Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği - DADD

• *
Hoşgeldiniz  :)
  • IP logged

• *
Zafer korsanım merhaba,
Geçen kayıt için girdim ama sitemiz henüz güvenlik sertifikalarını tam almadığından, kimlik bilgilerimi girmeye çekindim. Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli hackerlerdan her zaman çekinirim, biraz takıntının da etkisi var sanırım. (Sitedeki formda çok bilgi talebi vardı, boş da geçemiyoruz)
Bunu manuel olarak yapma şansımız var mıdır? fax veya kargo?
Şimdiden teşekkürler,
  • IP logged

B

Burak Doneray

Ne kadar güzel bir flama yaptırmışsınız Teşekkür ederim.

• IP logged

• *
Teşekkürler Burak, güle güle kullan.

Yelken alımı için nasıl bir şartname yazılabilir. Olabildiğince basit, anlaşılır. Gerekli olan, olmazsa olmazlarımız yani, ne olmalıdır?

zturkmen@denizlerdeyiz.org  a bir şeyler yazar mısın?

Çok selam.

• IP logged

B

Burak Doneray

Tamam Zafer Reis bir iki güne bir taslak gönderirim siz gerekli eklemeleri ve düzeltmeleri yaparsınız.Selamlar.
  • IP logged

• *
Tamam Zafer Reis bir iki güne bir taslak gönderirim siz gerekli eklemeleri ve düzeltmeleri yaparsınız.Selamlar.

Sağolasın.
  • IP logged

• *
Zafer korsanım merhaba,
Geçen kayıt için girdim ama sitemiz henüz güvenlik sertifikalarını tam almadığından, kimlik bilgilerimi girmeye çekindim. Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli hackerlerdan her zaman çekinirim, biraz takıntının da etkisi var sanırım. (Sitedeki formda çok bilgi talebi vardı, boş da geçemiyoruz)
Bunu manuel olarak yapma şansımız var mıdır? fax veya kargo?
Şimdiden teşekkürler,

Güvenlik sertifkası alındı. Sen de zaten üye olmuşsun :)
  • IP logged

• *
Zafer ağbi,DADD olarak tarihini uygun göreceğiniz bir zamanda,sizden etkinlik müjdesi bekliyorum.
Örneğin Sivriada:)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 14:51:42 Gönderen: Ali Ünalan »
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
Zafer ağbi,DADD olarak tarihini uygun göreceğiniz bir zamanda,sizden etkinlik müjdesi bekliyorum.
Örneğin Sivriada:)

En kısa zamanda :)
  • IP logged

• *
  • S/Y ANABELLA (Sadler 32)
DADD'ın katkıları ile gerçekleştirilen 30.Ağustos.2017 "Sevgi Çemberi" ile ilgili yazı, resim ve video gibi kayıtları resmi site sayfalarına halen eklemeye fırsat bulamadık gibi geliyor bana.

Veya DADD ile çok fazla ilgisi yoktu da, ben mi öyle anladım o günlerde...

Herkese selamlar, sevgiler.  :)

• IP logged
"Bilgeliğin dudakları anlamayacak kulaklara kapalıdır." --Kybalion

• *
DADD'ın katkıları ile gerçekleştirilen 30.Ağustos.2017 "Sevgi Çemberi" ile ilgili yazı, resim ve video gibi kayıtları resmi site sayfalarına halen eklemeye fırsat bulamadık gibi geliyor bana.

Veya DADD ile çok fazla ilgisi yoktu da, ben mi öyle anladım o günlerde...

Herkese selamlar, sevgiler.  :)

DADD ın düzenlediği ve her amatör denizcinin katılabileceği bir etkinlik 30 Ağustos etkinliği. Katılımcı denizcilerin giydikleri tişörtler üzerinde DADD Sevgi Çemberi yazar.

Yapılmasına kısa sürede karar verildiği ve hepimiz çeşitli bölgelerde denizde seyir halinde olduğumuzdan Hisarönünde olan yönetim kurulu üyemiz Yüce Uyanık ilgilendi. Başarılı bir biçimde de yapıldı. Seneye daha hazırlıklı olarak yapılacak.

Yalnız o etkinliğimiz değil önceden yapılmış DADDralli Karadeniz i de koyamadık sayfaya.

Seyirden yeni dönüldü; DADD la ilgili bir çok diğer iş yanında etkinliklerin sayfaya konulması işlemi de sıraya konuldu ve bugün bitecek gibi görünüyor.

Eh gönüllülük esasıyla çalışıyoruz, tek işimiz de dernekçilik değil; bekleyen özel işlerimiz, hastalık, profesyonel işlerimiz. Bu günlerde hepsini tamamlamaya çalışıyoruz. Biraz sabır :)

Herkese selam.

