Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kuzey Kıbrıs - Karpaz Gate Marina

• *
  • Viya böyle!
Kuzey Kıbrıs - Karpaz Gate Marina
OP: 20 Kasım 2017, 17:16:15
Değerli forum üyelerimizden yolu Kuzey Kıbrıs'a düşen olursa mutlaka bana ulaşsın.

Tekneniz ile gelecekseniz de www.karpazbay.com adresini incelemenizi tavsiye ederim.

deniza@karpazbay.com
0533 823 2002
  • IP logged
Yolu denizden geçen herkesle, elbet bir gün, bir yerde buluşuruz!

• *
    • instagram
Ynt: Kuzey Kıbrıs - Karpaz Gate Marina
#1: 20 Kasım 2017, 23:21:17
Deniz reisim bu sene kurban bayramında son anda iptal ettim gelişimizi. Seneye yaza müsaitseniz bir uğramak isteriz ;)

Bir arada da Bülent abiyle birlikte bir geçelim diyorduk ama bu sene artık kaldı sanırım.. Gerçi kendisi ne zaman derse ben hazırım..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#2: 21 Kasım 2017, 01:14:43
Bülentin bana da sözü var.. Bülent reis bizi Kıbrısa götür..  !O__ !O__ C:-)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 21 Kasım 2017, 07:56:47
Peki.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#4: 21 Kasım 2017, 09:55:11
Peki.

Pek bi gönülsüz cevap vermiş. Bir de tekneyle mi götürecek?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Viya böyle!
#5: 21 Kasım 2017, 12:08:31
Peki.

Pek bi gönülsüz cevap vermiş. Bir de tekneyle mi götürecek?

Ahmet Reisim çok yerinde bir tespit. Zira ben kendisini 3 yıldır beklemekteyim. Bu nedenle Böke ve Erman Reisler gerçekten gelmeyi planlıyorlarsa bağımsız hareket etmelidirler. :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#6: 21 Kasım 2017, 14:34:01
Yerinden kalk. Mersin  limana git. 4 saatte işlem bitir. Sonra 88 mil çevirme içind e yol yap. Sonuç; a ha deniz akaltan orada. :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Viya böyle!
#7: 21 Kasım 2017, 15:33:17

Mersin'den Kıbrıs'a kadar telefonun çektiği yerlerde hava raporu al, raporlar da %90 doğrulukta olsun. Marina'ya 1 mil kala palamar botunda marina müdürü karşılamaya gelsin, fotoğrafını, videonu çeksin. Marina'ya girene kadar sana botla eşlik edip, Marina'nın en güzel yerine tekneni bağlamana yardım etsin. Dünyanın en temiz marinalarından birinde, trafik gürültüsü, kalabalık, kirlilik vs olmadan, doğa ananın kucağında tekneni bağla. Giriş işlemleri için sadece evraklarını ver, tekneden bile kıpırdamadan 15 dakikada işlemler ücretsiz tamamlansın.

Rakısıydı, balığıydı, sohbetiydi... Bunları saymıyorum bile.

Yerinden kalk. Mersin  limana git. 4 saatte işlem bitir. Sonra 88 mil çevirme içind e yol yap. Sonuç; a ha deniz akaltan orada. :)

Bence değer...   !O__
  • IP logged

• *
#8: 21 Kasım 2017, 16:45:14
İyiymiş , Bumbar dolması  filanda ikram olmuştur . Bunları bilseydim on kere gelmiştim Fiike iken. :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2017, 16:50:18 Gönderen: Öcal Turan »

• *
  • Viya böyle!
#9: 21 Kasım 2017, 17:22:43
İyiymiş , Bumbar dolması  filanda ikram olmuştur . Bunları bilseydim on kere gelmiştim Fiike iken. :)

Adanalılara bumbar dolması ikram edilemez, alasını memlekelerinde yiyorlar ama bizim de kendimize göre lezzetlerimiz var tabi :)
  • IP logged

• *
#10: 21 Kasım 2017, 17:38:47

Adanalılara bumbar dolması ikram edilemez, alasını memlekelerinde yiyorlar ama bizim de kendimize göre lezzetlerimiz var tabi :)

Onlar Şırdan bilir yan ürün olarak Bümber kullanır ,  Bumbar ın merkez üssü , Mersin üzeri Kıbrıs ta  diye biliyorum. Deniz Kaptanım ,Kıbrıs a hiç gelmedim yanılıyormuyum acaba  ::) :)
  • IP logged

• *
  • Viya böyle!
#11: 21 Kasım 2017, 17:49:14

Onlar Şırdan bilir yan ürün olarak Bümber kullanır ,  Bumbar ın merkez üssü , Mersin üzeri Kıbrıs ta  diye biliyorum. Deniz Kaptanım ,Kıbrıs a hiç gelmedim yanılıyormuyum acaba  ::) :)

Öcal Reisim, evlerde yapılıyor bumbar ama bizim oralar (Hatay, Adana, Mersin) kadar yaygın olduğunu düşünmüyorum.
  • IP logged

E

Erol Akyigit

#12: 21 Kasım 2017, 19:31:05
Anahtar kelime "Yerinden kalk" Deniz'im.. Gerisi laf.. 2 aydır pontona uğramadı ki bu adam !! Kıbrıs'a nasıl gelecek allasen?  C:-)
  • IP logged

e

erdal duran

#13: 21 Kasım 2017, 22:29:02

Öcal Reisim, evlerde yapılıyor bumbar ama bizim oralar (Hatay, Adana, Mersin) kadar yaygın olduğunu düşünmüyorum.

Antalya'da da var. Evlerde yapılır. Bizdeki adı kumbar dolması, mumbar diyen de var.
  • IP logged

• *
#14: 21 Kasım 2017, 23:10:31
Anahtar kelime "Yerinden kalk" Deniz'im.. Gerisi laf.. 2 aydır pontona uğramadı ki bu adam !! Kıbrıs'a nasıl gelecek allasen?  C:-)

:)
  • IP logged

Yukarı git