Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Boatshow izlenimleri...

• *
Ynt: Boatshow izlenimleri...
#15: 12 Ekim 2017, 12:28:38
Güneş altında yelken yapmak iyidir..Bu arada Oğuzhan, senin teknenin altı ciddi kekamoz olmuş. Sen ne zehirli kullandıydın? hayır bilelim de kazara alırız filan:)

International kullandım. Benim su hattı çizgisinin yerini tam tutturamadı boyayan usta. Jelkota kadar zımparalayınca çizgiyi kaçırdı :) altı kötü değil ancak boyadan bağımsız Tuzla marinada bu kekamoz sanki biraz fazlaca yapıyor :)

DADD lılar başka boya kullanıyor. E sen de DADD lısın :)
  • IP logged

• *
Ynt: Boatshow izlenimleri...
#16: 12 Ekim 2017, 13:34:58
Güneş altında yelken yapmak iyidir..Bu arada Oğuzhan, senin teknenin altı ciddi kekamoz olmuş. Sen ne zehirli kullandıydın? hayır bilelim de kazara alırız filan:)

International kullandım. Benim su hattı çizgisinin yerini tam tutturamadı boyayan usta. Jelkota kadar zımparalayınca çizgiyi kaçırdı :) altı kötü değil ancak boyadan bağımsız Tuzla marinada bu kekamoz sanki biraz fazlaca yapıyor :)

İki ayağım bir pabuçta ustaya zehirli yetiştirmeye çalışıyordum Cumartesi günü. En yakındaki bilinen markayı tercih etmek durumunda kaldım. Bu sene yine olursa DADD ın önderdiği boyayı kullanırım ki sanırım kullanan herkes memnun :)

DADD lılar başka boya kullanıyor. E sen de DADD lısın :)
  • IP logged

Yukarı git