Bu arada sığacıktayım. Çeşme den çıkıp can hocaya uğramadan olmazdı tabi.. konyak ikmali dışinda ev şarabı , nefis tire sucuğu, peyniri de ayrıca tadıldı. Lojistik hizmetler süper. Marina da üç gün kal iki gun öde kampanyasından yararlandım. Üç gündür her sey neredeyse bedava 😀 sıkı yelkenci kategorisinde yerimi aldım sanırım.
Dun akşam Serkan Güvenen geldi. Can hoca ile birlikte keyifli sohbet ettik. Teknesinin hikayesini tekrar heyecan ile dinledik. Tam trajik ve üzücü.
Ancak Serkan batmadan önce mazot tankıni pis su ve su tanklarini bosaltinca tekne batmamis aslinda. Cok mantikli bir hareket olmus. Ancak o telas icinde suyu tahliye etmeye calisirken ssuyun geldiği yeri bulup tıkamak aklına gelmemiş.. dedim ya heyacan ile dinledik.
Sonra Hasan reis geldi izmirden. Onunla da tekneler üzerine sahbet etfik. Tekne almak istiyordu ama kafası karışıktı. Benlmle konuşunca hepten karıştı .😀
Sıgacik gunleri böyke geçiyor işte..
Unutmadan dun yaklaşık üç saat kadar Cem Gur ile deevinde ahşap tekne muhabbeti yaptık. Armalardan ve daha çok seyden konuştuk. Derya deniz bir adam işte.. sohbetin tadi damağimda kaldi.
Tahiti kech üzerine konuştuk. Ondaki orjinal projeler üzerinden tartıştık. Biliyorsunuz tahiti kech bir tirhandil yorumu. Tahiti de yanlıs yazdiysam kusura bakilmasin tahiti ile ilgili değilmiş. Tahiti yunanca hızli demekmiş.
Dun Cem Gur den tekne yapımı ile ilgili proje seçimi ile ilgil çok onemli şeyler öğrendim... belki bugünd e gider çokerim evine. Hem limonçella yapiyordu. Belki ikram eder😀👍