Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Pasifikte beş ay boyunca mahsur kalan iki kadın denizci ve köpekleri hikayesi..

T
  • *
Erotik dançı olmakla kalsa yine iyi  8)

Kitap hazırlıklarına başlamışlar bile.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

İlginçmiş. Kayığın dışındaki yosunların ne olduğu hala belli değil galiba?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

T
  • *

İlginçmiş. Kayığın dışındaki yosunların ne olduğu hala belli değil galiba?

Bir sürü uzun video çekildi, röportaj yapıldı ve tv programına çıktılar. Ama o kadar çok ve çabuk saçmaladılar ki hiç birini takip etmedim. Yabancı face gruplarında sarışın bayanla alakalı yazılanları görünce, ilgimi iyice kaybettim çünkü olay tamamen özel hayata döndü.
  • IP logged

n

nuri_kongur

Ben onu yabancı bir forumda dile getirdim. Oradan bir denizci tekne uzun süre suda kalırsa yapar dedi. Haklılık payı vardı. Mesela benim tekne 16 ay suda kaldı. Zehirlinin çok az üstünde yaklaşık 2-3 parmak yüksekliğinde yer yer yosun yapmış. Tekne altında da midye ve kekomoz vardı. Yani yosun yukarı yürümesine dayanak olacak zemin vardı. Ama  o kurtarılan teknenin hem zehirlisi tertemiz, hem su kesiminin çok üstünde , hem de düm düz çizgi halinde yosun vardı. Kendi tecrübem bana uzun süre suda kalmaktan olduğunu söylemiyor. Benim gündemimden çıktılar ama olay kriminal bir hal alırsa hala şaşırmam. Bir kaçakçılık ama insan mı yoksa uyuşturucu mu bakalım ne çıkar. İkiside çıkmayabilir ama kesinlikle denizde kaybolan acemi yelkenci hikayesi değil...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Yukarı git