Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İyi seneler

Ynt: İyi seneler
#15: 29 Aralık 2017, 21:14:38
Umudum olmamakla birlikte; barış ve huzur dolu bir yıl olmasını dilerim.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

• *
#16: 29 Aralık 2017, 21:31:27
Yeni yılda tüm reislerimizin mutlu ve sağlıklı olmalarını , tüm teknelerimizin bahtının açık ve karinasının altından en az bir karış suyun eksik olmamasını dilerim.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#17: 29 Aralık 2017, 22:23:32
Nice mutlu senelere. Sevdiklerinizle mutlu ve bol mavili günler dilerim. Denizden uzak kalmamak umuduyla, yeni yılınız kutlu olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
#18: 29 Aralık 2017, 22:34:13
Herkesin sağlıklı ve huzurlu olduğu mutlu bir yıl diliyorum.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#19: 29 Aralık 2017, 22:42:03
Herkes öyle güzel temennilerde bulunmuş ki; hangisini alıntılasam bilemedim. Tüm güzel dileklere katılıyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

R

Recep Ertürk

#20: 29 Aralık 2017, 22:52:13

İyi seneler dileklerimle...

Yeni sene hepimiz için güzel olsun..

Sevgi, saygı, birlik-beraberlik ve huzur getirsin..

Tüm rüzgarlar kolayımıza olsun...

• IP logged

• *
#21: 29 Aralık 2017, 22:53:37
eh bir yılbaşı yazısı patlamak şart oldu..

Nooluyor ki.. yani geri sayıyoruz ya... Hani on dokuz sekiz.. sıfııırrrr.... sonra gelsin müzikler kutlamalar, telefon açmalar iyi yıllar dilemeler. Falan filan.. İyi güzel tamam, eğlenmeye bahane olsun da niye bu kadar seviniyoruz ki?

Son dört yıldır , yani yelkenli teknem oldu olalı bu tür kutlamalara karşı fikrim değişti.. Daha doğrusu bir şeyi kutlama algım değişti.

Bir şeyler başarmadan bir şeyleri kutlamak.. Aynı futbol taraftarlığı gibi.. Sorsan herkes teknik direktör bu memlekette..

Bu sene benim için yıl başı 6 Ocak günü mesela.. Kiri Kiri ile seyir yapacağım.. 70 Mil açık deniz seyri.. Bülent'in demesi ile Kıbrıs çevirmesine gireceğiz..

Benim için Malta yolculuğu ile ilgili bir bilgi birikimi olacak. Hem Kış, hem açık deniz hem gece seyri yapılacak.. Resmen işin dorukları yani.. Yani benim için.

Zor ya da kolay, bilmediğin bir tekne ile  daha önce seyir yapmadığım bir denizde , bilmediğim bir mürettebat ile açık deniz seyri.. kış ve gece seyri üstelik.. İki gün içinde de geri dönülecek..

İşte ben , bu yıl geri sayımı kısmet ise Kıbrıs a bağlanırken sayacağım.. Kendi limitlerimde zoru başarmış bir garip yelkenci olarak..

Hepinize nice nice yıllar diliyorum efendim..
  • IP logged

• *
#22: 30 Aralık 2017, 02:51:00
eh bir yılbaşı yazısı patlamak şart oldu..

Bu sene benim için yıl başı 6 Ocak günü mesela.. Kiri Kiri ile seyir yapacağım.. 70 Mil açık deniz seyri.. Bülent'in demesi ile Kıbrıs çevirmesine gireceğiz..

Benim için Malta yolculuğu ile ilgili bir bilgi birikimi olacak. Hem Kış, hem açık deniz hem gece seyri yapılacak.. Resmen işin dorukları yani.. Yani benim için.

Hepinize nice nice yıllar diliyorum efendim..

Ersin cim bu iş bisiklete binmeye benziyor. Pedalı çevirip bir kere ayakta kaldın mı gerisi geliyor.
Tecrübeli bir denizcinin yıllar önce bana dediği gibi '' Sıkışınca bumba palangasını biraz gevşetiyorsun , az rüzgar da da biraz  kasıyorsun''  yeterki teknen uygun ve bakımlı olsun.

