Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği - DADD

• *
Yeniden merhaba reisler, Naviga Dergisi Haziran-2017 sayısında derneğimize üç sayfalık yer ayırmış.

Sadun Boro anısına da Vira Demir den Gökova fasikülünü de ek olarak vermiş.

Amatör Denizciliğimize verdiğin destek için teşekkürler Naviga.

İlk sayfası böyle. Diğerleri için dergiyi alıyoruz :)

Çok selam.

• IP logged

• *
 :)xx:)xx
  • IP logged

• *
Naviga'nın yeri biz amatör denizciler için ayrıdır.
2000 yılında, Kaan Erdem'in size anlatırken göreceğiniz, önemli katkı koyanlardan biri reklamcı Erol Kepenek, diğeri de gazeteci Turgay Noyan'dı. Tüm tecrübe ve özel zamanlarından fedakarlık yaptıkları gibi, bir tüm görsellerin hazırlanması ve uygunlaması konusunda destek olurken, diğeri de gazetesinde çeşitli vesilerle sorunları gündeme getirdi ve Amatör Denizciliği öne çıkaran yazıları/köşesi oldu. Zamanla bu dostluk ticari birliktelik doğurdu ve o tarihte yanlış hatırlamıyorsam (Kaan sen müdahil ol burada da lütfen) tek olan Yelken Dünyası'nın yanında ikinci bir dergi ortaya çıktı.
Dolayısı ile Naviga, genleri itibarı ile, kurulduğundan beri amatörlere en çok destek veren yayıncı olmuştur.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
DADD dernek üyeleri ile ilgili bilgilendirmedir

Kurucu üye sayısı : 57, Onaylanmış üye sayısı : 101, Onay aşamasında olan üye sayısı : 68, Toplam üye sayısı : 226‘dir.

Üyelik durumu sorgulama bağlantısı: http://www.denizlerdeyiz.org/uye-listesi/

DADD Araştırma Anketini 409 reis doldurmuş, içlerinden 367 si üyelik isteği bildirmiştir.

DADD Araştırma ve Üyelik Anketi: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

Çok selam.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Artık bana da ayıp, üye olayım .
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

;D :)xx
  • IP logged

• *

Sen daha DADD laştıramadıklarımızdanmısın  ;)
  • IP logged

• *
Ben de daha 2 gün önce doldurdum formu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri

Sen daha DADD laştıramadıklarımızdanmısın  ;)

Abi Allah'ina kadar DADD'liyiz da resmiyetten olmadi daha. Yani zahir batın işleri :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
DADD dernek üyeleri ve Araştırma Anketi ile ilgili bilgilendirmedir

Herkese merhaba, reisler derneğimiz bildiğiniz gibi 26 Mart 2017 de 57 kurucu üye ile kurulmuştur. An olarak onay bekleyen aday üyelerle birlikte sayımız 237 ye ulaşmıştır. İlginize teşekkür ederiz.

Kuruluşundan itibaren gönüllülük esasıyla çalışarak Amatör Denizciliğimiz ve Türk Amatör Denizcileri için güzel işler başarmaktadır.

Oluşturduğumuz Mavi Kart ve Mavi Yolculuk Kıyılarımızın Yarını adlı Çalışma Grupları ile de çözüm önerileri hazırlamaktadır.

Ayrıca Yat Barınağı hazırlıklarımız da devam etmektedir. Bu ve diğer Amatör Denizciliği geliştirmeye yönelik projeler için AB den Fon bulma çalışmaları da başlattık. Artık ne kadarını başarabilirsek.

Yoğun çalışma yaşamlarımız yanı sıra keyif alarak yaptığımız dernek çalışmalarımıza katkı sağlayan, katkısı olacak olan her denizciye teşekkür ederiz.

DADD Üyelik ve Araştırma Formumuz değişti. Artık cep telefonlarından da rahatlıkla doldurabilirsiniz. Dolduracağınız tek tek Form ile Araştırma Anketini, Üye lik İsteği seçtiğinizde Üyelik Formu doldurabilir, DADD üyelik Kartı için fotoğraf yükleyebilirsiniz.

