Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Cyclades 2017 seyrimiz

• *
Ynt: Cyclades 2017 seyrimiz
#105: 20 Temmuz 2017, 11:01:29
Öncelikle bu seyri bütün yönleriyle bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Harcamanız çok az olmuş .Üstelik herşeyi yazmışsınız.Biz iki kişi buna yakım harcadık.Üstelik kredi kartı harcamaları hariç.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#106: 20 Temmuz 2017, 11:30:00
Eyüp reis,23 günde 4 kişi çok çok hesaplı..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
  • Donatan Temsilcileri
#107: 20 Temmuz 2017, 12:30:03
Seyir ve gezi harcamalarımız;

4 yetişkin kişi olarak bu gezinin tüm maliyeti 4705 tl oldu.

Sevgili Dostlar, özür dileyerek düzeltiyorum.

Tüm seyir harcamalarımız 9705 tl olmuş..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#108: 20 Temmuz 2017, 14:59:06
Yine de çok çok hesaplı. Öte yandan, tatil değil de gezgin modu olsa, 4000 liraya çok rahat düşerdi sanıyorum.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Selamlar
#109: 20 Temmuz 2017, 15:42:14
Yalnız affınıza sığınarak, charter teknenin kira bedelinide koymak gerekmezmi. Ona rağmen bizim güneydeki tesislerde iki hafta beş yıldız uyduruk tatille mukayesesi bile yapılmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#110: 20 Temmuz 2017, 16:09:51
Eyüp kaptanım eline sağlık.Allah içinize sindirsin. :)
  • IP logged
DeDe

• *
  • Donatan Temsilcileri
#111: 20 Temmuz 2017, 16:46:44
Yalnız affınıza sığınarak, charter teknenin kira bedelinide koymak gerekmezmi. Ona rağmen bizim güneydeki tesislerde iki hafta beş yıldız uyduruk tatille mukayesesi bile yapılmaz

Elbette tekneyi kiralıyorsanız, bu rakamı da düşünmek gerekir.

4 kişi 23 gün 15 i aşkın Yunan adası ve Ege kıyılarımızı yelkenli bir tekne ile gezdik.
Bizce de, düşündüğümüzde ortalama bir harcama bütçesi olarak göründü..

Daha çok harcama da yapabilirdik, daha az da harcama yapabilirdik. :)

Özellikle, bu bir tatildi..
Eşlerimiz (eşim ve ablam) tüm sene çalışıyor, hem ev hem iş, çoluk çocuk derken yoruluyorlar.
Teknede çoğu işi biz erkekler yapalım desek de maalesef bu pek olmuyor, kadınlar bir şekilde mutfaktan çıkmıyorlar gibi bir durum gelişiyor.
Bu nedenle dışarıda yemek yemek, cafe, barlarda bişeyler içmek, gittiğimiz adalarda hediyelik veya çeşitli süs, takı vb mağazalarda minik alışveriş yapmalarını sağlamaya çalıştık. :)
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#112: 20 Temmuz 2017, 16:50:32
Eyüp Reis, tekneyi teslim edeceğiz diye yazdığınızda ben otomatik olarak charter tekne kabul ettim. Öyle dahi olsa her halikarda iyidir karada olmaktan

• IP logged

• *
  • Selamlar
#113: 06 Ağustos 2017, 21:34:07
Eyüp Reisim teknik bir hata benden kaynaklanan, diğer forumdaki mesajınıza buradan cevap verebiliyorum. Çok sevgili arkadaşım Ali Çayırlıoğlu ve iki misafirinin hala anlayamakta zorluk çektiğimiz bir kaza neticesinde vefatlarına yapmış olduğunuz taziyenize çok teşekkür ediyorum. Ali, etrafındaki herkese - tanıdık/tanımadık- elini uzatmış, kmne yardım etmiş, kimini ağrlamış, vs, gerçekten çok müstesna bir insan idi. Kaza anında şirketinde çalışan kardeşlerinin ailelerine mavi tur yaptırıyordu. Maalesef kardeşi gibi sevdiği bir çalışnının da eşi ve oğlu vefat etti. Böyle insanların kayıpları çok dokunuyor. Birde burada yeri değil ama söylemeden geçemeyeceğim, diğer forumda bir arkadaş sigortadan para almak gibi bir laf etti ki, cevap vermeye bile değmez. Çom teşekkür ederim. Durum hala belirsiz. Kaptan hepimizin, özelliklede Ali'nin evladı gibi sevdiği çok efendi bir kardeşimiz. Zaten yıkıldı. İnşallah birde hukuken yıkılmaz

• IP logged

• *
  • Selamlar
#114: 06 Ağustos 2017, 21:36:01
İmla hatalarım için ayrıca özür dilerim. Malum gözler bozuk ve telefondan yazmak zor oluyor. Sağlıcakla kalınız

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#115: 07 Ağustos 2017, 00:08:35
Eyüp Reisim teknik bir hata benden kaynaklanan, diğer forumdaki mesajınıza buradan cevap verebiliyorum. Çok sevgili arkadaşım Ali Çayırlıoğlu ve iki misafirinin hala anlayamakta zorluk çektiğimiz bir kaza neticesinde vefatlarına yapmış olduğunuz taziyenize çok teşekkür ediyorum. Ali, etrafındaki herkese - tanıdık/tanımadık- elini uzatmış, kmne yardım etmiş, kimini ağrlamış, vs, gerçekten çok müstesna bir insan idi. Kaza anında şirketinde çalışan kardeşlerinin ailelerine mavi tur yaptırıyordu. Maalesef kardeşi gibi sevdiği bir çalışnının da eşi ve oğlu vefat etti. Böyle insanların kayıpları çok dokunuyor. Birde burada yeri değil ama söylemeden geçemeyeceğim, diğer forumda bir arkadaş sigortadan para almak gibi bir laf etti ki, cevap vermeye bile değmez. Çom teşekkür ederim. Durum hala belirsiz. Kaptan hepimizin, özelliklede Ali'nin evladı gibi sevdiği çok efendi bir kardeşimiz. Zaten yıkıldı. İnşallah birde hukuken yıkılmaz

Kemal Reisim, maalesef dilin kemiği yok derler ya, oluyor öyle densizlikler..
Ali Çayırlıoğlu Bey için -yakın çevremde de tanıyan dostlarım var- hep olumlu sözler işittim. Kaybı çok üzücü..
Geride kalanlara uzun ömürler dilerim..

sağlıcakla kalın..
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#116: 07 Ağustos 2017, 07:07:25
Çok teşekkürler

• IP logged

Yukarı git