Sevgili Erkan reis,, ( çatla emi dede reis.. )
Ben de sizi gıyabınızdan tanıyorum. Sanırım Orion yatçılığa şu anda internette satışta olan omurga ahşap tekneyi siz yaptırmışsınız.
Efendim , bira önce arkadaşım ile görüştüm. Haftaya gelip bakacak. Sahibini aradık, tekeyi opsiyonladık..
Perşembe günü arkadaşım Bodrum dan gelip , tekneye bir de kendisi bakacak. Artık gerisi kendilerine kalmış.
Dün gece tekneyi incelerken aklıma bir muziplik geldi . Kazara ben alacak olsam ne olurdu diye..
İşin komiği oltaya beni en iyi tanıyan Bülent takılmış iyi mi..?
Çember yapacaklarmışta,,... Sen gel İstanbula sorucam ben çemberi sana..
Ancak bir konuyu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bendeniz fiber tekneye karşı değilim efendim. Mesela Marmariste bir west sail var. Sahibi bütçemi aşan bir fiyatla satışta. Geçen fuarda da şahsen tanıştık. İstediğim fiyata verse bir dakika düşünmem alırım.
Ben , fiber olsun çamurdan olsun, fiber hiç bakım gerektirmez, marka tekne al hemen satarsın, değerini kaybetmez gibi klişelere tepkiliyim.
Ben mümkün olduğunca farklı alternatiflerin de olabileceğini anlatmaya çalışıyorum sadece.
Ahmetin 29 ayak Hunteri de ben bulmuştum naçisane..
Markoni armaya da fiber tekneye de , buzdolabına da karşı değilim efendim.
Dediğim gibi farklı alternatif ve çözümler var ... Bir de bu işin bir felsefesi var.
Bir muziplik yapayım dedim.. Kusura bakmayınız..