Zafer Türkmen
SY Petunia

Ek: Ben bunları yazarken bilgi işlemcim koymuş bir şeyler: http://www.denizlerdeyiz.org/etkinlikler/daddsevgicemberi-30agustos2017/

• IP logged
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2017, 10:50:09 Gönderen: Zafer Türkmen »

• *
Herkese merhaba, Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği(DADD) olarak geçtiğimiz dönem yaptığımız DADDralli Karadeniz i web sayfamızdan inceleyebilirsiniz: http://www.denizlerdeyiz.org/daddralli-karadeniz/

Yine Orhaniye de yaptığımız 30 Ağustos 2017 Etkinliğimizin bağlantısı ise burada: http://www.denizlerdeyiz.org/etkinlikler/daddsevgicemberi-30agustos2017/

Önümüzdeki sezon, 1-İyon Denizi 2-Ege Kıyılarımız 3-Karadeniz Kıyılarımız 4-Kuzey Ege

DADD Rallileri düzenlemeyi düşünüyoruz. Ralli Rotaları ve Katılım Formları yakında web sayfamızda( www.denizlerdeyiz.org ) yer alacak.

Çok selam.

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği adına
Zafer Türkmen

• IP logged

• *
DADD Denizcilik Eğitimleri
Herkese merhaba, DADD Eğitim ve Teknik Danışma Alt Kurulu(Mehmet EREM, İsmail TÜMER, Atilla Serdar ERDOĞAN, Aziz ERYAVUZ- Reislerimize teşekkür ediyoruz) derneğimiz üyelerine, bir seri Amatör Denizcilik Eğitimi düzenliyor. Bunu sistemli bir biçimde dönemsel olarak uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Derneğimize bağışlar yoluyla bir gelir temini de düşündüğümüz bu eğitimler, bu dönem, bir ön çalışma niteliğinde olacak. Zamanla belli bir takvime bağlanacak ve yıllık düzenlemeler yapılıp web sayfamızdan durulacak. Başlangıç düzeyde eğitimleri dernek bünyesinde nasıl gerçekleştireceğimiz ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

1-Başlamak için en uygun tarihlerin neler olacağı, hangi eğitim/ler in kimler tarafından verileceği görüşüldü. Kaç kişinin katılma isteğinde bulunacağı da ayrı bir konu, sayıyı kestirmek pek kolay değil.

2-Hızlı bir biçimde olabilecek eğitimlerden birinin, duyurulduğu gibi,  “Demirler ve Demirleme” konusunda olması ve hava koşullarının da uygunluğu açısından 22 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

3-Sonrasında “Teknede Elektrik”, “KMT Eğitimi”, “Temel Motor Bilgisi”, “Yanaşma, bağlanma” ve buna benzer konuları işlemeyi düşünüyoruz. "Demirler ve Demirleme" eğitimi iki kez yapılacaktır.

4-Hava koşullarını nedeniyle, kış gelmeden,  tekne üzerinde ve/veya açık alanda yapılabileceklere öncelik verilecek.

5-Eğitimlere öncelikle İstanbul da başlayacağız ama hedefimiz diğer şehirlerimizde de düzenlemek.

6-Eğitim konularının düzenlenmesinde ve özellikle İstanbul dışındaki yerlerde yer sağlanmasında destek olacak DADD Üyelerine gereksinimimiz var.( Bu arada ilk destek Göztepe Yelken Kulübü-Teos dan geldi. Teşekkürler Derya Yenigün)

7-İsteklilerin bu bağlantıdan https://www.denizlerdeyiz.org/egitim-katilim-formu/  Katılım Formu doldurmaları gerekmekte.

8-Yapılacak eğitimlerde uygulama/gerçekleştirebilme ve yararlılık sağlama açısından katılımcı sayısı sınırlaması olacak. Gerekirse tekrarları yapılacak ve olabildiğince çok denizcinin yararlanması sağlanacak.

9-Katılım Formu dolduran DADD Üyelerine gerekli bilgilendirmeler katılım istekleri ile ilgili geri dönüşler en kısa sürede yapılacaktır.

10- “Demirleme” konulu her iki eğitimde bağış yapacak katılımcılara aşağıdakiler armağan edilecektir:
1-   Bir adet DADD Flaması
2-   “Demir Kurtarma Kancası”( Çekilecek kura ile üç ayrı kişiye birer tane. Poseidon Marine e teşekkürler)
3-   “Kıyı Seyri” kitabı(İstanbul Göz Hastanesi ne teşekkürler)
4-   Demirler ve Demirleme konusunda orijinal metni tarafımızdan düzenlenmiş bir kitap.(Mehmet Erem e teşekkürler)
5-   Çeşitli pomosyonlar(İstanbul Göz Hastanesi ne teşekkürler)
6-   İkramlar için İstanbul Göz Hastanesine teşekkür ederiz.

DADD Yönetim Kurulu Adına
           Başkan
    Zafer Türkmen
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri

Flamamı isterim.
(Kaan abiden hile ile aldığım flama sayılmaz)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

Flamamı isterim.
(Kaan abiden hile ile aldığım flama sayılmaz)
Muhtemelen akşama sabaha kargodan çıkacaktır.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git