Benim de Max Prop'la ilgili bir hikayem var, senesini bilmiyorum, tekneyi sığacıkta karaya aldım, pervanenin piçini de değiştirmeye karar verdim hazır karadayken ve ayarlayıp topladım, denize indik, Motoru çalıştırıp ileri verdim tekne tornistan yapıyor, o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü , beni tekrar alın desem 100 euro, 1 saat sürem var, yapamazsam Allah bilir, en iyisi kalsın böyle, ben onu Bademli'de deniz de bile yapabiilrim diye düşündüm . Karaya birlikte çıktığımız kardeş tekne Pitane nin sahibi arkadaşım Haluk ile hemen marinanın dışında teknelere tam yol verdik, maşallah süper gidiyorlar,, Gövde hizi olan 7.2-- 7,3 ü hemen gördük, tabii benimki tornistan pozisyonunda )). Tüp havasını ve Halük'u ayarladım, Kalem adasının beton iskelesie gittik bir gün ve büyük maraton başladı, suyun altında pervaneyi söküp uygun değerlere getirdim yerine oturtması çok zor oldu, defalarca denedim ve tüpün havasının nerdeyse bittiği anda yerine oturdu, tabii Haluk arkadaşımın da anahtar verme ve malzeme tedariki geyreti takdire şayandir. Sonrasında en heyecanlı an geldi ve denememizi yaptık, olmuştu. Haluk hala" yahu sen suyun altında pervane ayarladın" diye anlatır durur, dostlar kalın sağlıcakla..