar ve geri dönüşler doğrultusunda böyle bir çalışma yapılıp yapılmayacağına karar vereceğiz.

Not: Bu çalışma ticari veya reklam amaçlı değildir. Yanlış anlaşılma olmasın ben bu işi yapmıyorum. Sizden gelecek yorumlar doğrultusunda ve istediğimiz ürüne göre toplu olarak fiyat alınacaktır. Bu sadece ön çalışmadır.

İlk mesajınız böyle, nasıl başka türlü anlaşılabilirki.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#72: 13 Mart 2018, 10:51:50
Ben de Nuri Reis gibi düşündüm.Zaten teknedeyken de gündelikte de benzeri şeyler giyiyorum. Farklı bir şey algılamadım. Ama Ali Reisin önerisi de değerlendirilebilir belki ileride etkinlik falan yaparsak tek tip forma tarzı tişörte falanda ihtiyaç duyulabilir.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#73: 13 Mart 2018, 12:03:54
Benim ürünler geldi. Benim kilo vermem gerekiyormuş XL değilmişim yani. Ama çok güzel olmuş ürünlerde tahminimden daha kaliteli. Ayrıca yelek çok kullanışlı.
Tekrar teşekkürler Oğuz.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#74: 13 Mart 2018, 12:14:57
Benim ürünler geldi. Benim kilo vermem gerekiyormuş XL değilmişim yani. Ama çok güzel olmuş ürünlerde tahminimden daha kaliteli. Ayrıca yelek çok kullanışlı.
Tekrar teşekkürler Oğuz.

Ahmet
Bana olur mu XL ?
Perşembe akşamı yanında getir bende prova edeyim ısmarlayayım.
Malum şişkoyuz  :) :) :)
  • IP logged

Yukarı git