Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Malta..

• *
Ynt: Malta..
#45: 07 Eylül 2017, 13:32:20
Dev gibi şirketten sponsorluğu almışsın Ersin reis. Malta'yı da pupanda bırakırsan şaşırmam :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 13:35:13 Gönderen: Oğuzhan Oğuz »

• *
#46: 07 Eylül 2017, 13:58:45
Sevgili Dilek,

Sen , kim ne der, demiş, niye bakıyorsun ki. ? Ya da neden önemsiyorsun? Herkes fikrini söyler, kimileri önemli olur senin için , kimileri olmaz.

Senin durumun farklı biraz. Sonuçta , Atlantiği geçmek başka birşey, bunu bir kadının yapması üstelik , ister istemez bir misyon yükler adama. Ben atlantik geçsem kimsenin umru olmaz ama sen geçersen önemli olur. Kaldı ki senin Küçük kızların okumasına dikkat çekiyor olman da çok şık ve önemliydi.

Muhtemel ki, seneye planladığın seyirde de benzer çalışmaları yapmayı planlıyorsundur. Biz de her zaman olduğu gibi sana destek olacağız.

Demem o ki takılma sen onlara..

Benimki gezme olsun.. Olsa olsa , böyle bir seyir yapmak için çok büyük teknelere gerek olmadığı filan olur ki, bu da zaten bilinen bir şey, millet 6 m. Kayık ile atlantik geçiyor. Hatta yarışı bile var bildiğim.

Benim derdim yazdığmdan öte değil. Gezicez, görücez, yiyicez içicez , eğlenicez, e az biraz da adrenalin olur elbet..

Şöyle bir baktım da .. Eh bu da ulvi bir neden sayılır..

Di mi Kaan..  :)
  • IP logged

T
  • *
#47: 07 Eylül 2017, 14:25:33
Allah youtube'a zeval vermesin.

Deniz atraksiyonu bu,
Macerayı ya video'ya çekin ya da sonsuza kadar susun  ;D
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#48: 07 Eylül 2017, 21:34:31
Alın size ulvi sebeb Anglo saxon mantığıyla :The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. Gidemezsin Ersin Yapamazsın Dilek .Keyifli seyirler ikinizede.
Ha ya bu işte bak..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
    • Rota Atlantik
#49: 07 Eylül 2017, 21:36:21
Yahu Dilek, benden bahsediyoruz. Hangi kinaye? Ne zaman, kime dokundurmuşum? Hele ki sana, mümkün mü yahu???

Sana telefon açar ullleeennnnn derim dostum.. ay yaaaa pardon bak.. ben doluydum.. yok konu sen degilsin..ulvi kelimesine takığım ben.. üzerine kaldı ise çok özür dilerim..

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#50: 07 Eylül 2017, 21:39:55
Yahu Dilek, benden bahsediyoruz. Hangi kinaye? Ne zaman, kime dokundurmuşum? Hele ki sana, mümkün mü yahu???

Sana telefon açar ullleeennnnn derim dostum.. ay yaaaa pardon bak.. ben doluydum.. yok konu sen degilsin..ulvi kelimesine takığım ben.. üzerine kaldı ise çok özür dilerim..

Sorun yok canımcım :)

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Rota Atlantik
#51: 07 Eylül 2017, 21:42:52
Ersin yüzünden..sinsi gibi dimi acık..

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#52: 07 Eylül 2017, 21:47:32
:) :)

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#53: 08 Eylül 2017, 05:00:09
Geko da Vural Perk in notlarını başladım okumaya. Özellikle italya ile ilgili yorumları moralimi bozdu. Keza Sicilya.

Bizler adım başı koy bulup, demir atmaya alıştığımızdan anlaşılan çok sıkıcı oluyor. italya boyunca doğru dürüst bir yer bulup girememiş bile.

Her muabbetinde kahve var.. Sabahın köründe kahve yaptırttı bana bu notlar..

Sezarın hakkı sezara. Detaylı yazmış . Limanlar, nasıl girileceği, rüzgarlar, hepsi var. Bulabildiğim tek derli toplu seyir yazısı.

Şu memlekete o kadar adam tekne getirdi fransadan içlerinde bir tane kalemi kuvvetli adam yokmuymuş yani. Hayrettr.
  • IP logged

• *
    • Rota Atlantik
#54: 08 Eylül 2017, 07:42:14
Fransa içlerine girme.. Özellikle Akdeniz'in Kuzeyi girilince çıkılması zordur.. hele Lion körfezi.. bu yıl eskisinden de beter.. son tonoz ve demir alanlarını da kapattılar ne yazık ki..

• IP logged

• *
    • Rota Atlantik
#55: 08 Eylül 2017, 07:42:39
Yani tüm Akdeniz kıyılarında..

• IP logged

• *
#56: 08 Eylül 2017, 08:33:14
Sildim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2017, 08:48:37 Gönderen: Öcal Turan »

• *
#57: 08 Eylül 2017, 09:19:38
Yok yahu..ne işim var Fransa kıyılarında.. Ben Maltaya gidicem.. Vural Perk, seyir notlarında italya da neredeyse tüm çizmenin kıyılarının kumsal olduğunu, koy olmadığını, marinalar bulunduğunu bunların hem pahalı hem de yeteri kadar korunaklı olmadığını yazmış.
  • IP logged

• *
#58: 08 Eylül 2017, 17:22:16
Ersin bravo sana şimdiden selametler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

B

Burak Doneray

#59: 08 Eylül 2017, 18:14:51
Kızkardeşimin eşi Scilyalı seni usulünce karşılatırız merak etme .Scilyada teknenin çapasını kaybeden gemicinin cezası Ayaklarına beton döküp tekneye çapa yaparlarmış  .Dikkatli olmak lazim. Scilyaya vardığında mesaj at Sevgiler.
  • IP logged

Yukarı git