Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Beşiktaş..

• *
Beşiktaş..
OP: 21 Şubat 2018, 00:49:44
Beşiktaş diye yazdım ancak diğer takımların da farkı yok aslında..

Şimdi efendim durum şu.. Eşim malum koyu Beşiktaşlı.. Ben takım tutmam.. Maç var.. o izliyor ben de arkam dönük forumlarda takılıyorum.. Bir yandan da maçı dinliyorum..

Beşiktaş Türk takımı mı?  valla ben Beşiktaş'ta kimler oynar bilmem.. Ancak maçı dinlerken top hangi takımda anlayamadım.. 11  kişiden sadece Türk olan Caner diye bir futbolcuydu.. Onun da adı sanırım tüm maç boyunca beş kez geçmemiştir..

Nasıl bir Türk takımı ki bu ?  Bu kadar adam lig şampiyonu olmak için alınıyor ise yandı gülüm keten helva.. Hepsi Türk oyuncu olsaydı da zaten 6 yerdik herhalde..

İyi ki futbol fanatiği filan değilim.. sinirden çıldırırdım her halde.. Hem Koyu Beşiktaşlı olacaksın ya da FB , GS fark etmez hepsi aynı..

Benim hatırladığım bunun önünü açan da Aziz Yıldırım.. Şu adamın Türk futboluna verdiği zararın haddi hesabı yok bana göre..

Yazık .. Futbolu yakından takip eden fanatik taraftarlar.. siz buna neden bir tepki göstermiyorsunuz ki.. ?

Şenol Güneş.. yahu bu adamlar hiçbirimizin hayatında görmedikleri kadar para kazanıyorlar.. Ben şu adamın yerinde olsam şimdi istifa etmiştim..

Sahada oynayan oyuncu teknik direktörüne bakar.. Yahu adam biraz takımına cesaret verir ya.. Adamın suratı kireç gibi.. Maç bitse de gitsek derdinde.. Yazık çok yazık..

Kızmayın ama sevgili futbol taraftarları .. size müstahak..

• IP logged

• *
Ynt: Beşiktaş..
#1: 21 Şubat 2018, 03:07:39
Ben de Beşiktaşlıyım. Benden gizli Almanya ya giden Çarşı Grubu üyesi büyük oğlum da (Nasıl gitti , nassıl bilet buldu anlamadım  ::) ) Maçtaydı.
Oğlum 5 yiyeceksiniz dedim , keşke skor sonuç iddaa oynasaymışım.
Hayatta her şey matematik, fizik ve kimya Ersin cim. Denizde de öyle. :)
Sevgiler.
  • IP logged

S

Serdar Çırak

Ynt: Beşiktaş..
#2: 21 Şubat 2018, 16:20:47
Bir GS li olarak Beşiktaşa a üzüldüm..İlk tv ye baktığımda kuzey afrika takımı sandım..Türk yoksa ruhta yok..beş tane yemişler umurlarında değil..maç bitsede gitsek derdindeler..Türk olsalardı enazından gözlerinde bir damla yaş olurdu..
GS liyim ama artık takımımı bilmiyorum..takımdakilerin isimlerini bile telafuz edemiyorum..çok yazık..bu zevkimizdende mahrum olduk.
  • IP logged

Yukarı git