Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Glissandonun Türk Bayraklısına Kadans derler ..

B

Burak Doneray

Hasan reis yarın hava kötü bir iki gün ertelemeniz gerekecek Göcek rotasını yarın 30 knotlar var güneydoğulu 138 den neredeyse kafadan göcek rotası için çarşambayada soluganları gelir haftasonuna doğru görüşmek üzere selam sevgiler.
  • IP logged

• *
Burak Reis teşekkürler. Duruma bir daha bakıp, çarşamba Ekincik, perşembe Göcek yapabiliriz. 20 gündür marinada bunaldık.
  • IP logged

• *
Hasan Reisim,

Kadans deyince aklıma caz eğitimi alırken çok önem verilen II-V-I kadansı, dolayısıyla bu kadansı çok fazla içeren, harika bir Caz standardı olan "All The Things You Are" gelir. (Tabii ki Ella Fitzgerald yorumu :) ) "The dearest things i know are what you are" sözleri Kadans'a çok yakışacaktır.  :)

Kadans ile çok güzel seyirler yapmanızı dilerim.

Ece Reisim, hanım seçti, bizim kızlar onayladı, ben de yazı tipini seçip yapıştırma işlemini yaptım. Umarım artık değiştirmek zorunda kalmayız..

Teşekkürler..
  • IP logged

B

Burak Doneray

Çarşamba ve sonrası pupa yelken keyifli seyirler.Göcek koyları bu sene çok değişti Wall bay (Manastır koyu) çok değişti görünce tanıyamayacaksınız. Dmarin den daha güzel yapmışlar iskeleler değişti yüzer ponton koymuşlar ücretsiz aborda oluyorsunuz her yer prıl prıl olmuş duşlar marinalardan daha temiz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 21:21:48 Gönderen: Burak Doneray »

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hasan Reis,

Geçen yaz teknesinin hakkını en iyi veren, en çok keyfini çıkaran dostlarımızdan birisiydiniz. Bu yaz yeni bayrağı , yeni ismi ve afacan maskotuyla  bu keyfinizin katlanarak artmasını diliyorum.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Kadans hala aynı koyda keyfiniz daim olsun Hasan Abi.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Ahmet'cim Biraz önce Kille Koyuna geldik. Burayı çok seviyoruz.  Alarga, akşam aşağıdaki manzara sabah yemyeşil bir vadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2017, 19:29:24 Gönderen: Hasan Toparlak »

B

Burak Doneray

Göcek Kuzey kaçağı sonrası gelen bulutlar ve gün batımı.
  • IP logged

• *
Göcek'te 1 ayımızı doldurduk. 2. dolunayı Kille'den seyrettik. Artık dönme vakti.  Kısa bir ara ve sonra Hisarönü. 

• IP logged

B

Burak Doneray

Selametle Hasan Reis .
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Hasan Abi ortam efsane, keyfiniz bol olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Selametle.
  • IP logged

• *
İyi seyirler HASAN reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
Biraz geç oldu hayırlı olsun iyi seyirler, birşey dikkatimi çekti bazı yerlerde de görüyorum otomatik tuvaleti manuele çevirmenizin, çevrilmesinin özel bir nedeni mi var acaba?
  • IP logged

• *
İki nedenle çevirdim. 

1. Gün batımı sonrası sıklaşan ziyaretler nedeni ile aküler sabahı zor ediyor. Hele bir de inatçı ise eleman !

2. Gürültü.  Özellikle gece ve sabah erken tüm mürettebat uyanıyor biri kullandığında. 

• IP logged

Yukarı git