Ana Menü

logo..

Başlatan ersin böke, 29 Aralık 2016, 18:15:42

« önceki - sonraki »

Ersin Böke

Tiryaki , sanatçı kaprisi yapma.. Yelken hala bende..  :) Bu günlere sakladıydım ben onu.. Direkte kırılmak üzere yeni bir köpüklü şarap ayrıca hazır. Sanırım Ocak sonu filan oralarda oluruz.. Bu hızla zaten anca bitiricen..  :)

Özgür Ökten

aklıma KALEM+YELKEN birlikteliği geldi.. ilham vermesi için şöyle bişeyler kopyala-yapıştır yaptım..

><(((º>

Ersin Böke

Yelkenler markoni.. Olmaz.. :)

Özgür harcanıyorsun ha.. İyi fikirler..

Oğuzhan Oğuz

"Heyamolahey" küreklere asılan kürek mahkumlarını çağrıştırıyor bende nedense. Kalem yerine kürek mi olsa acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet Kabaalioğlu

Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 30 Aralık 2016, 21:41:46
"Heyamolahey" küreklere asılan kürek mahkumlarını çağrıştırıyor bende nedense. Kalem yerine kürek mi olsa acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet yelken - kürek ikilisi.
S/Y  Pruva S / Fatih / İstanbul
M/V Espadon / Fatih / İstanbul
M/V Deli Ağa  / İnebolu / Kastamonu

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Bülent Büyükdağ

Bir tane de balıkçı/kaptan.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Ersin Böke

Çok klişe.. Özgür den yaratıcılık öğrenin biraz.. Olmad Koca reisin resmini koyalım..  :)

O.Utku Uçkan

DeDe

Bülent Büyükdağ

Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Ersin Böke

Markoni.. bana geçmişin tüm değerlerini unutup, illa daha hızlı gidicem, illa daha dar açı ile rüzgara doğru gidicem diye tutturan zevatı anımsatıyor . O yüzden dediydim.. Yoksa bir alıp veremediğim yok zavallı ile.. Utku abi hoşgeldiniz.. ne zamndır sesiniz duyulmuyordu.. sevindim geldiğinize..

O.Utku Uçkan

Hoş bulduk.
2.torun da olunca fazlaca interinete vakit kalmadı.
Şimdilik forumu çözmeye çalışıyorum.Tanıtma yazısı yazılacak bir yer var mıydı ?
Ama zaten hep eski dostlar var.
Yeniler ise zaten yakında neye bulaştıklarını anlarlar.
Tekrar hoş bulduk.
DeDe

Bülent Büyükdağ

Alıntı yapılan: O.Utku Uçkan - 31 Aralık 2016, 10:29:14
Hoş bulduk.
2.torun da olunca fazlaca interinete vakit kalmadı.
Şimdilik forumu çözmeye çalışıyorum.Tanıtma yazısı yazılacak bir yer var mıydı ?
Ama zaten hep eski dostlar var.
Yeniler ise zaten yakında neye bulaştıklarını anlarlar.
Tekrar hoş bulduk.
Kıdemli Dede olmuşsunuz yani abicim. Allah Bağışlasın.

Profil sayfanızdan yapıyorsunuz istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Hakan Tiryaki

Alıntı yapılan: Ersin Böke - 30 Aralık 2016, 18:42:23
Tiryaki , sanatçı kaprisi yapma.. Yelken hala bende..  :) Bu günlere sakladıydım ben onu.. Direkte kırılmak üzere yeni bir köpüklü şarap ayrıca hazır. Sanırım Ocak sonu filan oralarda oluruz.. Bu hızla zaten anca bitiricen..  :)
Böke, kapris değil, hakkını verme çabası.
Ocak'ta gelirsen de yokum, aklında olsun. 9 Ocak-9 Şubat arası yokum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

Ersin Böke

Yuh...nereye gidiyon..😀

erdal duran