DADD Üyelik ve Araştırma Formu için: http://www.denizlerdeyiz.org/dadd-uyelik-ve-arastirma/

Üyelik durumu sorgulama bağlantısı: http://www.denizlerdeyiz.org/uye-listesi/

Sayılarla son durum şöyledir:
Kurucu üye sayısı : 57, Onaylanmış üye sayısı : 101, Onay aşamasında olan üye sayısı : 79, Toplam üye sayısı : 237‘dir.

DADD Araştırma Anketini 412 reis doldurmuş, içlerinden 21 i üyelik isteği seçeneğini boş geçmiş ve 24 ü de üyelik istememiştir.

Yönetim Kurulu
Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği
                  www.denizlerdeyiz.org

• IP logged

• *
Zafer Reisim,

German Cruiser Yacht Association'a (Kreuzer-Abteilung) 2013 yılından bu yana üyeyim. (Gerçi bu yıl aidatımı yatırmadım ya artık DADD üyeliğimizle devam ederiz.)

Uzatmadan önerimi yazayım. Bu dernek sizin de başlattığınız çeşitli marina vs. indirimleri yanında Pantaenius Sigorta Şirketinden 4 yılda bir hasar muafiyeti uygulanmaması gibi bir indirim almış üyeleri için. Sigortacı arkadaşlar konuyu daha iyi bilir.

Sigorta şirketleri ile bu ya da farklı bir tür indirim konusu görüşülebilir diye düşünüyorum.

Muhtemelen gündeminizdedir..

Kolaylıklar.

• IP logged

• *
Zafer Reisim,Evrak,resim ve Üye aidatını göndermiştim.DADD Üye Listesinde ismimi göremedim.
  • IP logged
S/Y EGEBEY1

• *
Zafer Reisim,

German Cruiser Yacht Association'a (Kreuzer-Abteilung) 2013 yılından bu yana üyeyim. (Gerçi bu yıl aidatımı yatırmadım ya artık DADD üyeliğimizle devam ederiz.)

Uzatmadan önerimi yazayım. Bu dernek sizin de başlattığınız çeşitli marina vs. indirimleri yanında Pantaenius Sigorta Şirketinden 4 yılda bir hasar muafiyeti uygulanmaması gibi bir indirim almış üyeleri için. Sigortacı arkadaşlar konuyu daha iyi bilir.

Sigorta şirketleri ile bu ya da farklı bir tür indirim konusu görüşülebilir diye düşünüyorum.

Muhtemelen gündeminizdedir..

Kolaylıklar.

Yeni hazırlayıp sitemize koyduğumuz Üyelik Formunda Sigorta İsteği ile ilgili bir soru da eklendi.

"... DADD Üyelik ve Araştırma Formumuz değişti. Artık cep telefonlarından da rahatlıkla doldurabilirsiniz. Dolduracağınız tek tek Form ile Araştırma Anketini, Üye lik İsteği seçtiğinizde Üyelik Formu doldurabilir, DADD üyelik Kartı için fotoğraf yükleyebilirsiniz.

DADD Üyelik ve Araştırma Formu için: http://www.denizlerdeyiz.org/dadd-uyelik-ve-arastirma/ ..." 

Zamanla geliştireceğiz web sitemizi de. Örneğin "Üye Gezileri" bölümü ekledik. Üyelerimizin gezi anılarını sayfa editörü onayı(Belli bir tasarımda olması gerekiyor) ile koyacağız web sayfamıza.

Zafer Reisim,Evrak,resim ve Üye aidatını göndermiştim.DADD Üye Listesinde ismimi göremedim.

Islak imzalı Üyelik Başvuru Formu da göndermiş miydiniz Hakan reisim.

Dilara olmadığını söyledi şimdi sizi dün aramış ama ulaşamamış. Gerekli bilgileri e-posta ile gönderecek şimdi. Ben yine de sizi ekledim üye listesine. Gün içinde istenenleri gönderirsiniz.

Çok selam

• IP logged

• *
Zafer Reisim,ıslak imzayı verilen adrese gönderdim. Sanırım Dilara  hanımın eline ulaşmadı, Dilara hanımla görüşüp neticeyi alırım. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • IP logged
S/Y EGEBEY1

• *
Zafer ağbi,Bende 100 tl ödedim bilgilendirdim telefonla Dilara hanımı,Dilara hanımda ıslak imzalı form için bana mail attı,ıslak imzalı formu doldurup önümüzdeki hafta içi Dilara hanıma geri göndereceğim..
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

Yukarı git