Teos'da rolbar'ı kime güvenip de yaptıracağız?
Rolbar, matafora hakindaki görüsler birbirine cok zit, ve mutlaka iki görüsünde hakli nedenleri var.
O meretten bendede var, tekneyi aldigimda vardi, bana göre iyi birsey teknin degerini benim gözümde düsürmedi aksine cikardi, o kocoman servis botunu teknenin önüne cikarinca teknede estetik bozulmuyormu?
Oram buram yamuluyordu servisbotunu tekneye alirken.
Yani bende halinden memnun olanlardanim, Rolbar üzerinde 4x140w panel var, servisbotu + mororu yukaridayken girip cikmami engellemiyor tekneye, antenler kameralar havuzluk lambalari vesaire takili, bence cok basarili yapilmis Turgutreisten birileri yapmis ihtiyac olursa adres verebilirim.
resimleride
www.himelay.com da vardir bakmak isterseniz.
Ali reisin dedigi gibi estetik bozuluyor tabiki, ama öyle kamyona benzemiyor bence,
estetik benim icinde önemli ama rahatlikta önemli.
Cok mum isinda oturmak zorunda kalan birisiyim ve o günleri mumlan aramiyorum acikcasi.
Kayikta her türlü elektrikli aleti calistiriyorum evdeki gibi, 2 buzdolabi 24 saat acik kahve makinam su isiticim vs.
elektrik ihtiyacimi paneller sorunsuz karsiliyor, panellerin gölge sorunuda yok aksine biminin devami gibi gölge yapiyorlar havuzluk icin, bunlar benim tecrübelerim ve düsüncelerim.
Tabi her kaptanin secimine kararina saygimiz sonsuz, hic bir zaman tek bir dogru yoktur.