Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Sen sus , gözlerin konuşsun..

• *
Ynt: Sen sus , gözlerin konuşsun..
#15: 05 Temmuz 2017, 11:33:48
Behramkale ye doğru gidiyorum.. ama karadan.. :)
Gidecegimiz limani bi gidip görelim bari..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#16: 05 Temmuz 2017, 11:46:09
Yine de yolun açık olsun. :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#17: 05 Temmuz 2017, 13:56:31
Boşuna beklemişim.. hep Marmara nın dalgasıni hesapliyorum beni yaniltiyor. Burada 20 knot hava var ama dalga mutedil. Asos şirin.. Bağlama ücrstsiz. Pilot kitapların aksine derinlikte sıkinti yok. Önümde an itibarı ile 52 feet tekne bağlı. Restoran dan çıkma iskeleler var. Gerçi Tayo Mar icin yüksek. Ama derinlik iyi..
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#18: 05 Temmuz 2017, 15:10:35
Barba restaurant'a uğra..
  • IP logged

• *
#19: 05 Temmuz 2017, 15:17:40
Boşuna beklemişim.. hep Marmara nın dalgasıni hesapliyorum beni yaniltiyor. Burada 20 knot hava var ama dalga mutedil. Asos şirin.. Bağlama ücrstsiz. Pilot kitapların aksine derinlikte sıkinti yok. Önümde an itibarı ile 52 feet tekne bağlı. Restoran dan çıkma iskeleler var. Gerçi Tayo Mar icin yüksek. Ama derinlik iyi..

Asos dediğin Behramkale mi Ersin kaptanım?
derinlik her bağlama noktasında iyi mi? geçen sene bir arkadaşın teknesi salmayı çizdirmişti orada.
Selametle...
  • IP logged

• *
#20: 05 Temmuz 2017, 18:19:59
Evet evet.. assos anttik limanı.. valla birçok yerden iyi.. nasıl becermiş ki arkadaş..?
  • IP logged

• *
#21: 05 Temmuz 2017, 18:36:24
Bu arada pazar akşamından beri Çanakkale deyim. İlk havaya bakınca sıkılırım sandıydım.. Çarşamba oldu yarın avara olacağım gidesim yok. Gene akşamı etmişiz. Şu an yali han avlusundaki çayhanedeyim. Öyle aylak aylak oturuyorum akasya ağacının altında..

Bu aylaklık ne güzel bir şeymiş yahu. Teknede yapacak işler var. Bugün git yarın gel hesabı erteleyip duruyorum. Üç gün alarga kalabilirim alışveriş yapmam lazım. O bile  zor geliyor.

Sabah bir börekçi buldum, orada kahvaltı ediyorum. Onun dışında midye dolma ile besleniyorum. Burası midye dolmanın başkenti kesin. Hemen marina önundeki yaşlı midyecininki bana göre en iyisi. Adam mardinli iyi mi.? Bu midyecilerin çoğu mardinli olur neden bilmem.

Çanakkaleye midyeyi biz öğrettik diyor amca. Burunlarının dibinde deniz var haberleri yok dedi..

Bomba yorum.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#22: 05 Temmuz 2017, 19:15:16
Bayındır pastanesinden manda yoğurdu, Veziroğlu pastanesinden manda sütüne dondurma ve tabi peynir helvası... len canım çekti be...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#23: 06 Temmuz 2017, 15:36:29
Evet evet.. assos anttik limanı.. valla birçok yerden iyi.. nasıl becermiş ki arkadaş..?

salması 2.30
  • IP logged

• *
#24: 06 Temmuz 2017, 20:34:24
Abi 54 feet tekne duruyor da ondan dediydim..

Çıkamadım gene..😀 yine yalı handayım..ama artık yol göründü.. Tayo Mar hazır. Tum yelkenkeri hazir. Siğscığa kadar mazot ikmali tamam. Kirk litre kullanma suyu yirmi litre duş için ve yirmi litre içme suyu.

Çanakkale nin meşhur sardelya konservelerinden de aldım. Bir kilo ceviz ekmek niyetine.. Hava yarın sabah itibariyla kuzey egede 15 20 knot arasi. Yorulursam assos ya da sivrice koyu alarga. Yok devam edebilirsem midillinin güney koyları alarga. Oradan sakız..

Sonra sığacıkta konyak ikmali dedik ama konyakçı dediğim dedik koltuk halatlarıni almayacak sahiden..

Ne yapalım yola devam..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#25: 07 Temmuz 2017, 00:06:35
KIyamaz alır halatları. Sen uğra yine de. Bak Lumbozları açılır kapanır yapıyormuş. Bir şişe de fazla kap.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#26: 07 Temmuz 2017, 10:57:22
Tayo Mar güneye iniyor..
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#27: 07 Temmuz 2017, 11:49:36
Nihayet gül cemalini görebileceksek eğer biz de yazlığı boşlayıp Sığacık'a geliriz.
Tarihi bilebilsek  :)
Konyağı bilmem ama soğuk Tuborg bulunur. ;)
  • IP logged
DeDe

• *
  • Donatan Temsilcileri
#28: 07 Temmuz 2017, 14:08:57
Nihayet gül cemalini görebileceksek eğer biz de yazlığı boşlayıp Sığacık'a geliriz.
Tarihi bilebilsek  :)
Konyağı bilmem ama soğuk Tuborg bulunur. ;)

Bütün şartları zorlayıp bende katılmak istiyorum  :D
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#29: 07 Temmuz 2017, 14:15:37
KIyamaz alır halatları. Sen uğra yine de. Bak Lumbozları açılır kapanır yapıyormuş. Bir şişe de fazla kap.
Böke gelene kadar stokları bitirmek için çabalıyormuş ama nafile Böke tahmininden hızlı iniyor aşağıya.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git