Sayin oktay kimse arkadaşa mesleğini sormadı.lutfen yazılanları tekrar okuyunuz.beyefendi kendi mesleğini sormadan söyledi....sahsim yazılan bir yoruma pek doğru olmayabilir cumleme karşılık beyefendi ben amatör değilim. Mesleğim bu deyince film koptu.ben de kendisini davet ediyorum misafir edelim dedim ..2 fizik birinci sınıf ogrenciligimizede bizi geri gönderen ben değilim. Madem teorinin var.bu teoriyede karşı çıkanlar olduğunda ben im isim bu deyip kaptamazssin.teorini ispat la yukumlusum...bende ispata katkı sağlamak amaciyla ve madem bilmiyoruz buyrun meydan....bunun kabalikla bir alakası yok...su konuda haklısın syin oktay yazılanlar okunmuyor
Sevgili Kağan Reis
Bu forum ortamı çok acaip ,İnsanın kendi normal davranış hattını bozuyor başlangıçta ,
Çok iyi bildiğinizi sandığınız veya çok iyi bildiğiniz bir konuda başkasının yazdığına tahamül edemediğiniz anlar oluyor.
Bu genelikle Elektirik ,Tamirat ve Tadilat konularında oluyor.
İnsan psikolojisi bunu kolay yenemiyor.
Jest , Mimik ,vucut dili ,espri ,küçücük bir gülümseme ile 20 saniyede kurulacak insan iletişimi burada kuru soğuk kelimelerle kurulamıyor.
Ben eminim iki Fizikçi bir kafede bu konuyu tartişsanız 2 dakikada halledecektiniz.
Doğan hocayı ben sahsen tanımıyorum
Scientific Reports’da yayımladığ Benim uzun süredir kafayı taktığım hakında her bulduğumu okuduğum bir konuda ismine rastlamıştım.Bu dergide bir Türk rüya olmalı demiştim.
Bir müddet sonra Başka bir mecrada ismini görünce isim benzerliğimi siz misiniz demiştim.
Gerçekten o olunca çok sevinmiştim.
Hatta bu konuda dünyada sayılı bilim adamlarından hayran olduğum JIM AL KHALLILI ile tanıştığını öğrendim.
Doğan hoca aramıza hoş geldi
Not :Yukarıda adı geçen dergi Dünyanın en prestijli bilim yayın organlarının başındadır.
Lütfen bu konu uzamasın tatlıya bağlayın
Bizim böyle bir tarzımız yok
Tekrar selamlar