Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Ne işim var benim burada???

• *
Ynt: Ne işim var benim burada???
#30: 22 Mayıs 2017, 20:52:17
Geçmiş olsun Hakan. Ama kardeşim bahsettiğin 'deniz aracı' sadece bir motoryat olarak tarif edilmemeli. Yok bu motoryatsa benim kayık ancak mot olabilir  :o ;)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#31: 22 Mayıs 2017, 20:53:44
Haklısın valla Necipcim, alet bildiğin gemi :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#32: 27 Mayıs 2017, 12:04:35
Ben olayı gördüğümde, tekne gemiye aborda olmuş durumdaydı. Hanıma gösterip "Yurt dışından tekne gelmiş" demiştim. Senin olduğunu bilseydim Seki yaylasına çıkardım ;D
Sana, tekneye ve Fethiye'ye geçmiş olsun 8)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#33: 27 Mayıs 2017, 12:07:50
Ben olayı gördüğümde, tekne gemiye aborda olmuş durumdaydı. Hanıma gösterip "Yurt dışından tekne gelmiş" demiştim. Senin olduğunu bilseydim Seki yaylasına çıkardım ;D
Sana, tekneye ve Fethiye'ye geçmiş olsun 8)
Cümleten ucuz atlattık.

En son askerdeyken depodan mayın gemisine 85-90 saniyede yüklenmesi gereken bir mayın iki gün sıkışan vincin ucunda, geminin vasatında sallanmıştı. Tek yaptığım astsubaya 'cidden o kadar kısa mı sürüyor?' diye sormaktı :)))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#34: 27 Mayıs 2017, 14:17:51
Geminin içi tekne dolu; nereden gelir nereye gider bunlar?  Türkiyemizde Tekne nakliye sektörü hareketli mi bu kadar?   Bu arada geçmiş olsun Hakan Reis.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#35: 27 Mayıs 2017, 15:41:11
Geminin içi tekne dolu; nereden gelir nereye gider bunlar?  Türkiyemizde Tekne nakliye sektörü hareketli mi bu kadar?   Bu arada geçmiş olsun Hakan Reis.

Kafadan iki tanesi Türkiye macerası biten teknelerdi. Diğerlerini bilmiyorum.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#36: 27 Mayıs 2017, 17:52:44
Ambardakilerin hepsi Türkiye ile ilgili değil. Bu gemiler sürekli Maldivler, Kızıldeniz, Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan, İtalya, Fransa ve Atlantik ötesi arası ring seferi yapıyorlar, her limanda inen binen, minibüs gibi! :)

Genelde charter tekneleri kışın tropik denizlere iniyor, yazın Akdenize çıkıyorlar filan. Arada satılanlar, alınanlar..

Uzun mesafe motoryat transferi için tercih edilen yöntem bu. (bknz: yukarıdaki yakıt hesabı!) :)

öZgür (mobil)

• IP logged
><(((º>

Yukarı git