Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: SHIMA KARADA

• *
SHIMA KARADA
OP: 29 Nisan 2017, 22:25:59

Shima yı bu gün karaya aldık netekim.
Yarın işlere girişiyoruz.
  • IP logged

• *
Ynt: SHIMA KARADA
#1: 29 Nisan 2017, 22:50:52
Kolay gelsin sana ve güzel kızına Kamil reis.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#2: 29 Nisan 2017, 23:06:33
Altı temiz görünüyor...
Kolay gelsin..
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#3: 29 Nisan 2017, 23:12:13
Haydi kolay gele. Tez zamanda sulara dönsün Shima...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
#4: 30 Nisan 2017, 23:42:23
Abicim niye karaya çıkmış ki, tertemiz... ha tamam, bende olmayan şey, Alam disiplini.. :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#5: 30 Nisan 2017, 23:47:43
Abicim niye karaya çıkmış ki, tertemiz... ha tamam, bende olmayan şey, Alam disiplini.. :)
Bülent ciğim bu jetle yıkandıktan sonraki hali.Sakal yok ama ince bir kabuk katmanı yerleşmiş ve kazıdığında zaten azalmış olan zehirli tamamen çıkacaktı.Üçüncü sezondu.
Ve evet Alman disiplini iyidir.
  • IP logged

• *
#6: 01 Mayıs 2017, 09:55:04
Kolay gelsin kaptanım :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 01 Mayıs 2017, 11:58:39
Kolay gelsin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#8: 02 Mayıs 2017, 03:29:22
Eeeee?   Nooldu.. ? Bu kadar mı.. nerede çekilen ızdıraplar, yetişmeyen işlerin hikayeleri.. ? Yoksa hepsi bitti de geri denize mi attın Kamil abi..?  Noolur yalan söyle.. Daha bitmedi üç beş ayı var filan de..  :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#9: 02 Mayıs 2017, 08:56:06
Kamil reis,

Kolaylıklar dilerim .
  • IP logged

• *
#10: 02 Mayıs 2017, 09:27:13
Eeeee?   Nooldu.. ? Bu kadar mı.. nerede çekilen ızdıraplar, yetişmeyen işlerin hikayeleri.. ? Yoksa hepsi bitti de geri denize mi attın Kamil abi..?  Noolur yalan söyle.. Daha bitmedi üç beş ayı var filan de..  :)
Bizim Temel ' i birkaç kişi yere yatırmış tekme tokat dövüyormuş.Cemal bunu görünce "ula nooldi konuşup duriiydun az once " demiş.
Temel o arada " ah ula bi ayağa kalkabilsem görürler cünlerini ama " demiş.
Bizim durum da aynı Ersin 'ciğim.Şöyle diyeyim daha şimdiden program iki gün sarktı.Detayları anlatacak mecalim yok bakalım fırsat bulursam ne ala.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 03 Mayıs 2017, 00:01:25
Abi hayatta Alman olmak zor. İki gün sarktı diyor abim ya. İki gün abi iki gün. 3 yıl önce Datça'dayım. Sabah Simi'ye geçeceğiz. Biri geldi, fır fır demir attı bizim demirin üstüne. El oğlu, yabancı. Sabah çıkacağım ben dedim. Kaçta dedi. Dokuz dedim. Türk saatine göre mi dünyaya göre mi dedi. Sinirlendim. Dünya saatine göre tabii dedim. Tamam, siz çıkarken ben önce demiri alırım, sonra ben yine yanaşırım dedi. Hasılı, ertesi sabah ben saat 13 sularında yola çıkabildim. Eloğlu-emmoğlu, çoktaan ayrılmış, herhalde Kaş'a filan ulaşmıştı.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#12: 03 Mayıs 2017, 17:47:06
An itibariyle düşman taarruzu durduruldu,güçlü bir savunma hattı oluşturuldu,yarın karşı taarruza geçilecek ve kısmetse cumaya ilk hedefiniz Akdenizdir emrini vereceğim.
Boyacı insanlarını işi zamanında yetiştirme konusunda eğittim biraz.Alman disiplinine uyum sağladılar ama ben çok yoruluyorum başlarında durmaktan.
Bu arada ilk defa ecelak kullanıyorum.Umarım bir uygulama hatası yapmıyoruzdur zira daha ilk katta üç kutu zehirli gitti.Ancak sonuç hoşuma gitti diyebilirim.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#13: 04 Mayıs 2017, 09:47:43
An itibariyle düşman taarruzu durduruldu,güçlü bir savunma hattı oluşturuldu,yarın karşı taarruza geçilecek ve kısmetse cumaya ilk hedefiniz Akdenizdir emrini vereceğim.
Boyacı insanlarını işi zamanında yetiştirme konusunda eğittim biraz.Alman disiplinine uyum sağladılar ama ben çok yoruluyorum başlarında durmaktan.
Bu arada ilk defa ecelak kullanıyorum.Umarım bir uygulama hatası yapmıyoruzdur zira daha ilk katta üç kutu zehirli gitti.Ancak sonuç hoşuma gitti diyebilirim.

Abi yanlış bilmiyorsam, Ecelak çok yoğun bir zehirli. Bizim burada Margarita teknesine uygularken, zehirliyi sıcak su dolu bir leğenin içine koyduk. 2 Patlakla iş bitti.
  • IP logged

• *
#14: 05 Mayıs 2017, 19:23:54
Bu hale geldik.
Yarın elveda DMarin merhaba Gümbet belediye barınağı.

• IP logged

Yukarı git