Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bodrum Cuppppp........

• *
Ynt: Bodrum Cuppppp........
#30: 15 Ocak 2017, 22:08:28
Tayfun reis? ses soluk kayboldu? :)
  • IP logged

• *
#31: 16 Ocak 2017, 15:06:28
Mustafa abi ben de sitedeki telefon numaralarını arıyorum ancak yanıt vermiyor. Bodrum da bu yarış komitesini tanıyan ve bize bilgi verebilecek kimse varmıdır..?
Organizasyonu düzenleyen Era yelken kulübü başkanı Erman Aras'ın telefonu olacaktı bende, isterseniz göndereyim?
  • IP logged

• *
#32: 16 Ocak 2017, 15:11:46
Rica edeyim.. telefonum 053264iki41yirmi yollarsanız çok makbule geçer..
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2017, 19:36:33 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
#33: 16 Ocak 2017, 19:13:24
Ersin reis Era yatçılık telefonlara cevap vermiyor Bodrum a indiğim zaman ofislerine uğrayacağım, bazı ön bilgilere ulaştım fakat 1. elden olsun istedim öncelikle bu yarışa katılmak için lisan gerekiyormuş yoksa Era yatçılık 40 Tl.karşılığı( bu 2016 yılı için)geçici bir lisans veriyormuş. İster teknenizle olsun ister teknesiz misafir olarak katılmak mümkün ve kolay bu yılki ücretler ve şartlar nedir diye konuştuğum şahısların bilgisi henüz yok belkide yarış organizatörüde bunun için bir çalışma yapmamıştır nede olsa yarışa 10 ay var.
Takipteyim merak etmeyin.
  • IP logged

• *
#34: 16 Ocak 2017, 19:38:07
Rica edeyim.. telefonum 053264iki41yirmi yollarsanız çok makbule geçer..

Reisler telefon numaralarınızı ve eposta adreslerini otomatik bilgi toplayıcı programlardan korumak için yukarıdaki şekilde okununca anlaşılan ama taranınca kaydedilemeyen formatlarda yazınız.

0/_/
  • IP logged

• *
#35: 16 Ocak 2017, 19:52:14
iyiymiş.. öyle yazalım..

Bu arada, Erman bey yarış komitesi başkanının telefonuna ulaştık. Canberk reis yardımcı oldu sağolsun. Ancak sizin de çabalarınız ve yardımlarınız için teşekkürler..
  • IP logged

• *
    • instagram
#36: 16 Ocak 2017, 19:56:56
iyiymiş.. öyle yazalım..

Bu arada, Erman bey yarış komitesi başkanının telefonuna ulaştık. Canberk reis yardımcı oldu sağolsun. Ancak sizin de çabalarınız ve yardımlarınız için teşekkürler..

Ersin Reisim,

Tayfun Reis demek istediniz sanıyorum zira ben hiçbir şey yapmadım; bir kenarda bekliyorum : )
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#37: 16 Ocak 2017, 20:26:59
Virgülü unutunca böyle olmuş.. Komite başkanının adı da Erman..  :)
  • IP logged

• *
    • instagram
#38: 16 Ocak 2017, 21:04:10
Virgülü unutunca böyle olmuş.. Komite başkanının adı da Erman..  :)

:D :D
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#39: 17 Ocak 2017, 20:37:16
Ersin reis Era yatçılık telefonlara cevap vermiyor Bodrum a indiğim zaman ofislerine uğrayacağım, bazı ön bilgilere ulaştım fakat 1. elden olsun istedim öncelikle bu yarışa katılmak için lisan gerekiyormuş yoksa Era yatçılık 40 Tl.karşılığı( bu 2016 yılı için)geçici bir lisans veriyormuş. İster teknenizle olsun ister teknesiz misafir olarak katılmak mümkün ve kolay bu yılki ücretler ve şartlar nedir diye konuştuğum şahısların bilgisi henüz yok belkide yarış organizatörüde bunun için bir çalışma yapmamıştır nede olsa yarışa 10 ay var.
Takipteyim merak etmeyin.

Teknesiz misafir olarak katılım şöyle oluyor;
İki şekilde misafir katılımı var ki ikiside burdaki yelkenseverlerin isteklerini karşılamaz sanıyorum ve maddi olarak da saçma aslında.

1) Yarışı takip eden teknede katılım: Bunda yarışmayan ama uzaktan takip eden guletlere müşteri olarak yerleştiriliyorsunuz, bildiğiniz mavi yolculuk müşterisisiniz ama bildiğiniz mavi yolculuktaki gibi her gününüzü sakin güzel koylarda geçirmiyorsunuz. Yarış güzergahı neyse o. Fiyatlar net rakam hatırlamıyorum ama yine bildiğiniz mavi yolculuk fiyatları ve euro bazından. Amaç sezon bitmeden son kez charter şirketlerinin çalışması.

2) Yarışan teknede katılım: Bu da aslında bildiğimiz mavi yolculuk tatili, bazı büyük ve uygun yarışan guletlere yerleştiriliyorsunuz.  Siz yine sadece müşterisiniz. Fiyat da takip edenin hemen hemen iki katı ki çok gereksiz abartılı rakamlara tekabül ediyor.

