Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Setur kampanyası..

• *
Setur kampanyası..
OP: 21 Şubat 2018, 12:13:21
Reisler, dün neredeyse üç saat Setur standında idim.. Efendim Setur bu sefer ciddi bir kampanya yapmış. Özellikle gezenler için çok avantajlı.. Fuar indirimleri var ancak Örnek, Örene bağladınız ücretsiz bir ay Kalamış 'ta kalınabiliyor.. Gurup olarak ilgilenirsek sanki özel bir kampanya çıkarabilriz gibi duruyor..

Setur marinaları ile ilgili bir kampanya ilgimizi çeker mi ? Bir potansiyel oluşturursak gidip pazarlık edebilirim..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Ynt: Setur kampanyası..
#1: 21 Şubat 2018, 12:27:06
Ben varım. Finike'yi hedefledim ama tüm setur marinalarına birer ay konaklama vermeleri de ilgimi çekti.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
#2: 21 Şubat 2018, 12:30:44
fark verilip 6 ay da kalınabiliyor.. Sonra bu fark yeni sözleşmede süre uzatımı olarak geri ödeniyor.. Ama istersen bir ay bir ay tüm marinalarda kalınıyor..

En ucuz marina ile anlaşıp, tüm marinaları gezmek mümkün..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 21 Şubat 2018, 13:39:12
Ersin Reis

Çabaların için çok teşekkürler. Kayığını Istanbul'da tutmak isteyen çalışan kesim için bu kampanya bir şey ifade etmiyor. Onun yerine sağlam bir indirim alabilirsen daha faydalı olur. Oyle bir indirime de yanaşırlar mı bilmem. Bir de  bu sene fuarda verdikleri fiyat, geçen sene bana  telefonda verdikleri fiyatın üstünde çıktı☺
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2018, 13:42:30 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#4: 21 Şubat 2018, 13:51:18
Emeklilere yönelik bir kampanya , emekli olsaydım ve teknede yaşasaydım işe yarardı belki. Bizim için işlevsel değil yani.
Aslında Mücahit'in dediği şekilde bir adım yanaşsalar çok şey değişir ama sanırım zincir mincir muhabbetinden dolayı böyle şeylere sıcak bakamıyorlar. Birde €uro kuru çok yüksek be abicim.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 21 Şubat 2018, 13:52:37
Bir de  bu sene fuarda verdikleri fiyat, geçen sene bana  telefonda verdikleri fiyatın üstünde çıktı☺

Bu da ilginçmiş.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#6: 21 Şubat 2018, 14:19:24
Gelin buralara.... ödeyeceğiniz fark o kadar büyük ki, iki tatil daha yaparsınız.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#7: 21 Şubat 2018, 14:30:51
Emeklilere yönelik bir kampanya , emekli olsaydım ve teknede yaşasaydım işe yarardı belki. Bizim için işlevsel değil yani.
Aslında Mücahit'in dediği şekilde bir adım yanaşsalar çok şey değişir ama sanırım zincir mincir muhabbetinden dolayı böyle şeylere sıcak bakamıyorlar. Birde €uro kuru çok yüksek be abicim.

Emeklilere de yaramıyor Ahmet cim;
gezen adamın ne işi var marinada 4 -5 ay kış şartlarında kalıcaksın diye 12 ay sözleşme yapma zorunluluğu hepsini götürüyor.Bu konuda en iyi Yacht marin yıllık tutarın 1/12 kaldığın ay kadar ödüyorsun.
onun için yabancı denizciler oradaydı.
Bakalım gezginler için ayrı kışlama çalışması yapacaklar.
örneğin şimdi Karadeniz e katılan gezgin sözleşme yapsa hangi marinayı kullanacak Karadeniz de ya da Ege de Midilli dışında yurt dışı alternatif yok zaten fiat ta uygun değil birde Mars a katılan tekne ne zaman döneceği belli değil.
  • IP logged

• *
    • instagram
#8: 21 Şubat 2018, 14:31:46
Gelin buralara.... ödeyeceğiniz fark o kadar büyük ki, iki tatil daha yaparsınız.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#9: 21 Şubat 2018, 14:45:18
fark verilip 6 ay da kalınabiliyor.. Sonra bu fark yeni sözleşmede süre uzatımı olarak geri ödeniyor.. Ama istersen bir ay bir ay tüm marinalarda kalınıyor..

Ersin Reis bir yanlışlık olmasın, toplam bir ay diğer marinalarda kalınabilir diye biliyorum ben...
Setur'un kitapçığında yazıyor diye hatırlıyorum...
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#10: 21 Şubat 2018, 14:49:59

Emeklilere de yaramıyor Ahmet cim;
gezen adamın ne işi var marinada

O zaman bu kampanya, her limanda bir sevgilisi olanlar dışında kimseye cazip değil☺
(Suat Kaptanımı tenzih ederim☺)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2018, 14:52:47 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
#11: 21 Şubat 2018, 15:32:48
Ben Haziran ayında gelecek teknem için Setur Antalya ile son noktadayım.

Bu hafta sözleşmeyi bitiricez.

Sözleşme şöyle: %10 yeni tekne indirimi + %10 fuar indirimi + 1 ay ilave (hem bana hem referans olan tekneye, bu arada bana referans olan tekne 50m motoryat onun +bir ayı benim bir yıla tekabül ediyor. :o)

Tüm setur marinalarda 1 aya kadar ücretsiz bağlama. 1 inde değil , 1 ay 1 ay istersen 10 kez farklı marinalarda. 1 ayı geçersen 2. ay ücreti %50 indirimli.

Yılda bir kez karaya alma, lift vs ücretsiz, karada kalmak ücretsiz, 1 kez alt yıkama ücretsiz.

41 ft tekne (12.43*4.20) 3600 küsür euro oldu.

İyi gibi. Pazarlıkta başka reislere yapabileceğim bi şey varsa yazın lütfen.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#12: 21 Şubat 2018, 15:58:32

Ersin Reis bir yanlışlık olmasın, toplam bir ay diğer marinalarda kalınabilir diye biliyorum ben...

Her marinada bir ay kalınabilir şeklinde yapmışlar. Ama orada da  şöyle bir sorun oluşabilir; eğer marina doluysa nasıl bu imkanı kullandıracaklar.
  • IP logged

• *
    • Caddebostan Sigorta
#13: 21 Şubat 2018, 16:11:43

Her marinada bir ay kalınabilir şeklinde yapmışlar. Ama orada da  şöyle bir sorun oluşabilir; eğer marina doluysa nasıl bu imkanı kullandıracaklar.

Ahmet Reis,

Genelde Çeşme Altınyunus yoğun olduğundan özellikle orayı sordum, tarihleri önceden belirleyip rezervasyon yapın mutalaka dediler..
  • IP logged
Özhan Sezgin

• *
#14: 21 Şubat 2018, 18:42:42
Benim anladığım toplam 1 ay diğer setur marinalarında kalma şeklinde
  • IP logged

Yukarı git