Kamber canına okudun konu başlığının ha.. Zafer abi kızacak bak şimdi..
WhatsApp grubunda olsaydı atmıştım hepinizi
Reisler biliyorsunuz DADD ana sponsoru İstanbul Göz Hastanesi fuar boyunca 4-5 personel sağlayacak ve bir takım ikramlarda bulunacak.
DADD ın Tanıtım Köşemiz HALL 7 deki
7-D12 nolu alandadır.
Ayrıca CNR Yönetimi tarafından Fuaye de de
A04 alanı DADD a tahsis edilmiştir.
Her iki yerde de personelin sayısal yetersizliği olabilir. Bu nedenle fuar boyunca üyelerden gönüllü olarak Tanıtım Köşemizde ve Fuaye alnında kalabilecek gönüllüleri arıyoruz.
Her gün saat
11:00-20:00 arası 8-10 gönüllü üye gerekecek gibi. İş önemlidir. Neden?
1-Kitap İmza/Sohbet köşemiz olacak(Tayfun Timoçin, Ekrem İnözü kitaplarını imzalayacaklar, isteyenler için Oda Boro imzalı Pupa Yelken in son baskısı var),
2-Çevirisini yaptırdığımız Skipper's Cockpit Guide kitabı fuara yetişti onu artık Ersin Böke imzalar
,
3-Yeni Kayıt olacak denizcilerle ve 2018 yılı Üyelik Aidatını yatırmak isteyen eski üyelerimizle ilgilenilmeli,
4-Flama ve fuar için yaptırdığımız bazı promosyonların dağıtımında yardımcı olunacak,
5-DADDralli ler(DADDralli Karadeniz, DADDralli Ege) ve DADD ın geliştirdiği Türkiye Projelerinin(DADD MARS 2019 ve anlatılması,
6-HDI DADD Sigorta Poliçesi nin duyurulması,
7-Fuar boyunca yapacağımız DADDsunum etkinliğimizde yardımcı olunulması,
vb. bir çok konu Tanıtım Köşemizde gündemimizde ve olabildiğince çok üyemizin destek vermesini diliyoruz.
Görevlendirme grupları şöyle( Karşılama, yönlendirme, kayıt sırasında personele yardımcı olma vb.)
1-Karşılama : 2-3 Üye
2-Kayıt : 1-2 Üye
3-İmza-Sohbet: 1-2 Üye
4-DADDsigorta: 1-2 Üye
5-Sunumlarda : 1 Üye
6-Fuaye(A04) : 1 üye
Çok selam.
DADD Yönetim Kurulu Adına
Başkan
Zafer Türkmen