Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: DADDsunum "Her Yönüyle Teknede Enerji ve Enerji Sistemleri "

• *
Her Yönüyle Teknede Enerji ve Enerji Sistemleri

14 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00-18:00 arası düzenlemesinin Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği(DADD) tarafından yapıldığı “Her Yönüyle Teknede Enerji ve Enerji Sistemleri” adlı bir “Sunum” ve “Atölye” var. İstanbul Göz Hastanesinin sponsorluğunda olan sunum Oktay Önal tarafından gerçekleştirilecektir.

Posterimiz

Bizler her zaman olduğu gibi saat 12:00 de toplanmaya başlayacağız ve bir şeyler atıştırırken de laflayacağız, özlem gidereceğiz.

Aküler, doğru akü şarjı, tekne enerji sisteminin doğru kurulumu ve elemanları hakkında temel bilgileri içerecek olan sunum temel olarak aşağıdaki alt başlıkları içermekte:

-Akü tipleri nelerdir? (Sulu,GEL,AGM,Spiral AGM,Lityum iyon)(Deep Cycle,Dual,Start)
-Doğru akü şarjı nasıl yapılmalı?
-Solar paneller ve solar şarj hakkında temel bilgiler.
-Alternatör ve alternatörden şarj ile ilgili temel bilgiler.
-Jeneratörler hakkında temel bilgiler.
-Tekne enerji sistemi tekne ihtiyacına göre nasıl kurulmalı ve izlenmelidir?

Sunum sonrası saat 16:45-18:00 arası bir de atölye yapılacak.

Atölyede ise, çalışır akü şarj cihazı, battery to battery ve alternator to battery standları üzerinde uygulamalar var.
Ayrıca her akü tipine ait bir örnek akü olacak.

Tarih: 14 Ocak 2018 Pazar
Saat : 12:00-18:00
Yer : İstanbul Göz Hastanesi Toplantı Salonu
Adres : İzzettin Çalışlar Caddesi Neyyire Neyir Sok. No:3 Bahçelievler / İSTANBUL
Ulaşım : www.igh.com.tr
İletişim : 444 44 34 – Dahili : 118

İzlence
12:00-14:00 -Tanışma
14:00-15:00 Sunum “Oktay Önal”
15:00-15:30 Ara
15:30-16:30 Sorular-Yanıtlar
16:30-16:45 Ara
16:45-18:00 Atölye “Oktay Önal”

Sunum a katılmak isteyen denizciler lütfen Katılım Formu doldursunlar: http://www.denizlerdeyiz.org/katilim-formu/

Sunum için Oktay Önal'a ve sağladıkları yer, ikram ve promosyonlar için de İstanbul Göz Hastanesine teşekkür ederiz.

Herkese çok selam.

DADD Yönetim Kurulu Adına
           Başkan
    Zafer Türkmen

• IP logged

B

Burak Doneray

Geliyorum ben  görüşmek üzere.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Abi bir de formdaki "ikincil ad" kısmını bi duzelttiriverin. Kişinin ikincil  adı  olmaz , " ikinci" adı olur.
Kusura bakmayın yerdigim için ama böyle ciddi bir dernek böyle skandal Türkçe kullanmamalı diye düşünüyorum.

• IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Abi bir de formdaki "ikincil ad" kısmını bi duzelttiriverin. Kişinin ikincil  adı  olmaz , " ikinci" adı olur.
Kusura bakmayın yerdigim için ama böyle ciddi bir dernek böyle skandal Türkçe kullanmamalı diye düşünüyorum.

Dikkatimden kaçmış Bülent doğrusun, düzeltiyoruz hemen. Öpüldün.
  • IP logged

• *

DADDsunum "Her Yönüyle Teknede Enerji ve Enerji Sistemleri "

Canlı Yayın Bağlantısı: http://www.denizlerdeyiz.org/canli-yayin/

Keyifle izlerisiniz umarım.

• IP logged

• *
Herkese merhaba düzenlemesinin DADD tarafından yapıldığı “Her Yönüyle Teknede Enerji ve Enerji Sistemleri” adlı bir “Sunum” ve “Atölye”  14 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00-18:00 arası gerçekleştirildi.

Oktay Önal tarafından gerçekleştirilen sunuma 74 denizci katıldı, internetten canlı yayın yapıldı.

Sunum için Oktay Önal'a ve sağladıkları yer, ikram ve promosyonlar için de İstanbul Göz Hastanesine teşekkür ederiz.

Sunumun görsellerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://www.denizlerdeyiz.org/sunumlar/daddsunum-2018-14-01/

Keyifli izlemeler.

Herkese çok selam.

DADD Yönetim Kurulu Adına
           Başkan
    Zafer Türkmen
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Hani hep yazarız,konuşuruz ya;Türkiye'de denizcilik neden gelişmiyor,diye.
İzmir'de neden bu tür şeyler olmuyor abi ya. ;)
Elinize, gönlünüze ,zihninize sağlık. :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
DeDe

• *
 Videoları ancak dün seyredebildim.Gerçekten çok nefis bir sunum olmuş,tekne elektiriği ve cihazları konusunda son derece bilgilendiriciydi.Oktay Önal  Bey sunumun hakkını vermiş,gerçekten çok akıcı ve anlaşılır anlattı.Katılamayanlara ve henüz seyretmemiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.
Zafer reisim şahsınıza ve DADD'a , bu tür sunumları yaptığınız için çok teşekkürler.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 22:48:25 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

Yukarı git