Hımmmm,
Aslında resimler Kaan dan gelsin derken ben size attığı pası söyleyeyim.
Yaaaa Kaan, şu işe bir el at bir şeyler yaz demek istiyor.
Tamam,tamam yazarım ama tüm fotoları sana zaten yolladım,benim buradaki kısıtlı internet imkanlarımla yükleme topunu da bana atma.
Efendim bu iki güzide kişi gelmeden önce bana mesaj atarak geliyoruz, hadisen de gelsene diye bir mesaj attılar sağ olsunlar.
Ben de ehmmm,kem küm bakarız ederiz dedim.
Yani hani şimdi gündüzler iyi de, ben çabuk üşüyen adamım bunun gecesi var. Acaba kaloriferi çalışıyor mu? Battaniyesi felan var mı? Hem bakalım teknede yiyecek neyse de, yeterli sıcak ve soğuk likit var mı?
Du bakaliii hele bir gelsinler de deyip kulak üstüne yattım.
Neyse bu arkadaşlar ben uyurken Marmaris e avdet eylemişler. Öğle vakti uyanıp aradım, akşam için arabayla gelip alayım falan derken, iş iyisi mi biz tekne ile Netsel e gelelim, akşam dönmesi "o kafa ile zor olur , hem de minibüs ile erken dönmek gerekir " diyerek ten saat 18.15 gibi gelip benim teknenin yanına bağlandılar.(Koltuk halatlarını aldım)
Tabii ben sarı sıvıları da bardaklara üleştirmiştim bu 30 dakikalık yoldan gelecek yorgun gençler için.
" Bugün Face de paylaştığımız resimlerin altına yapılan yorumlardan birine - Pişekar ile kavuklu geldi "" diye yazmıştım ama sonra sildim.Malum arkadaşlarımızdan biri hala ağırlığı olan bir yönetici ."
Ama burada yazabilirim sanırım.
Efendim bu ikilinin hacivatım, karagözüm, çıksın iki gözün muhabbeti daha bağlanırken kulaklarıma yapıştı, beni Netsel marinaya fiyakalı bir araçla bırakana kadar da sürdü. Sonrası ne oldu bilemiyorum ama ikisi de ses verdiklerine göre yaşıyorlar.
Neyse teknede biraz sarı sulamaca Gamze reisin sohbete katılması ve sonra bizi ekip, tiyatroya gitmesini takiben evvelce yerimizi ayırttığımız kebapçımıza gittik. İzzet ikram ağırlanıp lezzetleri taam ettik, beyazlayan sıvıları hüpürdettik.
Hadise doğal olarak burada bitmedi, tekneye döndüğümüzde Gamze Reis bizden önce dönmüş ve kaloriferi yakmış idi.
Bilenler bilir, kışın bizim havuzluk kapalı olduğu için yağsa da yağmur çaksa da şimşek, sizin şair olmanıza izin vermek üzere oturmaya müsaittir.Eh biz de sohbete orada "Yacht Made Beyazlayan Sıvı" eşliğinde devam ederken Pişekar ve Kavuklu Gamze reis i de yanlarına alarak bu seyre beni dahil ettiler.
Sayın Matay kişisi; çıkınına yastık kılıfı ile çarşaf koy Gamze dediği andan 3 dakika sonra benim çıkın kahve kavanozu,şeker,french press,eşofman,çamaşır, çorap vb.şeklinde benim salak,salak bakan suratımın önünde hazırdı.(Acaba bu durumdan bir mesaj mı almalıyım??)
Neyse efendim,yattık,kalktık Marina da meşhur bir yerde mükellef bir kahvaltı yaptık.Cüssesi küçük ama yediği büyük arkadaştan bahsetmeyeyim ayıp olur.
Saat 10.00 da uykulu gözlerle bize bakan ikili (Gamze Hanım ve Zıpkın hanım) ye veda ederek avara olduk ve mazot iskelesine benim önerim ile yanaşarak ikmal yaptık.
Veeeee, tatatata,
Saat 10.30 yola çıktık.
Nasıl giriş ama!
Devamını bekleyiniz :-)
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y