Teknesiz katılım için en mantıklı yol, tanıdık katılan ekip bulup dahil olmaya çalışmak. Tekneli katılımın ayrıntılarını bilmiyorum, Ersin reis Erman Aras'a ulaştıysa sormuştur belki.
  • IP logged

• *
#40: 18 Ocak 2017, 17:02:10
Bu gün Era yatçılık ofise uğradım, belki siz Erman beye direk ulaşmış olabilirsiniz ama ben yinede bilgileri size aktarayım.
15m. ye kadar olan tekneler için katılım ücreti 150 Euro, 15m. üzeri 300 Euro.
Tekne için yurt dışı giriş-çıkış işlemleri toplamı bizim kullandığımız boyut tekneler için 300-350 Euro gibi.
Limanlarda bağlanma, ücretlere dahil, extra ücret talep edilmiyor.
Teknenizin kapasitesi kadar kişiyi yanınızda götürebiliyorsunuz, siz dahil her kişi için geçici lisans ücreti 40 Tl.
Limanlardaki etkinlikler ücretsiz.
Konaklama talep edilirse yarış organizasyonu yardım amaçlı ücreti karşılığı aracılık yapabiliyor.
Vizeleri alınmış pasaportlarınızı organizasyona teslim ettiğinizde gerekli işlemleri organizasyon hallediyor.
Teknesiz misafir olarak katılmak için ister yarışan yatlarda isterseniz takipçi yatlarda yer kiralayabiliyorsunuz, yemek ve konaklama dahil içecekler extra olarak.
Yarışan yatlar ile iki kişilik kabinde kişi başı 900 Euro,tek kabinde tek kişi 1200 Euro.
Takip eden yatlar ile iki kişilik kabinde kişi başı 450 Euro, tek kabinde tek kişi 600 Euro.

Aklıma gelen temel sorular bunlardı eğer sizin merak ettiğiniz benim unuttuğum var ise en kısa zamanda tekrar uğrayabilirim.

• IP logged

• *
#41: 18 Ocak 2017, 20:37:17
Tek parkur mu var?
Bütun tekneler ayni parkurda yarışıp sonradan sınıfına göre mi derecelendiriliyor.?
Kayıtlar ne zaman? Katılım ücretleri nereye yatırılıyor?
Teknelerin asgari donanım şartı var mı?(life raft vs..)?????
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#42: 18 Ocak 2017, 22:44:39
Tek parkurda yarışılıp katagoriye ve armaya göre derecelendildiğini biliyorum, Erman bey in söylediği fiyatlar döviz bazında olduğu için yıllara göre değişmiyormuş belki küçük bir miktar artma yada azalma ihtimali şartlar gereği olabilirmiş.

www.bodrumcup.com adresine gittiğinizde yarış sayfasında talimatname-katagori-parkur-başvuru formu-ödeme noktaları bilgileri mevcut.

Kayıtlar ne zaman başlıyor onu tekrar sorup öğreneyim.
Şunu da şahsi fikrim olarak söylemek isterim, bu bir yarıştan çok festival amaçlı düzenlenen bir organizasyon, her yarışta olduğu gibi bunda da iddialı yarışmacılar elbette var fakat birbirini protesto eden yarışmacı yok denecek kadar azdır fakat komiteyi bol bol protesto ederler hatta çok kızıp çekip gidenler bile var (mesela geçen sene Aksona Mancorna 4. etapta komiteyi protesto edip son etaba katılmadı) bence haklılarda, uzaklardan gelecek arkadaşlarımında olaya yarıştan çok festival olarak bakmalarının uygun olacağını düşünüyorum, neticede 5 gün boyunca hep beraber gezip tozup yiğip içip hoş vakit geçiriliyor, ben çok beğeniyorum tavsiye ederim.
  • IP logged

• *
#43: 19 Ocak 2017, 00:04:11
Tayfun reis bizim de yarışta gözümüz yok.Sevmeyiz yarışmayı.Ama bilmeden kabul edilmedigimiz yarışta,parkurda bulursak kendimizi hem çapariz veririz hem de kazaya sebebiyet verip keyif kaçırırız.
 Amacımız uluslararasi kabul gören bizim ülkemizde yapılan denizcilik festivaline katilmak.İnşallah katılabilirsek sizinle tanışmayı da isterim.Sevgiler.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#44: 19 Ocak 2017, 00:24:32
Sizi anlıyor ve hak veriyorum Mustafa Reis denizciliğn verdiği disiplin ile ihtiyat ve bilgili yaklaşıyorsunuz, ama merak etmeyin sizin gibi tecrübe bilgi ve donanıma sahip reisler için kolay bir yarış, bazı seneler o günlere denk gelen kuzeyli rüzgarlar sertleşip yarışa biraz daha heyecan, risk katıp adrenalin artışına sebep oluyor. Zaten sizde birkaç gün öncesinden gelip parkurları biraz tanırsınız, sizler için elimden gelen yardımı ve ev sahipliğini yapmaya hazırım, sizlerle tanışmak beni çok memnun eder.
  • IP logged

Yukarı git