Ulen Kaan.. Sen benim Maltaya kadar gideceğime inanmıyorsun herhalde..
Süper bir bilgiymiş.. Teşekkürler..
Abi biz gidipte dönmeye çalışırsak dönüşümüz de aynı yol dimi? Biz Malta falan diyoruz ya e forumda herkes otoban yapmış bu yolu, neredeyse oradan gelmeyen kayık getirmeyen yok baksana. anlatmıyorlar sadece, Kaan Reis bile bilgiyi bizle paylaşmamış baksana, kıskandım şimdi.
Aşkolsun size. Niye paylaşmayayım, daaa durup dururken, dur ben bir Fransa Türkiye tekne transferi yazı alıntısı paylaşayım diyecek halim yok

Biliyorsunuz bende arşiv geniş, e birde her şeyi hafıza sarayıma belli kelimelerle yerleştiriyorum. Bu yüzden hızlı hatırlıyor, hızlı buluyorum. Yeterki doğru kelimeler olsun.
Maltaya gidermisiniz ? Zaman ve aile izni olursa gidersiniz elbet. E zaten tekne küçük, tedbirli olmak gerekecek, yaz sıcağı, dolap yok bir şey yok

.
Siz Korintten çıkar, Korfu, Preveze yükselir, Çizmenin topuğuna geçer, (tabanını dolaşırmısınız bilemem) burnundan, Sicilya'ya, Güneydoğu ucunda zırt diye Malta yaparsınız. Yani kaynak rahat bulunur. Oralara gitmiş bir sürü ulaşılabilecek kişi var. Yazmasalarda, sorunca paylaşmaktan çekinmezler.
Matapan'dan dönüp ya da Giritten direkt rota tutacak değilsiniz ya