Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: BAĞLAMA SORUNLARINDA YETKİLİ ŞİKAYET MERCİİ

Sevgili Reisler, bildiğiniz gibi benim teknem RÜZOLİN Mordogan balıkçı barınağında bağlı. Geçtiğimiz yaz başından beri yan tarafıma bağlanan tekne, doğru bağlanmadığı için (kuzeyli havalarda) sürekli benim teknemin üzerinde. Bu durumda çıkışım ve özellikle girişimde önümü kapattığı için sorun yaratmakta. Durumu SG ye bildirdiğimde "limanda bağlı tekne sorunlarının kendi sorumluluklarında olmadığını" bildirdiler, durumu kooparatif yönetimine ilettiğimde ilgili tekne sahibini uyardıklarını bildirmelerine rağmen durumda bir gelisme olmadı. Bu gibi bağlama sorunlarında yetkili şikayet mercii neresidir, nereye bildirmek gerekir.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

• *
Bence tekne sahibine bildir önce İbrahim reis.
  • IP logged

Öcal reisim, tekne sahibini bu güne kadar göremedim. İzmirde yaşıyormuş, çok nadir hafta sonları uğruyor teknesinin yanına. Anladığım kadarıyla hem acemiler, hem de ilgisiz. Birkaç defa ben düzelttim, koltuk bağladım ama sanırım tonozları da tarıyor. Gelirlerse görsünler diye bir not bıraktım teknelerinin içine.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

B

Burak Doneray

Barınak yetkilileri herhangi bir şey yapmıyorsa genelde yapmazlar .Sanki kendi teknemmiş gibi diğer tekneyi sağlama alırım ama bunu bir şahit eşliğinde yaparım .Hem kendi teknenizi hem diğer tekneyi korumuş olursunuz .Yapın bir iyilik atın denize balık bilmezse halik bilir.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 20:10:36 Gönderen: Burak Doneray »

Burak reis, yapıyorum zaten ama geldiklerinde koltuk halatını söküyorlar tekrar bağlamıyorlar.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

B

Burak Doneray

Zor bir durum İbrahim reis Koltuk halatı almıyorsa sahibi bilgisizliktendir umarım denk gelirsiniz sahibi ile yada barınaktan yerini değiştirilmesini rica edin diğer teknenin. Sabırlar diliyorum.
  • IP logged

T
  • *
Barınak yetkilisinde mutlaka telefonu vardır. En sağlıklısı ilk önce telefonla kendisine ulaşmak diye düşünüyorum.

Sonrası, konuşma sırasında ki tavırlarına göre   ::)
  • IP logged

• *
Ben her lodosta en az dört tekne bağlıyorum en az..
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ben her lodosta en az dört tekne bağlıyorum en az..

Bu benim için görev oldu zaten, ama ilk geldiklerinde çamaşır ipiyle kayık bağlayanlar şimdilerde daha tedbirliler. Umutluyum
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Evet Kaan Reis, barınak yönetiminden telefonlarını isteyeceğim varsa.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

B

Burak Doneray

Yanınızdaki tekne eğer baştan kara bağlıysa onun yerine kıçtan kara bağlanmasını isteyin sorununuz çözülür İbrahim reis. Baştan karada kıçtan iki tonoz alınmazsa tekne oynar.
  • IP logged

Burak reis, gene bildiği bağlasın ama kendi sancağından karaya bir koltuk bağlasa sorun düzeliyor ama ben gidip koltuk bağlıyorum, onlar gelince söküyor.
   Fotoğraf koymaya çalıştım ama beceremedim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 22:56:54 Gönderen: İbrahim Karanlık »
SY / RÜZOLİN

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
İbrahim Reis ,sizin barınakta bu tonoz falan işlerini yapan ayakçılardan varmıdır?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
İbrahim reisim affınıza sığınarak bir soru da ben sorayım ,  bu arkadaş barınağa ödemelerini düzenli yapıyormusunuz ?
Tecrübelerim bana işin o kısmında bir aksaklık olduğunu söylüyor.  ?0-?
  • IP logged

Ahmet Reisim, bir görevlimiz var, o da bütün gün odada oturur.
    Öcal reisim, ben ödemelerimi düzenli yaparım, ama diğer teknenin ödeme yapıp yapmadığını bilmiyorum. Zaten epey zamandır gelmiyorlarmış. Ben daha kendilerini hiç görmedim.
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

Yukarı git