hep evdeki buz dolabı yüzünden..
Alıntı yapılan: Ersin Böke - 18 Ocak 2018, 23:18:09hep evdeki buz dolabı yüzünden.. Onu diyoruz işte.. Hep bizi düşüneceğine biraz da kendini düşün.At evde ki Buzdolabı'nı.
pu ha ha ha.. Dondurma için hele hiç gerek yok.. En bakir koya bile Algida teknesi geliyor.. Teryağını çok istiyorsan termoslu kaplar var. Onun içinde saklayabilirsin. Yine de zeytinyağı öneririm..
Ben somut örneklerden gideyim.. Buz dolabına ne koyuyorsunuz? Tereyağ..? olabilir.. ama zeytinyağ daha sağlıklı bir alternatif.. Zeytinyağını buz dolabina koymanıza gerek yok. Bal? reçel? marmelat? buz dolabına gerek yok.. Kavurma sevmeyeniniz var mı ? içinde katkı olmayan tek et mamülü. Pastırma , salam , sucuk ve sosis.. hepsinin içinde koruyucu var.. Kavurma da yok.. Kavurmayı buz dolabına koymaya gerek yok. Kıyma? kavurun koyun kavanoza .. yine buz dolabına gerek yok Buz dolabına gerek yok.. deneyin göreceksiniz..
Ersin Böke,ihtiyaç fazlası topiğinde arkadaşı için.!..satılık olan mobil buzdolabı fiyatı soruyor..he..hee..yakaladım..
Alıntı yapılan: Serdar Çırak - 19 Ocak 2018, 01:10:18Ersin Böke,ihtiyaç fazlası topiğinde arkadaşı için.!..satılık olan mobil buzdolabı fiyatı soruyor..he..hee..yakaladım..Prensipte anlaşmışlar diye duydum .
Alıntı yapılan: Burak Doneray - 19 Ocak 2018, 01:18:07Alıntı yapılan: Serdar Çırak - 19 Ocak 2018, 01:10:18Ersin Böke,ihtiyaç fazlası topiğinde arkadaşı için.!..satılık olan mobil buzdolabı fiyatı soruyor..he..hee..yakaladım..Prensipte anlaşmışlar diye duydum .Bir devir kapanıyor,desenize