Masal'ın Seyir Hazırlıkları.

Başlatan Bülent Büyükdağ, 12 Haziran 2017, 21:09:01

« önceki - sonraki »

Ersin Böke

Utku dedem yok anlatamadım.. Hani her halta bir lafımız var ya.. Ondan dedim ileri mi gittim acaba.. ?

Keza sevgili Matay , atış serbest ,devam.. Via böyle ...

Serdar abi hoş geldin, iyi ki geldin..buralar daha bir keyifli olacak..

Oğuzhan Oğuz

Alıntı yapılan: Erkan Çaylı - 13 Haziran 2017, 10:25:53
Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 12 Haziran 2017, 22:00:36
Yoksa şu gaydırı guppak elektrikli motorları mı denesem (akülü olanlardan). Tavsiyeniz olur mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir akadaşım Torqeedo (iyisiymiş) marka bir elektrikli motor aldı (aldığı tekneyle geldi). Geçenlerde denedik. Karaya falan çıkmak için gayet iyi ama biraz da gezeyim derseniz yolda bırakıyor.

Küçük beygirlerde benim favorim 2 zamanlı olanlar. Hem hafif hem sorunsuz. Ama sanırım artık üretilmiyor...
Teşekkür ederim Erkan reis.

O.Utku Uçkan

Alıntı yapılan: Ersin Böke - 14 Haziran 2017, 21:24:22

Utku dedem yok anlatamadım.. Hani her halta bir lafımız var ya.. Ondan dedim ileri mi gittim acaba.. ?

Keza sevgili Matay , atış serbest ,devam.. Via böyle ...

Serdar abi hoş geldin, iyi ki geldin..buralar daha bir keyifli olacak..
DeDe

O.Utku Uçkan

Ersin biladerim,
Karşıyaka seferine çıkacağım dediğinde heyecanlanmış ve nihayet tanışacağıız diye sevinmiştim.
Maalesef gerçekleşmedi.
Ben kendimce ,kendime yakın olduğunu düşündüğüm kişilere yine kendimce espri yaparım ve tabiri caizse sürtünürüm. ;
''Abi amma da sürtündün yafu, bırak da bir rahat yazılarımızı yazalım'' dersen kırılmam  :)

Ha bir de okuduğumuz bir yazının altına face de olduğu gibi işaretler olmadığı için,bu tür kısa yazılarla ''okuyorum,takip ediyorum''
anlamında da göndermeler yaptığımı düşünüyorum.
DeDe

Ersin Böke

Dedem dediğim gibi ..ben beliki biraz ileri gittim diye yazdıydım. Takıl sen , laflıyoruz hiç sıkıntı yok.. Bu geldiğimde tanışırız..  :)

Mehmet Atay

SARIYAZ  Turgut / Marmaris

O.Utku Uçkan

DeDe

Bülent Büyükdağ

Fırın fırın temizleyicisi ile yerler, kapılar ahşap temizleyici ile, döşemeler, lumbozlar, kapı kolları,kromlar , tikler... akliniza ne gelirse akla gelen her türlü temizleyici ile temizlendi. Azıcık kusurları kaldı. Ciciler giydirildi.

Esay geldi, kendi düzenini kurdu. Gerekli fırçaları attı. Söylendi etti... beni yola koydu.

Artık sefere hazırız.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Gönenç Demir

Neta pruva, rüzgarın kolayına olsun abicim...

Murat Erciyes

Haydi şahane güzel bir seyir olsun

BALIM SY
BALIM SY

Necip Bulut

Yolunuz açık olsun kuzen reis. Selametle

Hasan Toparlak

Dingi motorunu çalıştırıp denedin mi Bülent Reis !

Bülent Büyükdağ

Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Ahmet Kabaalioğlu

S/Y  Pruva S / Fatih / İstanbul
M/V Espadon / Fatih / İstanbul
M/V Deli Ağa  / İnebolu / Kastamonu

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/