Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Yengeç satılık...

• *
  • S/Y ANABELLA (Sadler 32)
Ynt: Yengeç satılık...
#30: 16 Eylül 2017, 15:27:17
Sevgili Hakan,

Eminim "cefa-sefa" hesaplarını çok iyi yapmışsındır.
Umarım Göçek ve diğer her şey kolayına gelişir ve seni mutlu eder. Hayırlısı olsun.  :)

• IP logged
"Bilgeliğin dudakları anlamayacak kulaklara kapalıdır." --Kybalion

e

erdal duran

#31: 16 Eylül 2017, 16:43:29

Kaş belediyesinin 27/05/2014 tarihli yazısı.
Bu yazı bana tebliğ edildiğinde benim zaten Kaş SETUR marinayla sözleşmem vardı.
Kalkan barınağında günübirlik statüde günlük parasını ödeyerek kalmaktaydım.
Yani böyle bir yazının muhatabı değilim.
Ama bunu anlatamadım.
Kanunu bilmiyorlar, öğrenme gereği duymuyorlar, öğrenmek için sordukları liman başkanı da bilmiyor, ya da biliyor ama yanlış yönlendiriyor.
İş elektrik ve su bağlamamaya kadar gitti.
Dahası da var, ama uzun lafın kısası, daha fazla uğraşmak istemedim,aynı Hakan reis gibi onur sorunu yaptım ve barınağı terk ettim.
Daha sonra sen haklıymışsın dediler ama iş işten geçmişti.
Sorun derin. Sorun köylülük sorunu.
Ya arkadan dolanıp amca, dayı, hemşehri muhabbetiyle işini yürüteceksin ya da .. bilmiyorum artık.
  • IP logged

S

Salim ORHANLI

#32: 16 Eylül 2017, 17:53:07
Ben D-Marin Didim yönetimi ile bir konuşayım reisim. Bakalım ne yapabiliriz. (Gerçi bizim başkan dangalak çıkmasaydı sizi belediye marinasında ağırlardık ama, bir sonraki seçime inşallah)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2017, 17:55:27 Gönderen: Salim Orhanlı »

e

erdal duran

#33: 16 Eylül 2017, 18:04:36
Teşekkür ederim Salim reis, ama ben tekneyi çoktan sattım. Başka sebeplerle. Bu  geçmişte yaşadığım bir olaydı. Hakan reisin kararı nedeniyle, benzer konular olduğu için bahsetmiştim. Yine de teşekkürler. Yeni tekne alınca hatırlatırım :).
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#34: 18 Eylül 2017, 17:59:00
Uruguay'da bu sorunlar yok.. Ya da Futu Hiva ya da Nuku Hiva'ya gidelim..Forum açalım.. en büyük sorun Rakı bulamamak olsun..
  • IP logged

e

erdal duran

#35: 18 Eylül 2017, 18:14:52
Ben D-Marin Didim yönetimi ile bir konuşayım reisim. Bakalım ne yapabiliriz. (Gerçi bizim başkan dangalak çıkmasaydı sizi belediye marinasında ağırlardık ama, bir sonraki seçime inşallah)
Teşekkür ederim Salim reis, ama ben tekneyi çoktan sattım. Başka sebeplerle. Bu  geçmişte yaşadığım bir olaydı. Hakan reisin kararı nedeniyle, benzer konular olduğu için bahsetmiştim. Yine de teşekkürler. Yeni tekne alınca hatırlatırım :).
Yav, şimdi fark ettim, ben yine atlamış ve hemen üzerime alınmışım. Salim reisim siz o daveti Hakan reise yapmışsınız galiba :). Yoksa bana mı? Umutlanmaya devam edeyim mi :)?
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#36: 18 Eylül 2017, 18:34:10
Uruguay'da bu sorunlar yok.. Ya da Futu Hiva ya da Nuku Hiva'ya gidelim..Forum açalım.. en büyük sorun Rakı bulamamak olsun..

