Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: burası forum değil..

• *
burası forum değil..
OP: 27 Şubat 2018, 21:44:47
Tiryaki Koca Reis içinde bir konu ile ilgili yorum yaparken çok hoş bir yazı yazmış.. Koca Reis ile ilgili kısımları çıkarıp yayınlıyorum.. Kendisine sormadım.. Belki yazılmasını istemeyebilir diye korkup sormadım.. Baştan özür dilerim Tiryaki.. Öyle güzel yazmış ki.. Benim sayfalar dolusu yazıp anlatamayacağım şekilde.. Buyurun..

Burası bir forum değil. Forum yazılımı üzerinde şekillenmiş, kısmen sanal bir sosyal kulüp daha doğru bir tanımlama olacaktır. Formal bir forumun üyeleri yüz yüze iletişimde olmaz, ortak etkinlikler düzenlemez. ............ Forumlar fikir alışverişi, tartışma, ego tatmini gibi ihtiyaçlara hizmet eder. Özellikle Heyamola bu perspektiften çok uzakta. Mesela biz Heyamola'da salt bilgi değil, deneyimlerimiz sonucu elde ettiğimiz birikimleri kendi penceremizden paylaşıyor, tam da Bülent'in ilk metinde yazdığı gibi hoş beş ediyoruz. Daha fazla enerjimizi birlikte bir şeyler yapmak, sosyalleşmek için harcıyoruz. Adımız forum ama faaliyetimiz kulüp. Sadece bir hükmi şahsiyetimiz yok. Bu noktadan hareketle kuralları fazlaca önemsiyorum. Birbirini görmeyen, tanımayan, sadece bilgi alış verişinde bulunurken zaman zaman da egolarını tokuşturan insanlar arasındaki sorunların çözümü çok daha basit olabilir. Ama unutmayalım ki biz keyfi paylaşırken aynı zamanda birbirimize birbirimizin yaşamlarını ya da en azından güvenliğimizi de emanet ediyoruz. Düşünsen arkadaşım, hiç tanımadığım Erol bana bilmem kaç bin yuroluk kayığını ve de canını emanet edip içeride yellene yellene uyuyor.

evet.. bir forum olmaktan çoktan ve çok hızlı çıktık galiba..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: burası forum değil..
#1: 27 Şubat 2018, 21:52:55
Sorun ya da özür dileyecek bir durum yok Don Bökecim :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 27 Şubat 2018, 22:07:10
Valla Böke paylaşmış iyide yapmış, bende orada okuyunca yorum yapayım dedim ama  madem buraya taşınmış bende burada yazayım. Eline Sağlık Tiryaki, teşekkürler benimde benzer duygu ve düşüncelerime tercüman olmuşsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#3: 27 Şubat 2018, 22:08:11
Bu don işi tutacak ha..  ;D
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#4: 27 Şubat 2018, 22:10:51
Tiryaki Koca Reis içinde bir konu ile ilgili yorum yaparken çok hoş bir yazı yazmış.. Koca Reis ile ilgili kısımları çıkarıp yayınlıyorum.. Kendisine sormadım.. Belki yazılmasını istemeyebilir diye korkup sormadım.. Baştan özür dilerim Tiryaki.. Öyle güzel yazmış ki.. Benim sayfalar dolusu yazıp anlatamayacağım şekilde.. Buyurun..

Burası bir forum değil. Forum yazılımı üzerinde şekillenmiş, kısmen sanal bir sosyal kulüp daha doğru bir tanımlama olacaktır. Formal bir forumun üyeleri yüz yüze iletişimde olmaz, ortak etkinlikler düzenlemez. ............ Forumlar fikir alışverişi, tartışma, ego tatmini gibi ihtiyaçlara hizmet eder. Özellikle Heyamola bu perspektiften çok uzakta. Mesela biz Heyamola'da salt bilgi değil, deneyimlerimiz sonucu elde ettiğimiz birikimleri kendi penceremizden paylaşıyor, tam da Bülent'in ilk metinde yazdığı gibi hoş beş ediyoruz. Daha fazla enerjimizi birlikte bir şeyler yapmak, sosyalleşmek için harcıyoruz. Adımız forum ama faaliyetimiz kulüp. Sadece bir hükmi şahsiyetimiz yok. Bu noktadan hareketle kuralları fazlaca önemsiyorum. Birbirini görmeyen, tanımayan, sadece bilgi alış verişinde bulunurken zaman zaman da egolarını tokuşturan insanlar arasındaki sorunların çözümü çok daha basit olabilir. Ama unutmayalım ki biz keyfi paylaşırken aynı zamanda birbirimize birbirimizin yaşamlarını ya da en azından güvenliğimizi de emanet ediyoruz. Düşünsen arkadaşım, hiç tanımadığım Erol bana bilmem kaç bin yuroluk kayığını ve de canını emanet edip içeride yellene yellene uyuyor.

evet.. bir forum olmaktan çoktan ve çok hızlı çıktık galiba..

Doğru saptamalar, sağlıklı yol almanın püf noktası belki de  :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#5: 27 Şubat 2018, 22:18:52

Bence "Gestapo" daha yakşıyordu :)
  • IP logged
Köstekçi ---bu son fasıldır ey ömrüm, artık denizde geç---

• *
  • Donatan Temsilcileri
#6: 28 Şubat 2018, 09:37:59
Tiryaki reis,

Yine kalemine ruhuna sağlık , duygulara tercüman olmuşsun .

;D ;D
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#7: 28 Şubat 2018, 11:14:10

Bence "Gestapo" daha yakşıyordu :)

Don gestapo için anket yapalım  ;D
  • IP logged
DeDe

T
  • *
#8: 28 Şubat 2018, 11:56:58
"don" muhabbeti kıvrandırıyor beni resmen  ::)

Teşbihte hata olmasın diye bir şey de diyemiyorum, yanlış anlaşılır diye.
"alışmadık" sonuçta böyle şeylere.  :P
 ;D ;D ;D
  • IP logged

• *
    • instagram
#9: 28 Şubat 2018, 12:07:31
"don" muhabbeti kıvrandırıyor beni resmen  ::)

Teşbihte hata olmasın diye bir şey de diyemiyorum, yanlış anlaşılır diye.
"alışmadık" sonuçta böyle şeylere. 
 ;D ;D ;D

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Z

Ziya Gunes

#10: 28 Şubat 2018, 13:05:29
Don Böke, senin Dinghi hala duruyor evin önünde, gelip almıyorlar haberin olsun
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 28 Şubat 2018, 13:08:53
Don Böke, senin Dinghi hala duruyor evin önünde, gelip almıyorlar haberin olsun

Ziya abi o iş bende  :)
  • IP logged

n

nuri_kongur

#12: 28 Şubat 2018, 14:46:03
Burasının alışıldık bir forum olmadığı yerinde bir tesbit. Tiryaki reis duygulara tercüman olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#13: 28 Şubat 2018, 20:20:50
Sevgili Tiryakinin görüşlerine katılıyorum.Yılların imbiğinden geçile geçile sanırım olması gerek ideale ulaşılıyor.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

E

Erol Akyigit

#14: 05 Mart 2018, 14:00:28
Yellendiğim yalanı haricinde, güzel yazı

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

Yukarı git