Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Masal'ın Havuzluğundan- Bıkmam, yılmam, yaparım seri hatalar.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Diyecek bir şey bulamıyor ve yazıya bende şapka çıkartıyorum, eline yüreğine sağlık.
O geceki sohbeti hatırlıyorum, seni uyutmamıştık. Ama bizde çok keyifli sohbet etmiştik.
Ayrıca Çoban Yıldızı benim çocukluk arkadaşım olur. Hep söz verdiği saatte gelir hiç uyuya kalmaz. Şimdilerde sık görüşmüyoruz ama Kıbrıs'a giderken bir bakarım oralara da gelebilecek mi ?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Valla, bende ancak Şapka çıkarabiliyorum...Şahane!
Bekle bizi KıPrıs...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2017, 09:15:02 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »

• *
  • Viya böyle!
Diyecek bir şey bulamıyor ve yazıya bende şapka çıkartıyorum, eline yüreğine sağlık.
O geceki sohbeti hatırlıyorum, seni uyutmamıştık. Ama bizde çok keyifli sohbet etmiştik.
Ayrıca Çoban Yıldızı benim çocukluk arkadaşım olur. Hep söz verdiği saatte gelir hiç uyuya kalmaz. Şimdilerde sık görüşmüyoruz ama Kıbrıs'a giderken bir bakarım oralara da gelebilecek mi ?

Hava açık olursa en güzel hali ile göreceksiniz, sadece Çoban Yıldızı'nı da değil. Tüm galaksiyi. Havalar serinledi, rutubet azaldı, bu aralar Kuzeyli esiyor rüzgar, gökyüzü cam gibi ve en önemlisi ışık kirliliği yok buralarda. 7 yıl oldu Kıbrıs'a geleli, hala ilk kez görüyormuş gibi şaşırarak izliyorum gökyüzünü...

Bülent Abi, ellerine sağlık, çok güzeldi... Özellikle deniz ile ilgili paragrafı adımdan dolayı senden izinsiz aldım, kaydettim bir yerlere, kendim yazamadığım için kıskanarak :)
  • IP logged
Yolu denizden geçen herkesle, elbet bir gün, bir yerde buluşuruz!

• *
Bülent cim eline , diline sağlık, döktürmüşsün.
Hissedebilsen de, böyle güzel ifade edebilmek müthiş bir şey.
Hep denizde veya denize yakın olursun umarım.
Öpüldün.
Selam ve sevgiler
Aygün Özçer
  • IP logged
YOLO
You Only Live Once

Yukarı git