Güneş panelleri hakkında bilmek isteyecekleriniz.

Başlatan Öcal Turan, 19 Nisan 2017, 04:12:17

« önceki - sonraki »

Mehmet Atay

Rica ederim.
Enda Dijital termostat montajına kara verir de, kullanım kılavuzundan bir şey anlamazsanız, arayın beni.
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

Dilek Ergül

Esnek panller hakkında tecrübesi olanlar acaba bize bilgi aktarabilir mi?

Mehmet Atay

ENDA en ucuzu değil; yerli piyasada da daha ucuzlarını gördüm.
Ancak bu konu konuşulurken Tiryaki'nin önerdiği kişi Enda'yı önerince, vardır bir bildiği diye Enda aldım.

Bu arada bir not da Öcal Reis'e: yukarıda yazdığım, "anlamazsanız, anlatayım" mealinden ifadem yanlış anlaşılabilir. Kusura bakmayın. O teknik bilgi ve terimlere sahip olmayan biri (yani ben) için 2 hafta sürdü keşfetmem. O nedenle öyle dedim. Umarım yanlış anlamaya sebebiyet vermemişimdir.
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

Öcal Turan

Alıntı yapılan: Mehmet Atay - 15 Eylül 2017, 17:30:19
ENDA en ucuzu değil; yerli piyasada da daha ucuzlarını gördüm.
Ancak bu konu konuşulurken Tiryaki'nin önerdiği kişi Enda'yı önerince, vardır bir bildiği diye Enda aldım.

Bu arada bir not da Öcal Reis'e: yukarıda yazdığım, "anlamazsanız, anlatayım" mealinden ifadem yanlış anlaşılabilir. Kusura bakmayın. O teknik bilgi ve terimlere sahip olmayan biri (yani ben) için 2 hafta sürdü keşfetmem. O nedenle öyle dedim. Umarım yanlış anlamaya sebebiyet vermemişimdir.

Rica ederim MAtay Reisim. Ben zaten kendimin kullanıcı seviyesinde ve basit işleri yapabilen Elektronik-Elektrik özürlü bir adam olduğumu biliyorum.
Ayrıca ''Bana bir kelime öğretenin kulu kölesi olurum'' lafınını çok severim. :)

Termostat a gelince ; Ziya hocamın yazdığı çok ehven fiyatlı ama hazır test ettiğiniz ve onayladığınız bir şey varken onu  alacağım sanırım , bitsin istiyorum bu iş artık .

Selam ve sevgiler.