Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği - DADD

• *

Asteriks ve Tunca tekneleri Pontona yanaştıktan sonra bende oradaydım.Pontona çıktıktan sonra Burak ile de tanışma fırsatım oldu.Zafer Başkan da gelince önce tanışıldı sonra hastane olayına gelindi.Olayı Belgin hanıma anlatırken yine kahkahalar havada uçuştu.Hastane hastane,Zafer bey Zafer bey,Dilarahanım Dilara hanım.Yani bu kadar denk gelir.Kaç binde bir ihtimaldir bilinmez.  :)
Kader ağlarını örmüş sevgili Burak yapacak bir şey yokmuş.
Çok doğal birisin, sıcak kanlılığınla sevdirdin herkese kendini.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

B

Burak Doneray

Sağolun Kenan reis Bende çok memnun oldum tanıştığımıza selam ve sevgiler.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
2-3 saat kadar önce Mersin Marina'dan komşum aradı. Kampanya fiyatları ve dernek çalışmaları hakkında bir üyemiz bilgi vermiş."Bizim dernek" dedim. Çok hoşuma gitti bu özenli çalışma. Kutluyorum.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
2-3 saat kadar önce Mersin Marina'dan komşum aradı. Kampanya fiyatları ve dernek çalışmaları hakkında bir üyemiz bilgi vermiş."Bizim dernek" dedim. Çok hoşuma gitti bu özenli çalışma. Kutluyorum.

Hep beraber yapıyoruz, yapacağız Bülent. Web sayfamıza ne kadar çok bakıp incelersek o kadar iyi olacak. Hızla geliştireceğiz sayfayı.
  • IP logged

• *
Merhaba, an olarak DADD Araştırma Anketimizi doldurmuş reis sayısı 373 olmuştur.

Anket soruları arasında Üye Olma isteği de sorulmakta, olumlu yanıtladığınız da üyelik işlemleriniz
başlamış demektir.

Üyelik ve Üyelik Kartı başvurusu için lütfen aşağıdaki bağlantıları kullanın.

DADD Araştırma Anketi ve Üyelik için: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

Üyelik Kartı isteği için: http://www.denizlerdeyiz.org/dadd-kart-basvurusu/

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar çerçevesinde Genel Kurulumuzdan sonra derneğimize üye olmuş olan reislerden 99 (Doksandokuz) TL Giriş Ödentisi ve 2017 Yılı Üyelik Aidatı olarak da 1(Bir) TL alınacaktır. Ödemelerinizi derneğimizin banka hesabı üzerinden yapacaksanız lütfen açıklamada (99 TL Giriş Ödentisi+1 TL 2017 Yılı Aidatı) olarak belirtelim.

Ödemelerinizi İstanbul Göz Hastanesine gelip doğrudan da yapabilirsiniz. Dilara Tufan ve Necati Kurt sizlerle ilgilenecektir. Makbuz karşılığı ödemenizi yaparken Üyelik Formu, Üyelik Kartı ve Fotoğraf işinizi de halledersiniz. Bu arada Dernek Flamamızı istemeyi unutmayın, Üyelik Kartınız hazırlandıktan sonra size bilgi verilecektir.

İş Bankası Bahçelievler
Hesap Adı : Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği
Şube Kodu : 1081 Hesap No: 0927678
Iban:  TR32 0006 4000 0011 0810 9276 78

Üyelik için gerekli tüm bilgileri burada bulabilirsiniz: http://www.denizlerdeyiz.org/uyelik/

Çok selam.

Zafer Türkmen

S/Y Petunia

www.denizlerdeyiz.org
  • IP logged

• *
Merhaba reisler, an olarak DADD Araştırma Anketimizi doldurmuş reis sayısı 393 olmuştur.

Anket soruları arasında Üye Olma isteği de sorulmakta, olumlu yanıtladığınızda üyelik işlemleriniz başlamış demektir.

Üyelik işlemleri tamamlanmış 170 üyenin kaydı yapılmıştır.
Üyelik işlemlerini tamamlamak üzere olan reis sayısı ise 23 tür.

Üyelik ve Üyelik Kartı başvurusu için lütfen aşağıdaki bağlantıları kullanın.

