Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Zafer Türkmen ağabeyin Barınak Anketi.

• *
 :)
  • IP logged

S

Servet

Anketi dolduranların teknesinin olması temel alınmıştır.

Bir tek Deniz Akaltan iki teknesi olduğu için iki kez doldurmuş, istatistiksel olarak kayda alınmıştır.

Teknesi olmayıp doldurmuş olan iki kişi rehbere eklenmiş ama istatistiksel olarak kayda alınmamıştır.

Bir reisin tekrarlayan kaydı silinmiştir.

500 tekneden sonra dernek kuruluşu kapsamında anket devam edecektir ama istatistiksel çalışmaya konulmayacak, bir sonraki çalışmaya dahil edilecektir.

Son 20 tekneyi bekliyoruz reisler.

Çok selam.

01/01/2017
01/01/2018

Hatalı tarih formatı veriyor devamlı..
Tarih formatı yukardaki gibi değil mi?
  • IP logged

• *
Google Chrome ile dener misiniz bir de.

Selamlar.
  • IP logged

• *
Dede ne yani biz apar topar yemeden içmeden form dolduruyoruz.Öpücük bile yok  :'(

Son 18 kişiye bi şeyler verecez diye çağrı yapılıyor  8-)

Hooops derim ben bu durumda  ?0-?

Zafer hocam şu çekilişi 500 tekne içerisinde yapsak mı.  8)
  • IP logged

• *
Fena fikir değilmiş, ama öylesini de yaparız zor değil :)
  • IP logged

• *
Herkese merhaba, “Denizlerdeyiz Amatör Denizci Derneği” (Şimdilik adımız bu, değişebilir) kuruluşu için hazırlık toplantılarımızdan birincisini 22 Ocak 2017 Pazar 30 Kişinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Hepimiz dernek kuruluşunda hemfikiriz. Bir yol haritası da hazırlanmıştı o da görüşüldü. İlk 1-2 yıl içinde yaşama geçirilip üyelerin yararına sunulacak girişimlerimiz olacak. Düşünülen işlerin 2-3 tanesi başarılı biçimde yaşama geçirilemeyecekse dernek kurmanın da bir anlamı yok. Dernek kurmuş olmak için dernek kurulmaz tabi. Araştırmalar, hazırlıklar ve iletişim devam edecek.

İlk toplantı için bir e-posta grubu kuruldu, telefonla tek tek 54 kişi arandı ve katılıp katılamayacakları soruldu. 30 denizci katılacaklarını söylediler ve geldiler kendilerine teşekkür ediyoruz.

İlk toplantıya katılmış olan denizcilerden geri dönüşler bekliyoruz. Düşüncelerinizi bir ileti ile yazılı olarak e-postama (zturkmen@istanbulgoz.com )göndermenizi de bekliyorum arkadaşlar. Atik Kaytaz, Yüce Uyanık, Zafer Dedeoğlu, Osman Mısırlı, Celal Üstünbaş, Ali Boratav, Derya Yenigün ve Baransel Atçı'nın geri dönüşleri oldu bunun için de teşekkürler. Diğer katılımcılardan ve iletiyi almış tüm denizcilerin de tüzük ve yol haritamızla ilgili öneri ve dileklerin bekliyoruz. Her düşünce değerlidir ve değerlendirilecektir.

12 Şubat 2017 Pazar günü ikinci hazırlık toplantısını daha fazla katılımcı sayısı ile gerçekleştirmeyi düşünüyoruz kısmetse. Hepinize duyuracağız. Yer ve tarih-saat bilgisi ayrıntıları bildirilecek.

Acelemiz yok, ülkenin durumu malum. Siyasi durum, Suriye deki süregelen savaş, çıldırmış döviz kuru vb. sorunlar ülkemizin ekonomik durumunu oynak durumda tutuyor. Dileriz kısa sürede her konuda kararlı duruma geçeriz.

