Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Allahın sopası ..

• *
Ynt: Allahın sopası ..
#30: 31 Ağustos 2017, 07:24:27
Abi yazmış ya Burak , fiyatını pahalı tuttuğu için satılamıyor diye..

Burak , süper duruyor. Bi pazarlık mı etsek? Kapıp geliriz Fransa dan bi haftada..
  • IP logged

B

Burak Doneray

#31: 31 Ağustos 2017, 07:58:35
Tekne 99 da denize inmiş çok iyi durumda olduğu söyleniyor.Teklif veririz istersen.Öcal reisin dediği gibi yavaş tekne ama seversin sen.Sorarım son durumunu satılmadığını biliyorum fiyatı inmesi gerektiğini anlamıştır ama yaşlı Fransızlar senin kadar inatçı olabiliyor bazen.😀
  • IP logged

• *
#32: 31 Ağustos 2017, 09:41:57
Yatacak yerim yok benim. Hay allah müstahakımı versin.. :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#33: 31 Ağustos 2017, 10:52:40
Şimdi malumunuz, bende ömrüm boyunca ahşap ve türevleri teknelere bindim. Sadece fiber olarak 4,20 bi sandalım oldu hala da duruyor. Sonrasında ahşaptan beni Ersin Abi kurtardı. Bana Asterix'i o aldı. Yoksa ben markalı kayıklardan falan anlamam, hala ayırt edemiyorum hepsi beyaz hepsi birbirinin aynısı sadece isimleri farklı ve bir kısmı büyük bir kısmı küçük.
 Oysa ki Ersin Abinin "Tayo-Mar" , Mustafa Abinin "Baba Tunca ve Cemre", Aziz Abinin eski teknesi "Chak of vah", benim eski Kuzey Yıldızı gibi tekneler ve daha bir çok tekne  böyle değiller. Bu teknelerin kendi kimlikleri var. Kendileri tanındığı gibi sahiplerini de denizcilerle tanıştırıyorlar. Bu teknelerle gezmek başka bir şey, kazara bir liman yada marinaya yanaşmayın. İlgiden bunalırsınız. Fotoğrafınızı çekenlerden artık rahatsız olursunuz. Nitekim Tayo-Mar ile son seyrimizde Burak "bu ne kardeşim böyle? insanlara tekneyi anlatmaktan tekneyi toparlayamıyoruz" demişti. Ben bu teknelerin bir kısmı ile seyir yaptım en çok ta Tayo-Mar ile. Nitekim Gökova'da bağlı olduğumuz iskele de yanında bağlı olduğumuz yaşlı bir çifte ait küçük bir tekne vardı. Teknelerini kendileri yapmışlar. Bize şakayla karışık "yahu kardeşim nereden geldiniz, siz gelene kadar burada en çok ilgiyi biz çekiyorduk, geldiniz bizim havayı da bozdunuz" demişti."

Bir gün Ersin Reiste fiber kayık alır, muhtemelen yine sıra dışı bir şey olur, çünkü çok fazla seyir yapıyor özellikle yelkenle.Neredeyse herkesten çok farklı teknelerle seyir yaptı. Ve her seyirden sonra istekleri ve öncelikleri daha mükemmele doğru evriliyor. Hepimizin olduğu gibi onunda öncelikleri ve istekleri değişiyor.
Örneğin benim önceliklerim belli küçük ama kesinlikle iç mekanı kullanışlı ve hızlı bir tekne ihtiyacı hissediyorum. Çünkü ben tekne de bulunmaktan keyif alıyorum. Bir yere gitmem önemli değil, kayıkta bulunayım bana yetiyor. Şu an bunu çözdüm ama yarın daha büyük tekneye geçme ihtiyacı hisseder ve o güce ulaşırsam yine aynı kriterler benim için önem arzediyor. Tabiki ihtiyaçlar ve beklentiler yıllar içinde değişebiliyor. Sağlık, yaşın ilerlemesi ve ailenin genişlemesi gibi nedenler buna ciddi etken oluyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#34: 31 Ağustos 2017, 22:48:20
Abi yazmış ya Burak , fiyatını pahalı tuttuğu için satılamıyor diye..

Burak , süper duruyor. Bi pazarlık mı etsek? Kapıp geliriz Fransa dan bi haftada..

Hayallerine limon sıkmak gibi olmasın ama Fransa'dan bir haftada anca rüyanda gelirsin Ersin'cim  :D
  • IP logged
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 22:50:58 Gönderen: İrfan Yalçın »

• *
#35: 31 Ağustos 2017, 23:23:37
Her canlı bir gün bir Isveç TEKNESİ ile tanışacaktır.😎
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Bilen bilir
#36: 01 Eylül 2017, 09:24:07
''Sevgili Erkan reis,, ( çatla emi dede reis.. )''

Erkan dede mi oldu?Oldu ise tebrikler diyeceğim ama ihtimal vermiyorum,çok erken gibi.

Dede ben isem neden çatlayacağımı anlayamadım.

Yakında ''dededen torun ile sohbetler''de bekle beni Böke :D
  • IP logged
DeDe

Yukarı git