Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2018 Karaya alma ve Bakım

• *
2018 Karaya alma ve Bakım
OP: 24 Şubat 2018, 00:34:46
Sevgili reisler geçen sene dadd katkılarıyla karaya alma kampanyaları yapılmıştı. Bu sene hiç ses seda yok kampanyalardan. Kimse karaya çıkıp bakım yapmayacak galiba bu sene :) Ben Tuzla marina ile görüştüm 30m2  10 gün kara konaklaması için 498€ para istediler. Geçen sene Tuzla marinaya 10 gün için 192€ vermiştik. Pendik marina 35m2 10 gün için 1600tl fiyat verdi. Şuan için en uygun Pendik gibi duruyor. Sizlerinde almış olduğu fiyatlar var ise görüşlerinizi buraya yazarsanız bakıma çıkacak reisler için değerlendirme yapma fırsatımız olur.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

R

Recep Ertürk

Ynt: 2018 Karaya alma ve Bakım
#1: 24 Şubat 2018, 00:40:31

Sorunuz yanlış anlaşılmış olabilir mi?

At-çek veya lift parası bu rakamlara dahil değildir herhalde..

• IP logged

• *
#2: 24 Şubat 2018, 00:41:49

Sorunuz yanlış anlaşılmış olabilir mi?

At-çek veya lift parası bu rakamlara dahil değildir herhalde..

Verilen fiyatlara at-çek alt yıkama dahil fiyatlar.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#3: 24 Şubat 2018, 00:44:47
Oğuzhan Motoryatımı alacaksın karaya? yelkenliyi mi? eğer motoryat ise aklıma başka bir alternatif geldi, benim barınağa sorabilirim sana uyarsa çünkü çok yeni  u vinç geldi ve muhteşem bir çekek alanı yapıldı. Hiç fiyat sormadım belki marina parası isterler  o derece yani. Birde geçen yıl olduğu gibi yine DADD ın projesi var bir yerler netleşti diye biliyorum.Yakında duyururlar sanırım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#4: 24 Şubat 2018, 00:46:52
Oğuzhan Motoryatımı alacaksın karaya? yelkenliyi mi? eğer motoryat ise aklıma başka bir alternatif geldi, benim barınağa sorabilirim sana uyarsa çünkü çok yeni  u vinç geldi ve muhteşem bir çekek alanı yapıldı. Hiç fiyat sormadım belki marina parası isterler  o derece yani. Birde geçen yıl olduğu gibi yine DADD ın projesi var bir yerler netleşti diye biliyorum.Yakında duyururlar sanırım.

ikisinide alıcaz karaya yanyana almam lazımki işleri bir yerde halledebileyim.
  • IP logged

• *
#5: 24 Şubat 2018, 03:06:18

ikisinide alıcaz karaya yanyana almam lazımki işleri bir yerde halledebileyim.

Bu Pazar öğleden sonra net fiyat alacağım adaş. Haber vereceğim.
  • IP logged

• *
#6: 26 Şubat 2018, 17:35:17
Viaport marina fiyatları hem konaklama hem karapark için artacak gibi görünüyor.

Bu strateji ile çok tekne kaybedecekler gibi. İkisi için de diğer marinalar ile aralarındaki farkı azaltırlarsa millet merkezdeki marinalara tekrar kayar. Ben şahsen o kadar yolu, haftasonları kalabalığını vs fiyat farkı için çeker olmuştum.

DADD bu sene marinalarla görüşecektir diye düşünüyorum.

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 26 Şubat 2018, 18:10:09

Evet DADD için bu görüşmeleri yapan bir komisyon var. Ben o komisyonların içinde değilim ama bazı marinalarla epey bir yol aldılar.Fakat marinalar ilk defa karşılarında teknesi olan 700 üyeyi temsil eden bir tüzel kişilikle karşılaşınca  sanırım pazarlama miyopisine tutuldular. Benim tahminimce marina yöneticilerinin bir kısmı, nasılsa bu adamların tekneleri bir şekilde bizlerde, şimdi biz bu gruplara özellik sağlarsak zaten kendi portföyümüzde olan tekneleri de bu şekilde  indirimli değerlendirmiş oluruz düşüncesindeler. Oysaki kendilerine dışarıdan gelecek  potansiyeli hiç hesaba katmıyorlar anladığım kadarıyla. Birde bu karaya alma kampanyası gibi etkinliklerle ,kendilerine barınaklarda yer bulabilmiş, vatandaşlarında paralarını alma şansını yakalayabiliyorlardı. Bunun farkına varmaları biraz zaman alabilir.Bakalım yaşayıp göreceğiz.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

