Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 2017 yılında teknelerimiz yerleri ve seyir planları

• *
Bayramda Trilyedeyiz. Keske biraz daha zaman olsaydi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende düşünüyorum bayramda Trilye'yi.
Kismetse arife gunu cikicam. Bayramin ikinci gunu donus planliyorum. Iki gece planladim. Ucuncu gunu maalesef is var. 
Gorusuruz insallah keyifli okur. Sevdik biz Trilyeyi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Biraz geç olsada Tümay reisin barınaktan ayrılışı :D

• IP logged

T
  • *
Teşeklürler

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

T
  • *
Özi
Trilya
Tutkun 2
Burak kaptan
Bozcaada 05 :00 ayrılış

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Merhaba arkadaşlar,Bayramda Marmara adası planlıyorum,gecen yıl iki kez gitmiştim Marmara adasına.
Her tarafını gördüm Marmara adasının.
B planı olarak kafamda bayram tatilide kısa olduğu için,Tuzla çıkışlı,Şile,Agva da var,karadan defalarca gittim.
Denizden gitme hayalim var,ama nedendir bilmiyorum Karadenizden hep korkuyorum,korkularım yersizmi  bu konuda tecrübeli reisler varmıdır?
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
Tecrübenin dibi var.. Bu arada Ali , Zafer abiler karadeniz rallisi yapıyorlar. Oralarda da duracaklar. Tarihi tam hatırlamıyorum ancak onlara takıl istersen. Kim komodor bilmiyorum ama Ahmet te gidiyor Asterix ile , yine bildiğim kadarı ile Burak ta Asterix te olacak, Mustafa abi de var. Bu rielerin yelken yapışlarını görmek bile çok şey öğretir adama. Bence onlara takıl.
  • IP logged

• *
Tecrübenin dibi var.. Bu arada Ali , Zafer abiler karadeniz rallisi yapıyorlar. Oralarda da duracaklar. Tarihi tam hatırlamıyorum ancak onlara takıl istersen. Kim komodor bilmiyorum ama Ahmet te gidiyor Asterix ile , yine bildiğim kadarı ile Burak ta Asterix te olacak, Mustafa abi de var. Bu rielerin yelken yapışlarını görmek bile çok şey öğretir adama. Bence onlara takıl.
Ersin,Zafer ağbinin Karadeniz gezisini biliyorum,Benim o geziye katılmaya zamanım yok.
4 günlük bayram tatilinde B planı olarak Şile Agva düşünüyorum.
Neden dir bilmiyorum Karadeniz beni ürkütüyor tırsıyorum,Marmara adası ve ya Şile,Agva  konusunda karar vermeye çalışıyorum..
  • IP logged

• *
Bence Marmara adasından tırs..  :) Hava iyi olursa, bence çok bir sıkıntı yaşamazssın..
  • IP logged

• *
Merhaba arkadaşlar,Bayramda Marmara adası planlıyorum,gecen yıl iki kez gitmiştim Marmara adasına.
Her tarafını gördüm Marmara adasının.
B planı olarak kafamda bayram tatilide kısa olduğu için,Tuzla çıkışlı,Şile,Agva da var,karadan defalarca gittim.
Denizden gitme hayalim var,ama nedendir bilmiyorum Karadenizden hep korkuyorum,korkularım yersizmi  bu konuda tecrübeli reisler varmıdır?

İDO İstanbul'dan Şile'ye deneme seferi koydu, ikinci seferden sonra iptal etti.
Yolcu olmadığından değil, giden yolcu otobüsle döndüğünden  ;D
Karışık denizleri bayağı rahatsız eder Karadeniz'in.
Biz Türk'üz, bize bişi olmaz dersen git 8)
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
Ne diye tırsıyorsun yahu.. Betül Korsan 3 yıl evvel taaa nerelere gitti Karadeniz'de 2 çocuk 1 köpek.. ve geri geldi..8,5 metre teknesiyle.. Amasraya kadar gitti döndü.. İş olmayaydı sonuna kadar gidecekti..

Ali kardeşim biz yarın Burgaz ada, ertesi günü Poyraz köy yapacağız.. Pazar çıkılmaz.. ama Pazartesi Uzunya'ya gideceğim.. Salı dönmek zorundayım malum iş..  ::) :-X Şile, Poyraz'dan 26nm falan.. 5 saat her tarafı karışık olsa ne olur.. Tabiki kalk 6-7 boforda çık demiyorum.. Ama Salı gidilir bence..

Biz de Uzunya'ya kadar 4-5 nm kadar en azından seyir yapılmış olur durumundayız..

• IP logged

• *
Dilek cuma akşamı Meteoroloji bakıp net karar vereceğim ya Marmara ya Karadeniz..
Çarşamba işte olmak zorunda olmasam,hayalim Gökceada,Bozcaada:)tatil kısa gıçık oldum zaten:)
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
Hep hayaller be Ali Kardeşim neylersin..  ;D ;D  Seneye seni iyice gıcık edeceğim  C:-) C:-) uzaklarrrrrrrrrr !O__

Bana bakın   ::) biz kadın denizciler çıtayı yukarı taşıyoruz.. ;)  Kapitalizmin çarklarının seni yutmasına izin verme..Senden bir Cebel-i Tarık performansı bekliyoruz yakın yıllarda.. C:-)

• IP logged

• *
Hep hayaller be Ali Kardeşim neylersin..  ;D ;D  Seneye seni iyice gıcık edeceğim  C:-) C:-) uzaklarrrrrrrrrr !O__

Bana bakın   ::) biz kadın denizciler çıtayı yukarı taşıyoruz.. ;)  Kapitalizmin çarklarının seni yutmasına izin verme..Senden bir Cebel-i Tarık performansı bekliyoruz yakın yıllarda.. C:-)
Dilek Kapitalizmin çarklarını Protesto ediyorum :) :)
Ben Çanakkale'ye gidemiyorum ne Cebel-i Tarıkı :) :)
Sen git Cebel-i Tarıka forumda yazarsın onlarla idare ederiz :)
Resmi bayram tatilini pazara kadar uzaltmayanlar utansın :)
  • IP logged

• *
Dilek cuma akşamı Meteoroloji bakıp net karar vereceğim ya Marmara ya Karadeniz..
Çarşamba işte olmak zorunda olmasam,hayalim Gökceada,Bozcaada:)tatil kısa gıçık oldum zaten:)

Ali Korsanım,
Bayramda Bozcaadayı hayatta tavsiye etmem. Geçen sene bayramda oraya gittim, ne tekneye yer bulabildik; ne bir yerde oturacak yer...
balıkçıların bağlandığı tarafa bağladılar bizleri, sabaha kadar rüzgar ve dalgadan gına geldi, zira mendirek o bölgeyi korumuyor. (çapaya da iyi güvenmek gerekiyor o tarafta. çünkü tonoz yok demir atılıyor, uzun zincir sermenize de önünüzdeki feribot iskelesi engel oluyor biraz)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Masal  demir aldı. Aydıncık ilk bağlanacağı yer.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Yukarı git