Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

C

Cengo

Fatih,

Hosgeldin, hakikaten Ocak ayi icinde bir gidelim.
  • IP logged

• *
Kaptanlarım merhaba ve hayırlı olsun, Saki; Marmara ve Ege sularında bolca gezecektir,( Alp Abimin yanına kadar inip çıkmayı düşünüyorum,) umarım bir yerlerde karşılaşırız,,
  • IP logged

• *
Baba Tunca bu yıl Bodrum yarışlarına katılmak için Bodrum 'a inecek.yarışlardan sonra değişken tayfa ve etaplarla yavaş,keyifle yukarı çıkacak.(İnşallah?)
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Kaptanlarım merhaba ve hayırlı olsun, Saki; Marmara ve Ege sularında bolca gezecektir,( Alp Abimin yanına kadar inip çıkmayı düşünüyorum,) umarım bir yerlerde karşılaşırız,,

Alper yeni farkettim , beklerim....
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Baba Tunca bu yıl Bodrum yarışlarına katılmak için Bodrum 'a inecek.yarışlardan sonra değişken tayfa ve etaplarla yavaş,keyifle yukarı çıkacak.(İnşallah?)

Değişken tayfa tanımının içine giriyomuyum?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bu sene tatilimiz az olacak gibi. Ekim, Güney Marmara turu yapmayı hedefliyor. Belki sonrasında geçen sene olduğu gibi pruvayı  Ege'ye çevirebilir. Herkese güzel bir sene diliyorum. Bol keyifli seyirler.
  • IP logged

• *

Değişken tayfa tanımının içine giriyomuyum?

Sen asıl müretebattansın Ahmet kardeşim.Ayrıca önceden planlanmış tarihlerde Karadeniz (İnebolu) seferi beklentim olduğunu hatırlatırım.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Mustafa abi sizi sever ve sayarım bilirsiniz. ancak malumunuz bahsi geçen kişi Tayo Mar 'ın kaptanlık mertebesindedir. İsterseniz arada bir boş zamanlarında yanı sizlerle de gezmesinde bir sakınca yoktur.  ;D
  • IP logged

• *
 :
Mustafa abi sizi sever ve sayarım bilirsiniz. ancak .......

sözün burasından sonra tehdit ve küfür gelecek gibi başlamışın. :)

Senin kaptan ve Sen Baba Tunca'nın esas mürettebatısınız.

Bence Bodrum yarışı takvim ve detaylar için araştırmaya başlamalısın.
Baba Tunca'yı kabul etmezlerse Tayo Mar'a tayfayız bilesin.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
 :)  Teşekkürler.. Mustafa abi , bizim sizin yanınızda kaptanlık edebilmemiz için daha biraz var gibi..  :)

Baba Tunca'yı klasik tekne saymayan komite meşruiyetini yitirmiş olur. ancak velev ki Tayo Mar ile gidecek isek yani şartlar öyle gerekirse  Biz tayfyız Tayo Mar 'da.. ama Çaylar yine Ahmet 'ten olur.

İdda ediyorum Tayo Mar , sizin kaptanlığınızda muhtemelen dereceye filan rahat rahat girer..

BU arada , Peta Atkin bizden haber bekler.. Kibarca indirim filan yapmam diyor. Formu doldurup yollayayım mı ? siz ve Ahmet yapacakmısınız. ? Bu arada ben hala kararsızım. Tayo Mar için değil ama, Alanya ya gidiyoruz yazları malum, orası için yapsam mı diye düşünüyorum..
  • IP logged

• *
S/Y Petunia WIM çıkışlı olarak ve aradaki uygun limanlara uğrayarak, Limnos-Evistratos-Skiros-Dora Boğazı-Kea-Korint Kanalı-Korfu-Messina Boğazı-Kuzey Sicilya Kıyıları-Balear Adaları-Cebelitarık-Lagos(Portekiz) yapmayı düşünüyor. Oradan Malta-Girit üzerinden Hisarönü ya da... :)
  • IP logged

• *

Alper yeni farkettim , beklerim....

Geleceğim abim yunan'a beraber gitme planımızı inşallah bu sene yaparız.
  • IP logged

• *

Mustafa Abim şu yarış takımına beni de kayıt et yer var ise, tekneyi temizlerim, bulaşık falan yıkarım ne iş olsa yaparım abiiii beni de al bodrum yarışlarına :) :) :)
  • IP logged

T
  • *
S/Y Petunia WIM çıkışlı olarak ve aradaki uygun limanlara uğrayarak, Limnos-Evistratos-Skiros-Dora Boğazı-Kea-Korint Kanalı-Korfu-Messina Boğazı-Kuzey Sicilya Kıyıları-Balear Adaları-Cebelitarık-Lagos(Portekiz) yapmayı düşünüyor. Oradan Malta-Girit üzerinden Hisarönü ya da... :)

Ya da.... Karar anı  ;D
  • IP logged

• *
Alpercim  kesin haberin olur.Sağlıklı olursak hep birlikte katılırız.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

Yukarı git