Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Ara Sıra Film..

• *
Ynt: Ara Sıra Film..
#75: 15 Aralık 2020, 00:02:27
Bayıldım.. Bilmiyordum. Gerçekmiş. :)))

• IP logged

• *
  • Bilen bilir
#76: 20 Aralık 2020, 09:26:42
Bayıldım.. Bilmiyordum. Gerçekmiş. :)))

Hiç duymamışım hayret . Bu arada  kara sularının 6 milden 12 mile çıkma nedenini de öğrenmiş olduk. Günümüzde böyle bir olay olsa 16 yaşında bir genç sosyal medyadan,tv den öğrenmiş olurdu. O yıllarda trt radyoda ne anlatırsa onu dinlerdik. :-[

Netfixciler  ilginç dizi ve film önerilerinizi bekliyorum .Çalışkan dostlar gibi bir şeyler üretmiyor netflixin dibini bulmaya çalışıyoruz. :)
  • IP logged
DeDe

• *
#77: 20 Aralık 2020, 21:51:36
68 kuşağı.. efsaneymiş gerçekten.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#78: 20 Aralık 2020, 23:02:42
Breaking Surface (2020)

Dalışla ilgili Norveç yapımı vasat bir gerilim filmi. Bizim gibi denizde babam film çekse seyrederim diyenler seyredebilir. Diğerleri dikkate almasın.

• IP logged
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 23:07:38 Gönderen: Mücahit Karabaş »

• *
#79: 26 Aralık 2020, 01:47:09
Uzunca bir süredir izlediğim en iyi belgesellerden biriydi. 1,5 saatinizi ayırırsanız pişman olmazsınız.

Yorumlardan birinde elemanın biri yazmış: "bir bilgisayar programı hakkındaki bir belgesele ağlayacağımı tahmin etmezdim" diye...

Bir diğeri de diyor ki: "hadi itiraf edin tıkladığınızda bu kadar iyi olabileceğini kimse tahmin etmemişti bu videonun..."

Teşekkürler youtube algoritması  :)

• IP logged
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 01:50:04 Gönderen: Doğan Erbahar »
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
    • instagram
Ara Sıra Film..
#80: 07 Ekim 2021, 23:37:25
The Sailor - Özgürlüğün bedeli nedir diye soruyor, hayatı boyunca denizde yaşamış ve artık ne kendisi ne de teknesi denize elverişli olmayan Paul Johnson'u anlatan belgesel. Bu yapımda en çok dikkatimi çeken ise şu soru; "Özgürlük ile bencillik arasındaki ilişki nedir?"

Bizim için hayli ilgi çekici bir film gibi. Hangi mecrada izleyebilcegiz bilmiyorum. Umarım iyi bir is çıkarmışlardır. IMDB puanı umut verici; 7.6

Merakla bekliyorum..

https://youtu.be/tq-dmDqdq8c

• IP logged
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2021, 23:41:30 Gönderen: Erman Yerman »
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ara Sıra Film..
#81: 08 Ekim 2021, 16:17:42
The Sailor - Özgürlüğün bedeli nedir diye soruyor, hayatı boyunca denizde yaşamış ve artık ne kendisi ne de teknesi denize elverişli olmayan Paul Johnson'u anlatan belgesel. Bu yapımda en çok dikkatimi çeken ise şu soru; "Özgürlük ile bencillik arasındaki ilişki nedir?"

Bizim için hayli ilgi çekici bir film gibi. Hangi mecrada izleyebilcegiz bilmiyorum. Umarım iyi bir is çıkarmışlardır. IMDB puanı umut verici; 7.6

Merakla bekliyorum..

https://youtu.be/tq-dmDqdq8c

Bende merak ettim şimdi.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Ara Sıra Film..
#82: 24 Kasım 2021, 22:55:47
  • IP logged

Yukarı git