Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: DADDfuar CNR Boat Show-2018

• *
Ynt: DADDfuar CNR Boat Show-2018
#15: 05 Şubat 2018, 22:04:40
Bakasana Zafer abi puroları bulamamış hala.. Abi ben proları kendim için istemiyorum.. :) Yeni üyeleri kandırıcam onunla..

Bize zengin üye lazım.. Küba prosundan anlayan adamda para vardır.. (ben anlamam mesela içmeyi severim sadece:) )

Bak puro ile ilgili konu başlığına kim yazı yazmış ise hepsi zengin.. :)

O yüzden lazım purolar..

Mesela ben orda olursam mevcut üyeler 15 dakikaden fazla oturamaz.. Onlara su bile vermem.. İkramlar potansiyel üyelere.. Eski üyeleri kafeslemişiz zaten.. Onlar seminerleri dinlesinler.. Kalabalık yapsınlar boş durmasınlar.. En kalantor duranlar ile erkete yapacağız ama.. Onlar hep oturmalı..

İki nedeni var .. Potansiyal kalantor üyeler , hah burada benim gibi adamlar var , dur üye olayım şuraya diyecekler.. Kalantor olamayanlar da dur şunların arasına gireyim büyüyünce kalantor olurum ben de belki diyecekler..

Sedar Çırak reis mesela çok iyi prodan anlar.. Yakmadan orada şöyle iyi bir koklasa yeter.. Özellikle bacak bacak üstüne atıp , biraz kaykılırsa günde 10 üye kesin.. Yanına Emin Alp hoca da gelirse tadından yenmez.. O da puro uzmanı .. klas adam.. İkisi muhabbet etseler 20 üye kaptık demektir..

Ahmet durmasın ama .. çok mütavazi duruyor.. olmaz... Burak ta olmaz ama .. saçma bir soru soruverir filan .. Tersleyiverir adamı .. Üye kaçırır.. Yarışçı yelkencilere Hitaben Serkan gelsin.. Cool duruyor.. Bilip bilmemsi önemli değil.. Görüntü süper..

Bir de kamber dursun.. İki çeviri yaptı tekne uzmanı oldu .. Hesap kitap yapsın orada.. Vaaay dernekte ne teknik adamlar var diye çekeriz milleti..

Aslında Tiryaki gelse iyi olur.. Hem ucuz .. eti buçak ve çay ver.. tamam.. Benim gibi pahalı değil hem.. Tiryaki'nin posta koyan havası O nu sanki zengin miş gibi gösteriyor.. Hani şu gayrimenkul zengini olanlardan.. Adam ferrariye binip gidecekmiş gibi yürüyor .. O derece yani.. eh aramızda Poseidon 'a godoş diyen tek o var..

Bülent filan olmaz.. Sosyal içerikli adamlar olmaz.. Üye kaçırır bunlar..

Beyaz saçlı adamlar da çok durmasınlar.. :) tekaütçülerin kahvesi gibi görüntü vermeyelim.. :))

O adaylar bu mesajını okursa direkt vazgeçerler. Ada'm kazanıcan diye alayımızı harcamışsın Erzin reis 😊
  • IP logged

• *
    • instagram
#16: 05 Şubat 2018, 22:31:43
Biletimi aldım Cumartesi sabah 10:00'da CNR'deyim..  C:-)
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#17: 05 Şubat 2018, 23:24:09
Kamber biz kafesteki kuşla değil daldaki kuş ile ilgileniyoruz..  ;)
  • IP logged

• *
    • instagram
#18: 05 Şubat 2018, 23:43:51

Bir purolu viskili bir yelken seyrine ben üye olabilirim ;)
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#19: 05 Şubat 2018, 23:55:36
Ersin Abi  şimdiden iki üye yaptı bile kaldı altı  üye.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#20: 06 Şubat 2018, 00:03:18

Bize zengin üye lazım.. Küba prosundan anlayan adamda para vardır.. (ben anlamam mesela içmeyi severim sadece:) )

Ersin reis sen sigara yerine puro içen adamsın, puro konusunu sen açmıştın galiba, konuya yazan zenginse, konuyu açan demekki çoook zengin  ;D
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#21: 06 Şubat 2018, 00:24:22

Ersin reis sen sigara yerine puro içen adamsın, puro konusunu sen açmıştın galiba, konuya yazan zenginse, konuyu açan demekki çoook zengin  ;D

Ersin reis artık kafeste 😊
  • IP logged

• *
#22: 06 Şubat 2018, 00:25:09

Kim kafeste kim dışarıda onu ben söylerim Erzinnn reis 😊
  • IP logged

• *
#23: 06 Şubat 2018, 07:11:01
Kamber canına okudun konu başlığının ha.. Zafer abi kızacak bak şimdi..  ;)
  • IP logged

• *
#24: 06 Şubat 2018, 12:11:33
Kamber canına okudun konu başlığının ha.. Zafer abi kızacak bak şimdi..  ;)

WhatsApp grubunda olsaydı atmıştım hepinizi  :D

Reisler biliyorsunuz DADD ana sponsoru İstanbul Göz Hastanesi  fuar boyunca  4-5 personel sağlayacak ve bir takım ikramlarda bulunacak.