DADD Araştırma Anketi ve Üyelik için: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

Üyelik Kartı isteği için: http://www.denizlerdeyiz.org/dadd-kart-basvurusu/

Üyelik Başvuru Formu için: http://www.denizlerdeyiz.org/uyelik-basvuru-formu/

(Üye Başvuru Formu çıktısını imzalayarak şu adrese kargolayın: İstanbul Göz Hastanesi Çalışlar Cad. Neyyire Neyir Sk No: 3 Bahçelievler-İstanbul Tel: 0 532 415 75 98)

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar çerçevesinde Genel Kurulumuzdan sonra derneğimize üye olmuş olan reislerden 99 (Doksandokuz) TL Giriş Ödentisi ve 2017 Yılı Üyelik Aidatı olarak da 1(Bir) TL alınacaktır. Ödemelerinizi derneğimizin banka hesabı üzerinden yapacaksanız lütfen açıklamada (99 TL Giriş Ödentisi+1 TL 2017 Yılı Aidatı) olarak belirtelim.

Ödemelerinizi İstanbul Göz Hastanesine gelip doğrudan da yapabilirsiniz. Dilara Tufan ve Necati Kurt sizlerle ilgilenecektir. Makbuz karşılığı ödemenizi yaparken Üyelik Formu, Üyelik Kartı ve Fotoğraf işinizi de halledersiniz.

Bu arada Dernek Flamamızı istemeyi unutmayın, Üyelik Kartınız hazırlandıktan sonra size bilgi verilecektir.

İş Bankası Bahçelievler
Hesap Adı : Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği
Şube Kodu : 1081 Hesap No: 0927678
Iban:  TR32 0006 4000 0011 0810 9276 78

Yönetim Kurulu
Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği
                  www.denizlerdeyiz.org
  • IP logged

• *
Finike de olduğum geçen hafta , 5 yıllık maceralı bir dünya seyahatinden kimseye haber vermeden dönen , ülkemizin yetiştirdiği iyi denizci ve iyi insanlardan Ahmet N.Davran reis ve teknesi Storm Bird ü  , izninizle bizler DADD ve Heyamola denizcilerini de temsilen tek karşılayan ben oldum şansıma ve  DADD Flamasını takdim ettim. Kendisinin bu seyahatten önce 28.000 millik  Ümit Burnu dönüşünü de kapsayan bir seyahati daha bulunmakta.
Kendisini sizin adınıza davet ettim ,inşallah toplantılarımıza da gelip seyahatlerini anlatacak Zafer hocam.

• IP logged
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 13:39:05 Gönderen: Öcal Turan »

• *
 :)xx

• IP logged

• *
Bu arada bir düzeltme yapayım , Ahmet Davran reis Kanada dan Pasifik üzeri Türkiye ye geldiğini belirtip ,daha önceki 28.000 millik seyahati de ayrı tarihte olduğundan seyahatinin bir dünya turu olmadığını belirterek düzeltmiştir.
Benden kaynaklı bu bilgi karışıklığından dolayı özür diliyor ve düzeltiyorum.
  • IP logged

• *
Sariyaz, DADD'ın 207. üyesi oldu.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ha... dünyayı gezmemiş de işte şuradan şuraya gitmiş gibi anlatıyor abimiz desenize.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Ha... dünyayı gezmemiş de işte şuradan şuraya gitmiş gibi anlatıyor abimiz desenize.

Türkiye ye 5 sene hiç gelmeden çok gezmiş ve inanılmaz maceraları var ama alçak gönüllü bir insan, ben tesadüfen orada olmasam ve tanımasam kimseye haber vermemiş. En son Kızıldeniz girişinden Türkiye ye kadar olan etabı solo seyirle çok kısa sürede aldı zaten (Facebook tan da arkadaşım), yatınca iki saatten fazla hala uyuyamıyor ve gördüğü tüm yerel yiyeceklere dalıyor.  Alışması biraz zaman alacak herhalde. :)
  • IP logged

P

Pınar egemen

28.000 millik etabın nereden nereye olduğunu öğrenebilrmiyim..

İlginç çünkü
Teşekkürler
  • IP logged

• *
28.000 millik etabın nereden nereye olduğunu öğrenebilrmiyim..

İlginç çünkü
Teşekkürler

Avrupa tarafından Ümit Burnu nu da dolaşarak yukarı Asya ya da Avustralya ya diye biliyorum Pınar Reis. Kendisinden tüm hikayeyi öğreneceğim bu hafta sonu gittiğimde.
  • IP logged

Yukarı git