Sana da nice nice yıllar Kıbrıs ve Malta yolculukları olsun. :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2017, 02:54:10 Gönderen: Öcal Turan »

• *
  • Bilen bilir
#23: 30 Aralık 2017, 10:54:05
Tüm Heyamola camiasına sevdikleri ile birlikte sağlık ve keyifli bir yıl diliyorum :)
  • IP logged
DeDe

• *
  • Donatan Temsilcileri
#24: 30 Aralık 2017, 11:08:25
Karadakilere; yeni yılın herkese sağlık mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim.
Denizdekilere;  Yeni yılda ; teknelerinizin karinasından su eksilmesin, kara size uzak, uzaklar yakın olsun, yerleri sarsan kara saçlı Poseidon'un üç dişli yabası sizden uzak olsun, gül parmaklı şafak, ışıldayan Ay, parıldayan Demirkazık yolunuzu aydınlatsın, feneriniz sönmesin, ekmeğiniz bol, içtiğiniz mey olsun, başınızı okşayan rüzgar eksik olmasın, yelkeninizi doldursun,oltanızdan balık düşmesin, adı görklü İlyas havuzluğunuzdan eksik olmasın, pruvanız neta olsun, rüzgar hep istediğiniz yönden kolayınıza gelsin, bahtınız açık neşeniz daim olsun, ben böyle diledim, inancınız işitsin yarı yolda komasın, Allah selamet versin.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Classicboats Turkiye
#25: 30 Aralık 2017, 16:39:57
Herkese sağlıklı, esenlik, bereket dolu yeni bir yıl diliyorum.
Yelkenlerimiz yelsiz, karinalarımız denizsiz, denizciler arkadaşsız, yoldaşsız kalmasınlar.
Sakin seyir şiarımız, rüyasına yattığımız gayık, denizlerde yoldaşımız olsun.
Kadim Balıkçı'nın "Denizci, sen de senden sonrakilere anlat" miras kelamını unutmadan, Karadeniz'in, Kutsal Ege'nin, Akdeniz'in en ücra koylarında bandıramızla flamamızı gösterip, tulumla, sazla, davulla kumsallarda horon tepip, kendi desstanlarımızı yazalım.

Çalap'dan niyazım, artık, İyonia'yı denize dertsiz, tasasız denize kavuşturmak için inanç ve olanak nasip edip, engebeli yolları düz etmesi.

Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
  • Hep gülelim birbirimize, saygı ve sevgi ile.
#26: 30 Aralık 2017, 20:58:46
Dostlarım,

Ben de hepinize sağlıklı huzurlu bereketli ve Dilek'lerinizin gerçekleştiği bir yıl diliyorum.
  • IP logged

• *
#27: 30 Aralık 2017, 21:08:46
Karadakilere; yeni yılın herkese sağlık mutluluk ve bol kazanç getirmesini dilerim.
Denizdekilere;  Yeni yılda ; teknelerinizin karinasından su eksilmesin, kara size uzak, uzaklar yakın olsun, yerleri sarsan kara saçlı Poseidon'un üç dişli yabası sizden uzak olsun, gül parmaklı şafak, ışıldayan Ay, parıldayan Demirkazık yolunuzu aydınlatsın, feneriniz sönmesin, ekmeğiniz bol, içtiğiniz mey olsun, başınızı okşayan rüzgar eksik olmasın, yelkeninizi doldursun,oltanızdan balık düşmesin, adı görklü İlyas havuzluğunuzdan eksik olmasın, pruvanız neta olsun, rüzgar hep istediğiniz yönden kolayınıza gelsin, bahtınız açık neşeniz daim olsun, ben böyle diledim, inancınız işitsin yarı yolda komasın, Allah selamet versin.

şimdiye kadar duyduğum en güzel yılbaşı dileği.. Dur ben bunu çalıp face ye koyayım..
  • IP logged

• *
#28: 30 Aralık 2017, 23:07:49
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#29: 31 Aralık 2017, 00:26:54

!O__ C:-) :)xx

Facebook sayfamızda da yayınlasana bunu OBozkurt reis, çok hoş.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2017, 00:28:26 Gönderen: Öcal Turan »

Yukarı git