Eninde sonunda gidecem komik isimli tüm Pasifik adalarına. :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#37: 18 Eylül 2017, 18:36:58

Salim reisim, geçen hafta Didim'deydim. Bu yakınlarda yine geleceğim. Bu sene bizim Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği'nin sekizincisini orada yapıyoruz. 20 Ekim'de. Hatta belki de D-Marin'de :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#38: 23 Eylül 2017, 00:42:37
İlk kararını okudum ve üzülerek şoku yaşadım. İkinci kararında ise sevindim ama yine de her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
Hayırlı olsun... ;)
  • IP logged

• *
#39: 23 Eylül 2017, 09:11:21

Eninde sonunda gidecem komik isimli tüm Pasifik adalarına. :)

Ben rakı yaparım, problem yok. :)
  • IP logged

S

Salim ORHANLI

#40: 23 Eylül 2017, 13:50:02

Salim reisim, geçen hafta Didim'deydim. Bu yakınlarda yine geleceğim. Bu sene bizim Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği'nin sekizincisini orada yapıyoruz. 20 Ekim'de. Hatta belki de D-Marin'de :)

Hakan reisim, mutlaka görüşelim. Burada ciddi bir potansiyel var.

Sevgilerimle,
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#41: 04 Ağustos 2019, 21:33:49
Neredeyse iki yıl geçmiş konunun üzerinden. Ama benim yaşantımda hala gündemdeki yeri aynı. Ahanda ilanı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-satilik-tirhandil-611835791/detay/

Aslında geçen Kasım'da koydum ilk kez ilana. Alarga zulüm gelmeye başladığında. İki müşteri geldi. Çok detayına girmek yanlış olur ama ilkini "Yazık sana, evirip, çevirip öperler seni" diyerek geri gönderdim. İkincisine de "Bence sen Beneto 50 falan al abicim" dedim. Kışı Tersane adasında huşu içerisinde geçirince ilanı kaldırmıştım. Derken baharda çalışsın dana, kendi parasını kazansın dedim. Demez olaydım. Ticariye dönme maceramız başlamadan bitti. Boyu der, grostonu ayrı dert. Sezon başında içerisine giriştik, bastık çürüyen ahşabın üzerine beyaz boyayı. Hibrit boya kullandık; ne astar istiyor, ne zımpara. Hala sonuç gayet iyi görünüyor. Küpeştelere de dört kat dolgu, dört kat sonkat vernik attık. Görüntüyü bayağı bir kurtardı. Taraklıklar ve alabandaları da Hickson'ın dış mekan için ürettiği pahalıca bir boya ile beyaza boyadım. Perdeleri yeniledim, havuzluğun tepesindeki artık sarı olmaktan çok uzak ve de yangında hasar gören tenteyi de yeniledikten sonra bu sezon için bu kadar yeter dedik ve durduk.

Tekne bayağı zamandır alışılmıştan fazla su yapıyordu. Önceki gün dört yıldır ellemediğim salmastraya giriştim. Tabi ki içeride bir şey kalmamıştı. Galiba kestik suyu. Bir diğer yakın zamanda pörtleyen sorun tatlı su eksilterek harareti yükselen küheylanımdı. Eşanjörü söktük, kondeseyi temizledik, o ringleri falan yenileyip taktık yerine. Nitekim yenisine 5000 tl istediler. Eskisi biblo gibi göründü gözüme.

Neyse efenim, bir yandan da yukarıdaki ilanı aktive edince ilana bakan dörtbin küsur kişiden biri önce mesaj gönderdi, sonra aradı ve derken üç gün önce kalktı geldi. Kısaca olmadı diyelim. Kalkıp gelene kadar tatlı hayaller kurduk ama düm itibarı ile ses çıkmayınca tekrar gerçek hayata döndük. Kucakta kaldı haspam.

Kasım ayında karaya alana kadar denemeye devam. Yok satılmadı, o zaman yepyeni bir Yengeç için yapmayı planladıklarımı yeni bir başlıkta paylaşacağım yavaş yavaş. Hep birlikte zihin jimnastiği yaparız, hayal kurar, küfrederiz falan...
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#42: 04 Ağustos 2019, 23:09:58
Hayırlısı olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • Classicboats Turkiye
#43: 04 Ağustos 2019, 23:24:08
 ;D  bilemedim  :-[
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

n

nuri_kongur

#44: 05 Ağustos 2019, 00:36:01
Hayırlısı olsun.
  • IP logged

Yukarı git