Bu gün Era yatçılık ofise uğradım, belki siz Erman beye direk ulaşmış olabilirsiniz ama ben yinede bilgileri size aktarayım.
15m. ye kadar olan tekneler için katılım ücreti 150 Euro, 15m. üzeri 300 Euro.
Tekne için yurt dışı giriş-çıkış işlemleri toplamı bizim kullandığımız boyut tekneler için 300-350 Euro gibi.
Limanlarda bağlanma, ücretlere dahil, extra ücret talep edilmiyor.
Teknenizin kapasitesi kadar kişiyi yanınızda götürebiliyorsunuz, siz dahil her kişi için geçici lisans ücreti 40 Tl.
Limanlardaki etkinlikler ücretsiz.
Konaklama talep edilirse yarış organizasyonu yardım amaçlı ücreti karşılığı aracılık yapabiliyor.
Vizeleri alınmış pasaportlarınızı organizasyona teslim ettiğinizde gerekli işlemleri organizasyon hallediyor.
Teknesiz misafir olarak katılmak için ister yarışan yatlarda isterseniz takipçi yatlarda yer kiralayabiliyorsunuz, yemek ve konaklama dahil içecekler extra olarak.
Yarışan yatlar ile iki kişilik kabinde kişi başı 900 Euro,tek kabinde tek kişi 1200 Euro.
Takip eden yatlar ile iki kişilik kabinde kişi başı 450 Euro, tek kabinde tek kişi 600 Euro.
Aklıma gelen temel sorular bunlardı eğer sizin merak ettiğiniz benim unuttuğum var ise en kısa zamanda tekrar uğrayabilirim.