K

Kağan Erdoğan

#8: 22 Mart 2018, 21:49:41
Ist bul.sartlarin a göre çok ucuz.
  • IP logged

• *
#9: 23 Mart 2018, 10:07:39
Bu arada Wim de geçen yıl şartları ile karaya almak hala mümkün diye biliyorum..
  • IP logged

• *
#10: 23 Mart 2018, 11:56:42
Viaport marina fiyatları hem konaklama hem karapark için artacak gibi görünüyor.

Bu strateji ile çok tekne kaybedecekler gibi. İkisi için de diğer marinalar ile aralarındaki farkı azaltırlarsa millet merkezdeki marinalara tekrar kayar. Ben şahsen o kadar yolu, haftasonları kalabalığını vs fiyat farkı için çeker olmuştum.

Söyle onlara Setur Patronu çıldırdı Murat reisim. :)  Kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar zam  yaparak. ::)

• IP logged

K

Kamil Çelik

#11: 23 Mart 2018, 13:14:01

Reisler,  Güzelce Marina ile de bir görüşün derim. WIM'e çok yakın, yani çok öyle sapa bir yerde değil. Yetkili Nezat Hanım, yardımcı olmaya çalışan, ilgili ve kibar biri. Özellikle çoklu teknerde, yada aynı kişiye ait ikili tekne karaya alımlarda uygun fiyatlar çıkabilir. Kıyas yapma açısından fiyat almakta fayda var..
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#12: 23 Mart 2018, 20:28:48
  Reisler,  Güzelce Marina ile de bir görüşün derim. WIM'e çok yakın, yani çok öyle sapa bir yerde değil. Yetkili Nezat Hanım, yardımcı olmaya çalışan, ilgili ve kibar biri. Özellikle çoklu teknerde, yada aynı kişiye ait ikili tekne karaya alımlarda uygun fiyatlar çıkabilir. Kıyas yapma açısından fiyat almakta fayda var..

WİM Marinadan Fuarda teklif aldım; gelen fiyat eskiye göre EUR bazında %40 daha yüksek. Malum bir de Kur yüksekliği var. DADD'ın kampanyasını bekler dururdum; Kamil Reis, hatırlatma için teşekkür ediyorum. Yeşilköy-WİM arası 9,5 Mil iken Güzelce Marinanın 6 Mil ilavesi varmış; bir şey değil.  Biraz önce onlardan da teklif istedim. Dur bakalım ne fiyat gelecek?
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#13: 26 Mart 2018, 20:04:54

WİM Marinadan Fuarda teklif aldım; gelen fiyat eskiye göre EUR bazında %40 daha yüksek. Malum bir de Kur yüksekliği var. DADD'ın kampanyasını bekler dururdum; Kamil Reis, hatırlatma için teşekkür ediyorum. Yeşilköy-WİM arası 9,5 Mil iken Güzelce Marinanın 6 Mil ilavesi varmış; bir şey değil.  Biraz önce onlardan da teklif istedim. Dur bakalım ne fiyat gelecek?

Güzelce Marinadan teklif geldi. Batı cephesinde yeni bir şey yok. Güzelce Marinanın rakamları da Çekme-Atma+ 7 Gün Karapark 9 €/m2 civarı. İlavesi 21,5€/Gün. Üzerine Jotun boya ile 1 Zımpara + 3 Zehirli işçiliği de 2300 TL.lerde.  Şehir içi Marinalarla arasında fark yok ise daha uzağa gitmeye değmez herhalde. DADD'ın kampanyası ile geçen yıl bunun yarı parasına çekme-atma yapılmıştı. Geçen yıl karaya çıkanlar şanslı, zehirlilerinin kıymetini bilsinler; nasılsa onların önlerinde bir yıl daha var hemen hemen. Biz kampanya için beklemedeyiz...

• IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

Yukarı git