11-19 Şubat 2017 CNR daki Boat Show daki standımız belli oldu 7-C 13 Nolu stand. Güzel bir yer sağlamış yönetim. Tüm denizcileri orada ağırlayacağız.

Çok selam

Zafer Türkmen
S/Y Petunia
www.sypetunia.com
  • IP logged

• *
Herkese merhaba, “Barınak Anketi” ini dolduran tekne sahiplerinin sayısı 535 i buldu.

Çevremizdeki tüm tekne sahiplerini “Barınak Anketi” ni doldurmaya yöneltmemiz çok çok önemli. Bu günlerde sayının hızla artması hepimizin lehine olacak.

İyi yoldayız, önemli gelişmeler var.

Anketi doldurmak dernek kuruluşuna üye olma niyetini göstermektedir. Dernek “Üyelik Formu” hazırlanıyor. Her dernekte olduğu gibi kurulacak derneğimizde de üye sayısı çok önemli. Hiçbir üyeden aidat istemiyoruz, dernek çalışmalarına etkin olarak katılmasanız da üye olunarak destek verilmesi hepimizin lehine olur.

Amatör Denizciliğimiz adına bir şeyler yapılacaksa tam zamanıdır.

Denizlerdeyiz Amatör Denizci Derneği” (DADD) (Şimdilik adımız bu, değişebilir, kuruluş anında kesinlik kazanacak) kuruluş çalışmalarını hızlandırmamız gerekecek sanki.

Dileriz her şey düşündüğümüz gibi gelişir.

Tekne ücreti kısmı zorunlu değil ama doldurmanızda sakınca görmüyorsanız oraya da bilgi girmeniz değerli olur. Barınak Anketi: http://www.sypetunia.com/index.php/denizlerdeyiz/barinak-anketi

11-19 Şubat 2017 CNR Boat Show daki standımızın belli olduğunu önceden yazmıştım: 7-C 13

Güzel bir yer sağlamış yönetim, teşekkür ediyoruz. Tüm denizcileri orada ağırlayacağız.

“Barınak Anketi” doldurmuş denizcilerin Fuar Giriş Davetiyelerini e-posta adreslerine göndereceğim.

Çok selam

Zafer Türkmen

S/Y Petunia

www.sypetunia.com
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Zafer hocam,

İzmir ve yakın çevresinden kaç arkadaş ankete katılmış.

Güzelbahçe'de yeni yapılan barınak çok büyük.

Balıkçılara da ,özel tekne sahiplerine de yeter gibi.

Bir operasyonel çalışma yapacak kadar tekne sahibi arkadaş çıkmaz mı?
  • IP logged
DeDe

• *
Zafer hocam,

İzmir ve yakın çevresinden kaç arkadaş ankete katılmış.

Güzelbahçe'de yeni yapılan barınak çok büyük.

Balıkçılara da ,özel tekne sahiplerine de yeter gibi.

Bir operasyonel çalışma yapacak kadar tekne sahibi arkadaş çıkmaz mı?

Barınak Anketi istatiksel çalışmasını bitirdik bazı verileri paylaşacağız gün içinde. Selamlar.
  • IP logged

Bu hareketin etki gücü üye sayısı ile ve doldurulan anket sayısı ile doğru orantılı değil geometrik olarak katlanacak diye düşünüyorum.Derneğin yaptırım gücünün en önemli kısmını bu rakamlar sağlıyacak.Tüm kalbimle ve beynimle bu derneğin çok iyi şeyler yapacagına ve bu platformun ileride Türkiye'de amatör denizciliğe yön verecek ciddi,devasa bir yapı olacagına inanıyorum.Şimdilik bize düşen denizcilik dediğimiz yaşam ve düşünce biçimini özümsemiş herkesi bu platforma davet etmek,teknesi olanların anketi doldurmasını sağlamak.Sağlıkla kalın :)
 (bu yazıyı başka bir başlıkta yazmıştım ama Bülent'in bu başlığıda yukarı çıksın istedim çünkü çok güzel yürümüş.) :)
  • IP logged

Yukarı git