DADD ın Tanıtım Köşemiz  HALL 7 deki 7-D12 nolu alandadır.

Ayrıca CNR Yönetimi tarafından Fuaye de de A04 alanı DADD a tahsis edilmiştir.

Her iki yerde de personelin sayısal yetersizliği olabilir. Bu nedenle fuar boyunca üyelerden gönüllü olarak Tanıtım Köşemizde ve Fuaye alnında kalabilecek gönüllüleri arıyoruz.

Her gün saat 11:00-20:00 arası 8-10 gönüllü üye  gerekecek  gibi. İş önemlidir. Neden?

1-Kitap İmza/Sohbet köşemiz olacak(Tayfun Timoçin, Ekrem İnözü kitaplarını imzalayacaklar, isteyenler için Oda Boro imzalı Pupa Yelken in son baskısı var),

2-Çevirisini yaptırdığımız Skipper's Cockpit Guide kitabı fuara yetişti onu artık Ersin Böke imzalar  ;) ,

3-Yeni Kayıt olacak denizcilerle ve 2018 yılı Üyelik Aidatını yatırmak isteyen eski üyelerimizle ilgilenilmeli,

4-Flama ve fuar için yaptırdığımız bazı promosyonların dağıtımında yardımcı olunacak,

5-DADDralli ler(DADDralli Karadeniz, DADDralli Ege) ve DADD ın geliştirdiği Türkiye Projelerinin(DADD MARS 2019 ve  anlatılması,

6-HDI DADD Sigorta Poliçesi nin duyurulması,

7-Fuar boyunca yapacağımız DADDsunum etkinliğimizde yardımcı olunulması,

vb. bir çok konu Tanıtım Köşemizde gündemimizde ve olabildiğince çok üyemizin destek vermesini diliyoruz.

Görevlendirme grupları şöyle( Karşılama, yönlendirme, kayıt sırasında personele yardımcı olma vb.)

1-Karşılama     : 2-3 Üye
2-Kayıt            : 1-2 Üye
3-İmza-Sohbet: 1-2 Üye
4-DADDsigorta: 1-2 Üye
5-Sunumlarda : 1 Üye
6-Fuaye(A04)  :  1 üye

Çok selam.

DADD Yönetim Kurulu Adına
           Başkan
    Zafer Türkmen

• IP logged

• *
#25: 06 Şubat 2018, 16:13:55
Herkese merhaba, CNR Boat Show 2018 için ücretsiz giriş davetiyesi.

E-Davetiye Promosyon Kodu: BOAT2DU3B9

DADD ın tanıtım Köşesi  HALL 7 deki 7-D12 nolu alandadır.

Hepinizi bekliyoruz.

Çok selam.

Başkan
    Zafer Türkmen
  • IP logged

• *
#26: 06 Şubat 2018, 17:09:32
Zafer Abi,
Teşekkürler tüm emekleriniz için. Eşim ve kendim için birer davetiye aldım..
Umarım 8 aylık bebek için de sormazlar  :D
  • IP logged

• *
#27: 07 Şubat 2018, 09:37:38
Herkese merhaba, CNR Boat Show 2018 için ücretsiz giriş davetiyesi.

CNR AVRASYA BOATSHOW fuarı için https://bilet.cnrexpo.com/form.aspx?web_id=137&TicketType=Invitation web sitesinden ücretsiz davetiye. Aşağıdaki kodlardan birini kullanarak edinebilirsiniz.

E-Davetiye Promosyon Kodu: BOAT2DU3B9

E-Davetiye Promosyon Kodu: BOAT554DLV

Posterimiz

DADD ın tanıtım Köşesi  HALL 7 deki 7-D12 nolu alandadır.

Hepinizi bekliyoruz.

Çok selam.

Başkan
    Zafer Türkmen

• IP logged

• *
#28: 07 Şubat 2018, 11:38:21
Zafer Abi,
Fuara yetişir mi bilmiyorum ama keşke bir dernek olarak bir rozetimiz olsa.  :) Ceketlerimize takabiliriz günlük hayatta da. (Tabi şık birşey olursa güzel olur, takım elbise üzerinde iyi durur)
Saygılar,
  • IP logged

• *
#29: 07 Şubat 2018, 12:21:33
Zafer Abi,
Fuara yetişir mi bilmiyorum ama keşke bir dernek olarak bir rozetimiz olsa.  :) Ceketlerimize takabiliriz günlük hayatta da. (Tabi şık birşey olursa güzel olur, takım elbise üzerinde iyi durur)
Saygılar,

Rozeti konuşuruz ama şu var:

Katalogları toplarken ve sonrasında teknede kullanmak için.

• IP logged

Yukarı git