Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamolahey Logo Anketi

• *
Ynt: Heyamolahey Logo Anketi
#15: 08 Ocak 2017, 16:17:30
Çektirme fikri hoş gelsede çizgide "heyamola" nın ifade ettiği anlam eksik gibi geldi... :(

• IP logged
Köstekçi ---bu son fasıldır ey ömrüm, artık denizde geç---

• *
#16: 09 Ocak 2017, 21:30:01
Son 1.5 saat.

Sonuç belli ama yine de hatırlatalım.

:)xx
  • IP logged

• *
#17: 09 Ocak 2017, 22:33:43
İnsanın gerçekten bazen demokrasiye olan inancı kayboluyor.  :)

en sonuncu , 2. göre hiç bir özelliği olmayan logo en çok oyu aldı iyi mi. Ah ulen Tiryaki. senin ilk yaptığın logo 2 numara idi. Diğerlerini ondan türettiydin.  Millet  gitti 4. yü seçti.

Neyse en azından beğendikleri logoyu kullanacaklar. Sevgili 4 numaraya oy veren reislere sitem ederim. 
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#18: 09 Ocak 2017, 23:00:38
Son dakika kullanayım dedimdi ama 1-2 dk önce kapandığından neyazıkki oyumu kullanamadım..... ;)

Hayırlı olsun hepimize.... :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#19: 09 Ocak 2017, 23:18:29
Son dakika kullanayım dedimdi ama 1-2 dk önce kapandığından neyazıkki oyumu kullanamadım..... ;)

Abi beğenini merak ettim , nasılsa oylama bitti. :)
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#20: 09 Ocak 2017, 23:20:58
Yahu Ersincim, tasarlayan olarak benim de tercihim değildi ama açık ara kazanmış. Hayırlı olsun  :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#21: 09 Ocak 2017, 23:22:26
Ben 3 ve 4 nolu çizimi beğenmiştim. Ama oyumu dörtten yana kullanmıştım. Yine bir oylamada daha kaybedenler kulübünde yerimi aldım. Bu vesile ile Tiryaki Reise tekrar çok teşekkür ederim kısa zamanda güzel iş çıkarttı.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#22: 09 Ocak 2017, 23:23:36
Ben 3 ve 4 nolu çizimi beğenmiştim. Ama oyumu dörtten yana kullanmıştım. Yine bir oylamada daha kaybedenler kulübünde yerimi aldım. Bu vesile ile Tiryaki Reise tekrar çok teşekkür ederim kısa zamanda güzel iş çıkarttı.

Aynen :) Benim tercihim 3 idi. Armanın şansı daha fazla olabilir diye 4'e oy verdim :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

e

erdal duran

#23: 09 Ocak 2017, 23:41:36
ee,  3. ye iki oy çıktı biri ben olduğuma göre diğeri kim acaba.
  • IP logged

e

erdal duran

#24: 09 Ocak 2017, 23:48:02
Aynen :) Benim tercihim 3 idi. Armanın şansı daha fazla olabilir diye 4'e oy verdim :)

Hakan hocam, mantığı anlayamadım :o, kazanma şansı fazla olana oy verince sen de mi kazanmış oluyosun? Kazanınca sonunda ödül mü var, o nedenle mi? ;D
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#25: 09 Ocak 2017, 23:52:37
Hakan hocam, mantığı anlayamadım :o, kazanma şansı fazla olana oy verince sen de mi kazanmış oluyosun? Kazanınca sonunda ödül mü var, o nedenle mi? ;D

Şansımı denedim işte yahu :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#26: 09 Ocak 2017, 23:54:51

Abi beğenini merak ettim , nasılsa oylama bitti. :)

Benimkisi 4 idi dostum, işin içine renk gelince bana ''Taka'' çağrıştırıyor her nekadar ''Çektirme''ler de renkli olsa. ;)
Sanırım türkü daha ağır basıyor hani; ''Taka'lar geliyor Al'lı Yeşil'li''..... :)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#27: 09 Ocak 2017, 23:58:47
Hasan beyciğim, aşağıda png formatında logo var. Gömelim isterseniz yerine... :)

Bir de sakıncası yoksa bana teknik konularda admin yetkisi verirseniz fırsat buldukça yükü hafifletebilirim.
  • IP logged

S

Servet

#28: 10 Ocak 2017, 00:11:45
Ara kutusunun ustundeki yeri düşünüyorsanız logo için,ufak gelir boğulur o kadar renkle orda..
Eski bir emprime baskıcı olarak şey edeyim dedim :)..
  • IP logged

• *
#29: 10 Ocak 2017, 00:32:36
Hakan Reis,

Şu anayasa, seçim işlerini bir atlatalım daha sonra donatan heyetinin vereceği görevleri Çarkçıbaşı olarak paylaşmak elzem olacak.   0/_/

Sağolasın.

• IP logged

Yukarı git