Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bruce Roberts Spray 36 planları

• *
Ynt: Bruce Roberts Spray 36 planları
#15: 21 Eylül 2017, 08:30:01
Anlaşılan Enes, diğer mecralarda da benzer konu açmış. Telif hakları filan v.s. Biraz da gereksiz yüklenmişler Enes e  :)

Sevgili Enes, ben Burce Roberts planlarını pek sevmem. Bana biraz çakma gelir. Kendi görüşüm tabi.

Ben planları sadece incelemek , bir tekne yapım projesi neye bemünziyor anlamak için istemiştim. Hatta buradan da foruma konu çıkarmayı planlamıştım.

Ben elimdeki planları tekne yapımı için kullanmayacağımı taahhüt ederim. İstersen yazılı belge de vereyim.  Benim derdim incelemek..

O nedenle anlaşılan, benden önce talip olanlara projeleri vermeyecek isen, ben yukarıdaki çerçevede kalmak kaydı ile planlara hala talibim.
  • IP logged

• *
#16: 21 Eylül 2017, 08:46:26

Sevgili Enes, ben Burce Roberts planlarını pek sevmem. Bana biraz çakma gelir. Kendi görüşüm tabi.

Yalnız değilsin , başta bu  Spray modeli olmak üzere ben de aynı görüşe sahibim oldum olası. 
Bir iki güzel plan hariç ruhu olmayan ,sadece binmeye yönelik ucuza ve çabuk yapılabilen planlar büyük çoğunluğu.
  • IP logged

• *
#17: 21 Eylül 2017, 08:56:53
Enes gereksiz alınganlık yapıyorsun.

Örneğin sana tekne lazım,gümrükte bir tekne vardı hatırlarsın sana lazım olduğunu bildiğim için ilk sana haber verdim,ben burada ilk sana haber verdim diye  hatamı yapmış oluyorum.
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Donatan Temsilcileri
#18: 21 Eylül 2017, 09:05:09
Anlaşılan Enes, diğer mecralarda da benzer konu açmış. Telif hakları filan v.s. Biraz da gereksiz yüklenmişler Enes e  :)

Ben planları sadece incelemek , bir tekne yapım projesi neye bemünziyor anlamak için istemiştim. Hatta buradan da foruma konu çıkarmayı planlamıştım.

Ben elimdeki planları tekne yapımı için kullanmayacağımı taahhüt ederim. İstersen yazılı belge de vereyim.  Benim derdim incelemek..

O nedenle anlaşılan, benden önce talip olanlara projeleri vermeyecek isen, ben yukarıdaki çerçevede kalmak kaydı ile planlara hala talibim.

Taahhüt vermene gerek yok, yaparsan, ihbar eder, kayığı elinden alırlar :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#19: 21 Eylül 2017, 12:31:08
 :) ciddi güldüm..

Bakınız Türkiye de bu ihbar müessesesini yabana atmayınız.. Daha geçen gün uyardığım halde cafe işletmecisi müşterilerin ricasını kıramayıp, ev için kullanılan Digitürk ü televizyona bağlamış. Siteden birileri de ihbar etmiş. Tam 50 bin TL ceza geldi. Gecenin köründe polis avukat filan basmışlar bizim gariban kafeyi.

Araya girdik, 20 bin TL ye kafeye digitürk bağlandı şimdi. Bizim cafecinin ağzını bıçak açmıyor. Koyu taraftardı .. Futboldan soğudu :) neyse artık legal digitürk var cafede bekleriz efendim..
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#20: 28 Eylül 2017, 15:17:12
Şu Bruş Rabırts tekneleri için hep kendi kendime sorarım.
Aynı plan hem ahşaf, hem kombozid, hem laylom, hem alemenyon hem de zac nasıl olabileyö diye.
Tek eksik beton. Onu da satarsa  on nümro bej yıldıs olacek. :(

Kabul ve teslim edelim ki "iyi marketing"ci.
Dünyadaki bütün orta-alt ve alt seviye havesli amatör yapımcı varsa bu planlara tapıyorlar.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

Yukarı git